تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 95 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خیلی عذز میخوام که سوالم درپس سوال دوستمون قرار گرفت!
    من شدیدا بین 40 اینچ این مدل و 40 اینچ B6000 موندم.کسی از دوستان میتونه منا راهنمایی کنه؟
    فعلا بودجه ملاک نیست ولی کیفیت و موارد دیگه اگه به نظرتون میاد برام ملاکه.
    ممنون میشم راهنماییم کنین.
    میسی
    ببین این 2 مدل مدل های خوبین و امتیاز های خوبی هم گرفتن از سایت های مختلف ولی امتیاز های بی690 یه کمی بیشتر از b6000 هست اونم با این دلایل:
    1. درخشندگی بیشتری رو می تونه تولید کنه
    2. از طرف مقابل مشکیش یه کمی عمیق تره
    3. بنابراین کنتراستش هم کمی بهتره و نمره ی بهتری از سایت ها گرفته نسبت به بی6000
    4. پس رنگ ها رو هم بهترم نشون میده
    5. صدای بی690 بلندتره و کیفیتش بیشتر مورد پسنده

با این حال می تونی به جستجو و تحقیق بیشتر ادامه بدی بستگی با انظاراتت داره. ممکنه از پلاسما ها هم خوشت بیاد
    موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام من یک تلوزیون ال سی دی 40 b650 خریدم در موردش چند تا سوال داشتم :
    1- نمی دونم همان b690 هست یا نه ؟
    2-کنتراستشو از کجا میشه فهمید که 100000 هست یا نه؟ هیچ جاش کنتراستشو نزده!
    3-تله تکسش کار نمی کنه چی کار کنم ؟
    4- از کجا بفهمم اصله؟
    5- ایا نرم افزارشو باید آپدیت کنم ؟
    سلام
    1- بله همونه و اگر وارد منو مخفی مدل B690 بشید، میبینید زده B650
    2- کنتراستش 100000 است، میتونی از سایتهای مختلف دربیاری
    3- فقط با آپدیته نمایندگی سام سرویس مشکلتون حل میشه
    4- نمیدونم
    5- باید نداره، اما آپدیت کردن ضرر نداره

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

دوستان الان قيمت b690 ‎‏ چنده با گارانتي يا بدون گارانتي?
    اينجا بندرعباس اكثرا b650 هستش فروشنده ها ميگن b690 به سفارش ايران ساخته ميشه و فقط كمي از نظر بورد با b650 ‏ فرق ميكنه قيمت b650‎ ‎‏ چهل اينچ هم بدون سينماي خانگي و فكر كنم بدون گارانتي 1,250 هست خوبه يا گرون ميدن?
    2: خيلي مهمه كه گارانتي هم داشته باشه? مثلا در مورد همين تلتكست كه بايد ببري برات آپديتش كنن?
    3: اگه ماهواره در دسترس نباشه با آنتن معمولي اذيت نميكنه?

داره خودمونی میشه H051n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض سلام

دوستام می خواستم بپرسم که امکانات B690 به جز کنتراستش که بالاتر از b670 هست تفاوت دیگه ای با این مدل داره؟ چون b690 قیمتش 1.700 هست و B670 ، قیمتش 1.500 هستش.اگه فقط تفاوت سر کنتراست باشه که به نظرم با چشم قابل تشخیص نیست، و این مورد برای من مهم نیست، میخواستم ببینم که میشه b670 رو یه B690 با کنتراست پایین تر فرض کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اينجا بندرعباس اكثرا b650 هستش فروشنده ها ميگن b690 به سفارش ايران ساخته ميشه و فقط كمي از نظر بورد با b650 ‏ فرق ميكنه قيمت b650‎ ‎‏ چهل اينچ هم بدون سينماي خانگي و فكر كنم بدون گارانتي 1,250 هست خوبه يا گرون ميدن?
    2: خيلي مهمه كه گارانتي هم داشته باشه? مثلا در مورد همين تلتكست كه بايد ببري برات آپديتش كنن?
    سلام
    قیمت 40 اینچ 1749000 تومان با هدیه روشه که اگه اونو نخوای ازش 330 تومان کم میکنن من با چک و جونه دیروز خریدم 1400000 .
    b650 هم تا اونجایی که من خوندم با b690 یکی است
    در مورد گارانتی هم یه کم سلیقه ای است خلاصه اگر خراب بشه باید کلی هزینه بدی . سام سرویس هم که به متفرقه ها سرویس نمی ده . من شخصا با گارانتی رو می پسندم این بلا سرم اومده یه بار
    تصویرش هم لاانتن معمولی خوبه . من که راضیم. البته بعضی بچه های حرفه ای ممکنه نپسندند
    چاکریم

6. این کاربر از Farzad101 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستام می خواستم بپرسم که امکانات B690 به جز کنتراستش که بالاتر از b670 هست تفاوت دیگه ای با این مدل داره؟ چون b690 قیمتش 1.700 هست و B670 ، قیمتش 1.500 هستش.اگه فقط تفاوت سر کنتراست باشه که به نظرم با چشم قابل تشخیص نیست، و این مورد برای من مهم نیست، میخواستم ببینم که میشه b670 رو یه B690 با کنتراست پایین تر فرض کرد؟
    سلام فرقش پخش فیلم از طریق USB و امکان شبکه شدن با کامپیوتر برای اشتراک گذاری فایلها و اتصال به اینترنت و 1 گیگا بایت حافظه داخلی که به کتابخانه موضوعی شهرت دارد.برای دیدن تفاوتها به این سایت مراجعه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

اگر گارانتی داره و با اون قیمت می دن 60-70 تومن از تهران ارزونتره. تصاویر SD هم که با آنت می گیرید از تمامی همرده های خودش از برندهای دیگه بهتره (همرده و هم قیمت). به نظر من گارانتی هم باشه بهتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

قیمتها رو از این سایت میتونی ببینی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    690 با 650 فرقی نداره. فقط وقتی میاد ایران اسمش میشه 690
    گارانتی خیلی مهمه. تلویزیون من مشکل داشت، چون گارانتی بود، اومدن خونه main board عوض کردن

10. 2 کاربر از m_jasour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sajjad200333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    خدمت اساتید محترم
    در تلویزیون b650 من بعد از اینکه از طریق هارد فیلم رو نگاه کردم حتی بعد از پاک کردن فیلم درون هارد پیش نمایش فیلمهای قبلی در حافظه تلویزیون باقی میمونه البته وقتی به جای هارد از فلش مموری استفاده میکنم این مشکل وجود ندارد لطفا راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    خدمت اساتید محترم
    در تلویزیون b650 من بعد از اینکه از طریق هارد فیلم رو نگاه کردم حتی بعد از پاک کردن فیلم درون هارد پیش نمایش فیلمهای قبلی در حافظه تلویزیون باقی میمونه البته وقتی به جای هارد از فلش مموری استفاده میکنم این مشکل وجود ندارد لطفا راهنماییم کنید
    سلام، به قول يكي از دوستان تا اساتيد برگردن من جواب بدم كه اگر منظورتون هنگام ديدن فيلم از طريق شبكه كردن با كامپيوتر هست، بايد از طريق برنامه اي كه با آن فولدر ها رو به اشتراك گذاشتيد فولدرها رو Referesh كنيد، البته من خودم اين كارو نكردم.

13. این کاربر از Mehdim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •