تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 15 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 141

نام تاپيک: نظرسنجی در مورد مادربوردهای ازراک

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

در جواب دوست عزیز ess_1362 باید بگم که نباید فراموش کرد که ایران بازار اجناس class A دنیا نیست
    یعنی اون جنسی که فلان کمپانی و با فلان کیفیت برای اروپا تولید میکنه اصلا وارد بازار ایران نمیشه
    همه فکر مکنیم چین اجناس بدون کیفیتی تولید میکنه اما هرگز اینطور نیست
    جنس درجه یک چین شاید از امریکا هم بهتر باشه
    اما این اجناس به ندرت وارد بازار ایرن میشند و مسئولیت این مسئله فقط با واردکننده های ایرانی است

اگه نباشه جاش خالی می مونه messi3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من كلام اخر رو هم ميگم و حوصله ي بحث با شمابه قول ساسان جان متخصص نماهارو ندارم
    انقدر اين بنچمارك رو نكوبيد تو سر ما كجا زده تو كدوم سايت نوشته مادر بردي كه تو يك بنچمارك بهتر عمل كرده وتو بقه حرفي نداره
    كيفيت خوبي داره كجا زده بنچمارك نشانه ي كيفيته
    من يك مثال ميزنم رم پاتروت .كينگستون ميبينيم كه تو بنچمارك اين دو رم هميشه جزء برترين ها بودند حالا كيفيتشون چقدره 1 هم نيست مخصوصا پاتروت ديديم كه با رمهاي تقلبيش چه گندي زد همين طور گينگ به هركي ميگفتي كينگ دارم از خنده غش ميكرد
    حالا من ميفهمم كه ساساني كه بقل ess يد طولايي در بحث داشت عصبي شد اون كار نسنجيدرو كرد و حق داره .
    حالا بايد بره تو جايي كه سر رشته نداره از دست شما متخصص نماها پست بزنه
    بيش از اين چيزي نميگم بازم ميگم ملت بنچمارك كيفيت نمياره وتمانم
    Last edited by messi3; 24-01-2010 at 09:37.

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان توجه کنید نمیشه بگید که یه برند اشغاله چون دوستان هم تا حالا فقط 1 نفر اومده اینجا و گفته که با بوردش مشکل داشته.
    من از چند نفر از دوستام که توی بازار ایران هستند پرسیدم و هیچکدومشون نگفتند که این برد مرجوعیش زیاد و غیر عادی هست.
    مسلما کیفیتی در حد asus و ... نداره ولی باید قیمت خوبش رو هم در نظر گرفت.
    امکانات خوب در قبال پول کم و همینطور قابلیت پایین اورکلاک(کسی که این برد رو میخره مطمئنن دنبال اورکلاک نیست).
    چون قابلیت اورش پایینه خیلی چیزها هم از این برد گرفته شده تا به این قیمت پاین برسه.مثل کولینگ خوب و power fase designe بالا که خود اینها باعث کاهش فیمت هست.
    بله این حرف درسته که بنچمارک کیفیت نمیاره ولی قطعات بیکیفیت نمیتونن رتبه خوبی در بنچها داشته باشن چون کیفیت قطعات در score ها کاملا تاثیر گذاره.
    این برند هم زمان نیلز داره برای جا افتادن.
    مثلا توی ایران برای گرافیک کی برند دایموند میخره(همه خندشون میگیره به این برند) در حالی که در بازار امریکا خرید کارتهای ati با برند دایموند خیلی بالاس و برای انویدیا هم evga در بازار امریکا فروش خوبی داره این برند دایموند اگر همین الان بیاد توی ایران کسی نمیخره چون نمیشناسنش ولی با گذشت زمان و بهتر شدن گارانتیها وضعیتش عوض میشه.

