تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 9 از 410 اولاول ... 56789101112131959109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خوب ما امروز با دوستم رفتیم ADSL بگیریم... کلا یه جورایی از وضعیت ADSL توی اراک ناامید شدیم

رفتیم نمایندگی پارس آنلاین (کافی نت جهان نما) اول از همه بگم که اینقدر برخورد بد و زننده ای با مشتری دارن که نگو! طرف میخواست ما را بزنه در صورتی که برخورد ما بسیار محترمانه بود.

اولین مشکلی که ما با اینها پیدا کردیم مسئله هزینه نصب و راه اندازی بود! چون ما مودم داریم و میخواستیم خودمون نصب کنیم و هزینه نصب ندیم. خود سایت پارس آنلاین تهران توی سایتش نوشته در صورتی که مشتری بخواد خودش سرویس را نصب کنه فقط 5000 تومن بابت پشتیبانی تلفنی میگیریم حالا اینا میگفتن حتی اگه خودتون نصب کنید باید 20 تومن برای سرویس 128/256 و 30 تومن برای سرویس 512 بدین! و به دروغ میگفتن فقط 10 تومن پول رانژه کردن از سوی مخابرات گرفته میشه! حالا جالبه رفتیم یه جای دیگه که گفتش اگه خودتون نصب کنید هزینه نصب صفر هستش و فقط باید پول شارژ ماهیانه را بدید که البته اینجا هم دوستم میگفت سرعتش خوب نیست و تقریبا شبها قطعه!

نهایتا برای ما معلوم نشد چرا ما باید 30 هزار تومن بابت هزینه نصب به این نمایندگی پارس آنلاین بدیم در صورتی که خودمون میخوایم سرویس را نصب کنیم! تنها هزینه ای هم که مخابرات میگیره همون هزینه آبونمان ماهی 1000 تومن هست! جالبه که اون قیمتهای مصوب پارس آنلاین را هم رعایت نمیکنن و دوباره 20 درصد به بهانه مالیات میکشن روی مبلغ اصلی. یعنی شما یه سرویسی که توی تعرفه هاشون نوشته 20 تومن را بخوای بگیری باید 24 تومن بدی! قیمتهای مودم هم که سر به فلک میکشه مودم معمولی را که توی بازار 25 الی 30 تومن هست میدن 49 تومن مودم وایرلس هم 95 تومن!

همه اینها بماند آخرش گفتن یه سری پیش شماره ها مثل 223 224 366 را اصلا سرویس 128 بیشتر نمیدیم (مرکز علیزاده و مرکز پاگلی) تازه اگر هم بدیم فقط باید مجوز شرکتی بیارید و گواهی از دانشگاه هم قبول نیست!

حالا دوستان اراکی هم بیان اینجا نظر بدن ببینیم کدوم شرکت بهتر هستش من خودم سعی میکنم جاهای دیگه هم برم ببینم چه طوری هست و میام همینجا براتون دربارش توضیح میدم به نظر میاد هر کدوم از شرکتها یه مشکلی دارن بعضی هاشون سرعت پایین، بعضی ها هزینه نصب و قیمت بسیار بالا
    .................................................. .................................................. ..........
    منم اولش مشکل شما رو داشتم ..اما بعدش دیدم هر جوری کنم باید اون 10 -----15 هزار تومن هزینه راه اندازی رو بدم و هیچ راه فراری نداره که آدم از زیرش در بره .....با اینکه من خودم همه کار های راه اندازی رو میکنم ولی بازم اون 15 تومن ها رو دارم ............من اولش شاتل بودم ولی الان گذرگاه هستم و در مجموع 30 تومن هزینه راه اندازی دادم ....فکر می کنم یه مقداری از این هزینه برای مخابراته جهت آماده سازی پورت...............
    در هر حال فکر کنم همون بهترین جاه ها گذرگاه و ساتیا هستند که دفترشون در اراکه و تجهیزاتشون در اراک وجو داره...بقیه شرکت ها فقط نمایندگی هستند و کارهای اصلی رو از تهران انجام میدن .............ولی این دوتا تمام کارهاشون در اراک انجام میشه و هر وقت که اعتراضی داشته باشین یکی هست که جوابتون رو بده .........
    الان هم گذرگاه یه سری اکانت های محدود شبانه م روزانه گذاشته که فکر کنم قیمت هاشون مقرون به صرفه باشه ..........شبانه ها رو من دیدم محدودیت دانلود ندارند ولی فقط از ساعات 7 شب تا 7 صبح می تونید ازشون استفاده کنید و قیمتشون هم فکر کنم زیر 20 تومن هستش .............

