من می خوام یه سمند EF7 ال ایکس بگیرم . به نظر شما می ارزه ؟
خیلی از این مدل تعریف میشه . چطوره ؟؟
من می خوام یه سمند EF7 ال ایکس بگیرم . به نظر شما می ارزه ؟
خیلی از این مدل تعریف میشه . چطوره ؟؟
به نظر من همون بهترین گزینس!!!
دوستان اساتید نظرتون در مورد مزدا 323 تو رنج قیمت 15 تا 17 میلیون چیه؟
با 17 تومن بله
چون میتونید یه نمونه تمیز و سر حال بگیرین
از نظر سواری و فنی هم من میتونم فقط ازش تعریف کنم
با 17 تومن هم فکر کنم بتونین آوانته تمیز پیدا کنین که اونم ماشین خیلی خوبیه و از کیفیت خوبی هم برخورداره
امیر جان فکر نکنم با 17 تومن بشه اوانته تمیز پیدا کرد دست کم 20 تومن باید باشه که با خیالت راحت بشه خرید.با 17 تومن هم فکر کنم بتونین آوانته تمیز پیدا کنین که اونم ماشین خیلی خوبیه و از کیفیت خوبی هم برخورداره
سلام
با اجازه صاحب تاپیک
در بین ماشینهایی که دوستان پیشنهاد دادند, کدام مدل برای مسافرت خانوادگی 7-8 ساعته با حداکثر سرعت 120 کیلومتر در ساعت , خستگی کمتری داره ؟ کدام مدل ایمنی بیشتری داره ؟
( پیغام تکراری )
Last edited by hajHasan; 01-04-2010 at 04:34. دليل: تکراری
مرسی از راهنماییت.
راستش من یه 405 مدل 87 دارم میخوام عوضش کنم و تقریبا میتونم 17 18 تومن جور کنم . خودم مزدا 323 خوشم میاد و از پارس و سمند و 206 خوشم نمیاد . پس نظر شما هم همون 323 هستش ؟ نقاط مثبت و منفی شو میشه بگید ؟ موقع خرید باید به چی توجه کنم ؟ با این 17 18 تومن چه مدلی میتونم بگیرم ؟
ببخشید که زیاد شد . بازم مرسی![]()
دوست گلم شرمنده نمن دو روز نبودم نشد بیام به تاپیکا سر بزنم
مزدا با 17 18 تومن مشه راحت مدل 85 تیپ 5 تمیز رو خرید
مزدا به نظر من ماشین کم نقصی هستش تنها ایرادی که واسه مزدا تو زمان تولیدش گرفته میشد قیمت بالاش نسبت به کلاس ماشین بود
ولی الان نسبتا قیمتهای سر به راهی داره .
موتور 1600 16 سوپابه 106 اسب تو مدلهای FL
سانروف ABS گیربکس اتومات (کمی مشکلی دارن)تمام شیشه های برقی آینهای تا شو برقی و امکاناتی هستش که من از مدلهای تیپ 5 مدل FL یادم هستش .
تو خرید ماشن دست دوم بهتره به چند نکته توجه داشته باشید
اولین کارکرد ماشین هستش بعد ماشین نباید از جلو و عقب تصادف سنگینی داشته باشه (شاسی و سر شایس ضربه ندیده باشه )
رنگ ماشین تا حد ممکن فابریک باشه (کمترین میزان رنگ رو داشته باشه(لکه گیری هم مشکلی نداره)
موتور راحت روشن بشه یه دور باید با ماشین بزنی و ماشین رو به یه تعمیر کار خبره نشون بدی .گیربکس زوزه نکشه
موتور با کمترین فشار به استارت روشن بشه .ستونهای جانبی هو ضربه ندیده باشن .
شما برای ماشینی خوب و در حد 18-17 تومن مدل 85 بهتره دنبال ماشینی با کارکرد 50000 کیلومتر پایینتر باشید
ماشینی که تو 3 سال بالای این مقدار رونده شده باشه یعنی خیلی توی شهر ازش استفاده شده و استفاده تو شهر استهلاک بالا میره .
خواهش میکنم. واقعا ازت ممنونم .ایشاالله اگه خریدم حتما به افتخارت یه بوق میزنم .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)