4. این کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوست گرامی من ، شما به امضای ساسان جان توجه نکن
    دلیل اصلی تعلیق شدن ایشون بی ادبی و بی فرهنگی بوده نه اون چیزی که اونجا نوشته
    ایشون در حال بحث در این زمینه به من (که حتی مخالف ازراک بودم ) با یه پیغام خصوصی توهین کردند
    حالا چراشو نمیدونم اما بقیه گفتند به احتمال زیاد اتصال کوتاه انجام صورت گرفته....
    بحث یه چیزه دعوا چیز دیگه
    البته آخرش هم نفهمیدیم چی شد که کاسه کوسه های ازراک بدبخت سر من شکست
    Last edited by NELLY; 24-01-2010 at 15:15.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نام کاربردی آقای sasan بسته شده و بعد از مدت کمی شخص محترمی با یه نام کاربری دیگه و با تعداد پست بسیار کم میاد از ایشون دفاع می کنه و با اینکه لحنش از ساسان بهتره ولی باز ته لهجه اش به ایشون شبیهه! و مثل ایشان موضع گیری سفت و سختی در برابر ازراک داره... و می خواد بحث رو به سمت دعوا ببره... و جالب تر از همه می گه من ساسان جان رو درک می کنم و اون حق داشت! نظر شما چیه؟

حالا جدا از این موضوع، در مورد این یه جمله سوال دارم:
    مخصوصا پاتروت ديديم كه با رمهاي تقلبيش چه گندي زد
    مگه رم های تقلبی رو خود Patriot تولید کرده که می گه گند زد؟ من فکر می کردم شرکت های چینی بی نام و نشان این رم ها رو می سازن و الکی اسم پاتریوت رو روش می زنن...

7. 4 کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Stephen-Sherif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    SPARTANBURG

پيش فرض

سلام دوستان،
    يك سوال دارم؛ ميخوام بدونم اين همه بحث و جدل و دعوا و توهين و بنچمارك و دليل و استدلال سر چند تومنه؟
    مگه اين بوردها چقدر با همديگه اختلاف قيمت دارند؟
    واقعا ارزششو نداره!

بعنوان نمونه:

M3A785GXH/128M : 110000
    MA785GMT-UD2H : 118000

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

انقدر اين بنچمارك رو نكوبيد تو سر ما كجا زده تو كدوم سايت نوشته مادر بردي كه تو يك بنچمارك بهتر عمل كرده وتو بقه حرفي نداره
    كيفيت خوبي داره كجا زده بنچمارك نشانه ي كيفيته
    من يك مثال ميزنم رم پاتروت .كينگستون ميبينيم كه تو بنچمارك اين دو رم هميشه جزء برترين ها بودند حالا كيفيتشون چقدره 1 هم نيست مخصوصا پاتروت ديديم كه با رمهاي تقلبيش چه گندي زد همين طور گينگ به هركي ميگفتي كينگ دارم از خنده غش ميكرد
    حالا من ميفهمم كه ساساني كه بقل ess يد طولايي در بحث داشت عصبي شد اون كار نسنجيدرو كرد و حق داره .
    حالا بايد بره تو جايي كه سر رشته نداره از دست شما متخصص نماها پست بزنه
    بيش از اين چيزي نميگم بازم ميگم ملت بنچمارك كيفيت نمياره وتمانم

خوب البته من اصلا از یک برند خاص همایت نمی کنم ولی به شخصه خودم در این فروم بارها دیدم که کاربران با بردی که شما و اون کاربر اخراجی ازش بی دلیل همایت می کنید مشلات جالبی داشتند از خراب شدن بایاس و باگ داشتن اون بگیر تا ....

البته این را هم قبلا گفتم که دلیل این اشکالات از سازنده نیست ولی از واردکننده هست و البته این موارد چیز خاصی را اثبات نمی کنه ولی وظیفه کسی که مشاوره میده دادن اطلاع هست تا یک وقت خدای ناکرده کسی مجبور نشه توی همین فروم تاپیک بزنه که آقا این مادربردی را که من هفته پیش خریدم 300000 اگر کسی میخره 150000 هم میدم

البته تا حالا که من در بخش مشکلات سخت افزاری ندیدم کسی از بردهای asrock که معرفی شده اشکالی داشته باشه که بیشتر به خدمات پس از فروش این برند بر می گرده البته این گفته من هم چیزی را ثابت نمی کنه و نباید ازش نتیجه خاصی گرفت