موفق باشید

2. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان این سرویس ها ساتیا سرعت دانلود شده 253؟؟؟ یکی از بچه ها سرعتش این بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی هست که تو اراک تجربه کار با پارس آنلاین را داشته باشه؟
    مرکز مخابراتی ما شهید علیزاده است ( همون خیابون مخابرات ) از بچه های خیابون ملک کسی با این شرکت سرویس داشته؟
    من یکی از دوستام تو شهرک مهاجران داره از پارس آنلاین سرویس 128 با 3 گیگ می گیره قیمت ماهانه 110000 تومن که نسبت به شرکت های دیگه مفته
    نکته جالب اینه که با سرعت نزدیک 120 دانلود می کنه که محشره و شبی نزدیک 1 گیگ دانلود داره
    می خوام بدونم مراکز مخابراتی دیگه هم همینطوریه سرعتش یا نه ؟
    دوستان راهنمایی کنید ( مخصوصا بچه های ملک خیابون ملک که از پارس آنلاین سرویس دارند ) من سرعت دانلود شبانه برام خیلی مهمه با فناوا که بیشتر از 15 نمی تونم دانلود کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوستان راهنمایی کنید ( مخصوصا بچه های ملک خیابون ملک که از پارس آنلاین سرویس دارند ) من سرعت دانلود شبانه برام خیلی مهمه با فناوا که بیشتر از 15 نمی تونم دانلود کنم
    .................................................. .................................................. ............................

دوست عزیز من پارس آن لاین ندارم و از قیمت هاش و سرعت های شبانش هم سر در نمیارم ولی تجربه اینو به من گفته که توی اینترنت دنبال ارزون ها نباش .........یه کم پول بیشتر بده ولی کیفیت کار رو ببر بالا ....مطمئن باش وقتی میری یه سرویس 512 می گیری ماهی 11 هزار تومن و برای شارج ماهانه باید به ازای هر گیگ نصف این مبلغ رو بپردازی خوب چرا نمی ری یه سرویس بهتر از یه جای معتبر تر بگیری ............
    برو یه سر به این سایت که برای گذرگاه هستش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تازه ترافیک به ماه بعدی هم انتقال پیدا میکنه...........که این خودش نکته مهمیه ........سرعت 512 شبانه که خودت گفتی برات مهمه رو با قیمت مناسب ماهی 19 هزار تومن زده برات که هیچ محدودیت دانلودی هم نداره .......

6. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

گذر گاه جهانی دیگه پورت 512 شبانه ارائه نمیده

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوست عزيز اگر با سرعت 120 دانلود كنه كه بايد شبي 2.5 گيگ فايل يگيره .

من با شاتل و سرعت شبانه 60 به سختي 1.2 گيگ شبي دانلود دارم . به اين حرفا گوش نده اگر هم يه همچسن سرعتي باشه
    موقتي هست و فقط براي جلب مشتري ..................

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

گذر گاه جهانی دیگه پورت 512 شبانه ارائه نمیده
    .................................................. .................................................. ................

درسته و دلیل اونم اینه که دیگه پهنای باندشون به حداکثر رسیده و نمی خوان که همین مشتری هایی که گرفتن به خاطر سرعت دانلود پایین سرویس ها شونو ترک کنند برای همین هم دیگه پورت ها شونو واگذار نمی کنند تا بروز رسانی بعدی سیستم هاشون و بالا بردن پهنای باندشون برای دانلود شبانه.............اینا مثل شاتل نیستند که فقط مشتری بگیرن و به فکر کیفیت نباشند ...... من رفته بودم اکانتم رو 4شنبه شارژ کنم دیدم که به شخصه هشترودی داشت با کارمنداش صحبت می کرد که دیگه یه سری از پورت های شبانه رو نفروشند تا سرعت دانلود بقیه از یه حدی پایین تر نیاد ...................

مثلا شبانه هستند دیگه این اکانت ها نمیشه که سرعتشون از سرعت معمولی و متوسط پایین تر باشه..........

10. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من با شاتل و سرعت شبانه 60 به سختي 1.2 گيگ شبي دانلود دارم . به اين حرفا گوش نده اگر هم يه همچسن سرعتي باشه
    سلام دوست عزیز
    یکی از دوستای من تو شهرک مهاجران با سرویس 128 پارس آنلاین شبی در حد گیگ دانلود می کنه من با 128 فناوا 150 مگ هم نمی تونم دانلود کنم
    سرویس های گذرگاه هم گرونه ارزش نداره شبانش هم به درد من نمی خوره
    از شاتل هم که همه عالم و آدم ناراضی اند دیگه کسی سمت شاتل نمی ره

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    یکی از دوستای من تو شهرک مهاجران با سرویس 128 پارس آنلاین شبی در حد گیگ دانلود می کنه من با 128 فناوا 150 مگ هم نمی تونم دانلود کنم
    سرویس های گذرگاه هم گرونه ارزش نداره شبانش هم به درد من نمی خوره
    از شاتل هم که همه عالم و آدم ناراضی اند دیگه کسی سمت شاتل نمی ره
    .................................................. .................................................. .................
    شما خوب برو از همون پارس آنلاین بگیر دیگه ....می گی که دوستت هم راضیه......دیگه چرا دس دس می کنی .برو بگیر فوقش اینه که خوشت نمیاد و ناراضی می شی بعدش میری از یه جای دیگه اینترنت میگیری..........

13. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شما سرعت سرویستون چنده که با 60 دانلود می کنید؟ هزینه ماهیانه سرویستون چقدره؟
    من شنیدم شاتل خیلی برای دانلود شبانه اذیت می کنه این حقیقت داره؟ اذیتش چطوریه یعنی قطع و وصل می شه در طول شب؟ یا مثل فناوا سر ساعت خاصی قطع می کنه ؟
    در کل شما راضی هستید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •