تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 25 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 248

نام تاپيک: | HTC Nexus ONE | قدرت به رنگ اندروید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamsah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

یعنی چی اعتباری هستی؟عزیز اگه واقعا دنبال گوشی هستی عزیز سوال بپرس که جواب بدیم.تو بخش مشاوره هم که تاپیک زدین نظرتون درباری آیفون چیه!
    این رو بخوای خارج از ایران 180$ بگیری باید تا 2 سال اون 30 دلار رو بدی(.هیچ راهی هم نداره که ندی
    همین)یا هم باید آنلاک بگیری که 530$ ه.
    من بابام می خواد بره ایتالیا.می خوام بگماز اونجا یه گوشی که از ایران ارزونتر و ارزش خریدن داره بیاره.حالا این Nexus on رو دیدم که 180$ هست،فکر کردمکه اگه با T-mobile بگیریم باید از سیمکارت خودشون استفاده کنیم.که فکر کردم اونم با آنلاک حل مشه.بعد آیفون رو باقیمت پایین دیدم.حالا بین این دوتا موندم.
    Last edited by hamsah; 13-02-2010 at 13:59.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

من بابام می خواد بره ایتالیا.می خوام بگماز اونجا یه گوشی که از ایران ارزونتر و ارزش خریدن داره بیاره.حالا این Nexus on رو دیدم که 180$ هست،فکر کردمکه اگه با T-mobile بگیریم باید از سیمکارت خودشون استفاده کنیم.که فکر کردم اونم با آنلاک حل مشه.بعد آیفون رو باقیمت پایین دیدم.حالا بین این دوتا موندم.
    بابات یا هرکس دیگه که گوشی رو میخره باید تا 2 سال اون حداقل ماهی 70$ بابت اینترنت و talk+text بده.نخواد هم بده باید 200$ بده قرارداد رو کنسل کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

سلام و با تشکر از راهنمائیتون
    اینم عکس
    فكر كنم چشم بصیرت می خواد دیدنش!
    یجا دیگه اپش كن!
    پارسا اسپیسی یا پرشین گیگ

داره خودمونی میشه siamackh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

1. 930
    2. شهرم قم
    3. نه بابا گارانتی کجا بود؟!
    4. سلامتی. امن و غارت!
    5. تاچش فراتر از حد تصور قویه. دقیقا" مثل HD2
    6. آخرین ورژن آندروید : 2.1
    7. اولش که خریدم رجیستر نبود. از طریق سایت mci.ir اقدام کردم. الآن رجیستره و هیچ مشکلی نداره.
    8. مرسی تو چه طوری؟
    9. بدک نیست. در حد HD2. خیلی رو عکسش حساب سرمایه گذاری باز نکن!
    10. نرم افزارای دیفالتش اکثرا" با اینترنت کار می کنن. ولی مفیدن.
    ... 11. ضمنا" قابل توجه دوستان بلوتوثش دیتا ترانسفر داره در حد تیم ملی
    سلام
    من 3 روزه هیرو خریده ام انتن پره ولی زنگ نمیخوره . پیغام تماس گیرنده با گوشی اینه " تماس با مشترک امکان پذیر نمیباشد " . و وقتی من زنگ میزنم هیچ صدا و خطا و عکس العملی نداره .
    1 - وقتی روشن میکنم آنتن پر نیست و باید منوال جستجو کنم و بعدش آنتن پر میشه .
    2 - سیم کارتم TCi بود و به MCi تغییر دادم ولی مشکل پابرجاست .
    3 - تو سایت mci هم سریال رجیستر شده نشون میده .
    4 - با سیم کارتهای دیگه هم همین مشکل هست .
    5 - تو اینترنت یه خورده گشتم فکر کنم باید با ID گوگل یه بار وارد بشم تا اکتیو بشه درسته ؟ GPRS همراه اول رو ثبت نام کردم و تنظیمات رو درست کردم ولی مثل اینکه اینترنت وصل نشد .
    6 - البته هر چند وقت یکبار تماس میگیره ولی شانسیه و بهتره بگم در 3 تا 5 روز فقط تونستم یکبار یه جائی زنگ بزنم . الان دوباره 10 دقیقه عالی کار کرد و تونستم چند تا تماس و اس ام اس داشته باشم ولی دوباره مشکل دار شد .
    7 - سیم کارتم رو در گوشیهای دیگر همون لحظه امتحان کردم و بدون مشکل کار کرد .
    8 - هیچ جای دیگه مشکلی وجود نداره و همه چی عالی کار میکنه. منظورم اینه که تنظیمات هم درسته .