دوستان توجه کنید نمیشه بگید که یه برند اشغاله چون دوستان هم تا حالا فقط 1 نفر اومده اینجا و گفته که با بوردش مشکل داشته.
    من از چند نفر از دوستام که توی بازار ایران هستند پرسیدم و هیچکدومشون نگفتند که این برد مرجوعیش زیاد و غیر عادی هست.
    مسلما کیفیتی در حد asus و ... نداره ولی باید قیمت خوبش رو هم در نظر گرفت.
    امکانات خوب در قبال پول کم و همینطور قابلیت پایین اورکلاک(کسی که این برد رو میخره مطمئنن دنبال اورکلاک نیست).
    چون قابلیت اورش پایینه خیلی چیزها هم از این برد گرفته شده تا به این قیمت پاین برسه.مثل کولینگ خوب و power fase designe بالا که خود اینها باعث کاهش فیمت هست.
    بله این حرف درسته که بنچمارک کیفیت نمیاره ولی قطعات بیکیفیت نمیتونن رتبه خوبی در بنچها داشته باشن چون کیفیت قطعات در score ها کاملا تاثیر گذاره.
    این برند هم زمان نیلز داره برای جا افتادن.
    مثلا توی ایران برای گرافیک کی برند دایموند میخره(همه خندشون میگیره به این برند) در حالی که در بازار امریکا خرید کارتهای ati با برند دایموند خیلی بالاس و برای انویدیا هم evga در بازار امریکا فروش خوبی داره این برند دایموند اگر همین الان بیاد توی ایران کسی نمیخره چون نمیشناسنش ولی با گذشت زمان و بهتر شدن گارانتیها وضعیتش عوض میشه.

خوب من هم چند نمونه از این امثال را زدم تا دوستان تعصب را کنار بذارند

نام کاربردی آقای sasan بسته شده و بعد از مدت کمی شخص محترمی با یه نام کاربری دیگه و با تعداد پست بسیار کم میاد از ایشون دفاع می کنه و با اینکه لحنش از ساسان بهتره ولی باز ته لهجه اش به ایشون شبیهه! و مثل ایشان موضع گیری سفت و سختی در برابر ازراک داره... و می خواد بحث رو به سمت دعوا ببره... و جالب تر از همه می گه من ساسان جان رو درک می کنم و اون حق داشت! نظر شما چیه؟

حالا جدا از این موضوع، در مورد این یه جمله سوال دارم:

مگه رم های تقلبی رو خود Patriot تولید کرده که می گه گند زد؟ من فکر می کردم شرکت های چینی بی نام و نشان این رم ها رو می سازن و الکی اسم پاتریوت رو روش می زنن...

خوب من هم یکم کنجکاو شدم ولی دنبال موضوع را نگرفتم

در رابطه با رمهای پاتریوت و همچنین کینگستون هم کاملا با شما هم عقیده هستم

سلام دوستان،
    يك سوال دارم؛ ميخوام بدونم اين همه بحث و جدل و دعوا و توهين و بنچمارك و دليل و استدلال سر چند تومنه؟
    مگه اين بوردها چقدر با همديگه اختلاف قيمت دارند؟
    واقعا ارزششو نداره!

بعنوان نمونه:

M3A785GXH/128M : 112000
    MA785GMT-UD2H : 118000
    البته من پست بلای شما را با اجازه به شکل زیر اصلاح می کنم :

ASROCK M3A785GH 88000-91000
    GIGABYTE MA785GMT-UD2H 118000

و البته تنها بردی از ASROCK که قیمت بالای 100 داره M3A790GXH هست که بین 110-117 قیمت داره

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    SPARTANBURG

پيش فرض

ولي منظور من همون M.B ASROCK M3A785GXH/128M بود. بردي كه شما معرفي كردي خازنهاي الكتروليتي داره در صورتيكه بردهاي مورد نظر من هر دو خازنهاي جامد دارند
    Last edited by Stephen-Sherif; 26-01-2010 at 17:37.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

ولي منظور من همون M.B ASROCK M3A785GXH/128M بود. بردي كه شما معرفي كردي خازنهاي الكتروليتي داره در صورتيكه بردهاي مورد نظر من هر دو خازنهاي جامد دارند

خوب این همون بردی هست که من قیمتش را اصلاح کردم :

کدوم قسمت از برد خازنهاش الکترولیتی هست؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    SPARTANBURG

پيش فرض

خوب این همون بردی هست که من قیمتش را اصلاح کردم :

کدوم قسمت از برد خازنهاش الکترولیتی هست؟؟
    قربون آدم چيزفهم! خوب اينكه همون برديه كه من گفتم. ولي شما در پست 87 برد ديگه اي منظورت بود:
    ASROCK M3A785GH 88000-91000

قيمت اين برد همونيه كه شما گفتي، كه البته نميشه اين برد را با اون مدل گيگا مقايسه كرد.

Last edited by Stephen-Sherif; 27-01-2010 at 09:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •