الان که پستتو خوندم رفتم نیگاه کردم آخه به میز نصبش کرده بودیم (مثل شما) و شیار وسطش ، پشتش پایه ی میز بود که بهش نصب بود با یه مکافاتی چراغ لیزری انداختم توش و بعد مدتی یافتم
made in korea
![]()
الان که پستتو خوندم رفتم نیگاه کردم آخه به میز نصبش کرده بودیم (مثل شما) و شیار وسطش ، پشتش پایه ی میز بود که بهش نصب بود با یه مکافاتی چراغ لیزری انداختم توش و بعد مدتی یافتم
made in korea
![]()
Last edited by pourya_bo2pmc; 18-03-2010 at 12:31.
سلام دوستان lh500که 200hzپس چرا با 50 hz کار میکنه تنظیم خاصی داره؟
سلام
کجاش نوشته چند هرتز ؟
من رفتم قسمت تنظیمات تصویر ==>کنترل پیشرفته==>تروموشن رو ننوشته بود چنده فقط رو گزینه ی کم بود که من زدم رو زیادش و اونو انتخاب کردم
بگین کجا باید رفت تا بهتون بگم ما رو چند هرتزه ؟
دکمه OK وسط کنترل که بزنید روی صفحه مینویسه 50 هرتز 576i . اگه ----- HD بگیریم نمیدونم بیشتر میشه یا نه![]()
درست من هم همین کار میکنم و مشکل همین هست که سرعت تصویر کم زیاد میشه ----- هم 4622XIIهست که از کامپوننت دارم استفاده می کنم . وتروموشن هم رو عالی هست.
Last edited by jabarsink2000; 24-03-2010 at 11:54.
ok کنترل تی وی رو که میگین من که زدم چیزی نیومد یا من خوب متوجه نشدم ؟
دوستان یه سوال : شما بعد یه مدت متوجه کاهش کیفیت نمایش ال سی دی تون شدید ؟ یا نه فرقی نکرده و همون کیفیت اولش رو براتون داره ؟
این گزینه زمانی نشان داده می شود که شما از ورودی کامپوننت استفاده کنید زمانی که AVیا انتن استفاده کنید نشان داده نمی شود.
سوال 2:من از کیفیت تلویزیونم بسیار راضی هستم از روشنایی تصویرشم دارم حال می کنم فقط می خوام بدونم چرا روی 50HZهست و گاهی اوقات تصویر سرعتش پایین میاد.
از بچه های سایت کسی هست که lh 500 یا lh 700 با ----- hd داشته باشه ؟لطفا از رزولیشن و مقدار هرتزhz تصویر بگید![]()
----- ما star sat sr-x97usb هستش دیگه نمیدونم اچ دی هست یا نه ؟
حالا من بخوام بدونم تروموشن رو چند هرتزه چیکار کنم ؟
ريسيورت hd نيست و حتي خروجي كامپونت هم نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)