چیکار کنم ؟ لطفا راهنمائی کنید .

---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------

آقا با همراه اول رجیستر می شه . نترس
    جاوا رو ساپورت می کنه. هنوز برای فارسی اقدامی نکردم. انشاالله خبرشو بهتون می دم.
    ببخشید من هیرو رو امروز توسایت MCI سریالشو چک کردم . در قسمتی که میگفت سریال گوشی را وارد کنید فقط 14 رقم قبول کرد در حالیکه سریال هیرو 15 رقم هست . البته با اون 14 رقم گوشی رو شناخت و گفت رجیستره و اسم هیرو را هم خودش آورد . ولی هنوزم مشکل تماس دارم . در هر روز فقط چند بار که اونم شانسیه میتونم تماس بگیرم . چیکار کنم ؟

داره خودمونی میشه negaheaval's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

6. این کاربر از negaheaval بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

صحیح!!
    میگن باتریای htc رو هم سامسونگ میزنه !

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بابا به جای این حرفها توضیح کلی بدید ببینیم بالاخره آندروید چطوری هست اصلا؟ بریم آندروید بگیریم یا وین مو ؟
    من که تا حالا دست کسی ندیدم و همینطور هم تاپیکی که بچه ها خریده باشن و راجع بهش بحث کنن هم نداریم.( آندروید رو میگما نه نکسوز )
    الان از نظر نرم افزاری اوضاعش چطوریاس؟ اگه کسی اطلاع داره راجع به نحوه نصب نرم افزار و اینا هم توضیح بده. مثلا باید ساین بشه یا مثل وین مو هست؟ یا مثل آیفون باید آنلاک شده باشه و اینا؟

مرسی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

بابا به جای این حرفها توضیح کلی بدید ببینیم بالاخره آندروید چطوری هست اصلا؟ بریم آندروید بگیریم یا وین مو ؟
    من که تا حالا دست کسی ندیدم و همینطور هم تاپیکی که بچه ها خریده باشن و راجع بهش بحث کنن هم نداریم.( آندروید رو میگما نه نکسوز )
    الان از نظر نرم افزاری اوضاعش چطوریاس؟ اگه کسی اطلاع داره راجع به نحوه نصب نرم افزار و اینا هم توضیح بده. مثلا باید ساین بشه یا مثل وین مو هست؟ یا مثل آیفون باید آنلاک شده باشه و اینا؟

مرسی
    بازی و برنامه فعلا کم داره
    تا اونجایی که میدونم ساین کردن مختص نوکیا هست
    اما نحوه نصب برنامه هاش هم کسانی که دارند میتونند جواب بدند

10. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

بازی و برنامه فعلا کم داره
    تا اونجایی که میدونم ساین کردن مختص نوکیا هست
    اما نحوه نصب برنامه هاش هم کسانی که دارند میتونند جواب بدند
    حدود 20 هزاربرنامه داره که بیشترشون هم مجانی هستند...تعداد کمی هم نیست 20 هزارتا....

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خب مساله اینه که کسانی که دارن در دسترس نیستند.
    راستی نگفتین نکسوز هم مثل آیفون فقط با اوپراتورهای طرف قراردادش کار میکنه و باید اینور آنلاک بشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •