سلام
مهمتر از وصل به اینترنت استفاده از امکان DLNA است.
با استفاده از نرم افزار SAMSUNG PC Share Manager میتوان فایلهای عکس و صوتی تصویری مورد نظر در کامپیوتر را share کرده و در تلویزیون مشاهده کرد.
سلام
مهمتر از وصل به اینترنت استفاده از امکان DLNA است.
با استفاده از نرم افزار SAMSUNG PC Share Manager میتوان فایلهای عکس و صوتی تصویری مورد نظر در کامپیوتر را share کرده و در تلویزیون مشاهده کرد.
من هم همین مشکل رو داشتم، منتها برای من MB رو تعویض کردند تا درست شد.
آیا مشکل شما این بود : mac address : FF:FF:FF:FF:FF:FF ؟
سلام
اگر کارت ----s2 روی کامپیوتر نصب باشد آیا می تواند تصویر آن را به تلویزیون منتقل کرد یا فقط فایل ها شیر می شوند؟
با استفاده از کابل HDMI میشه تصویر HD رو فرستاد به تلویزیون.
سلام, بالاخره وقت شد که بعد از شبکه کردن که موفقیت آمیز بود برم سراغ اینترنت, 4 تا تست OK هست ولی به ارور سرویس پشتیبانی نشد (service not supported) برخوردم برگشتم تو این تاپیک رفتم دنبال Infolink country توی منوی مخفی ولی وجود نداشت![]()
حالا چی کار میشه کرد؟
زنگ زدم VIP ميگن كه تو ايران نميشه وصل شد، گفتم كجاي كاريد؟يه سرچ كنيد![]()
خلاصه شمارمو گرفت كه زنگ بزنه بعدا. من كه چشمم آب نميخوره. كسي جواب مارو پيدا نكرد؟
دوستان كمك كنيد!!!
دوباره از VIP تماس گرفتند، من بهشون گفته بودم كه افرادي هستند كه اين كار رو انجام دادند،
گفتند شماره تلفن يا آدرس اون افراد (شما دوستان عزيز) كه موفق شدند رو بديد تا مهندساي ما بيان ببينن كه چي كار كرديد كه وصل شده چون مهندساي شركت جند مورد تلاش كرده بودند ولي وصل نشده!! من گفتم اين دوستان توي اينترنتن نمي تونم همچين درخواستي بكنم، خلاصه من نمي دونم بايد چه كار بكنم.
اينفو لينك هست
من هم اولش نتونستم پيدا كنم چون در اخرين ستون قرار گرفته بود و تقريبا ديده نميشد
يك بار ديگر با دقت نگاه كن
مشكلي بود در pm بگو تا راهنماييت كنيم
شما وقتیشبکه میکنید و چک میکنید تمام گزینه ها براتون فعاله ؟؟
یعنی Domain جلوش تیک میخوره ؟
سلام, بله هر 4 تا تیک می خوره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)