اینبار با یک حل تمرین فوق العاده خوب از دکتر حشمتی استاد دانشگاه علم و صنعت در خدمت شما دوستان هستیم که در 180 صفحه بصورت تایپ شده به حل 75 مورد از مسائل گوناگون در درس مهندسی پی میپردازد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینبار با یک حل تمرین فوق العاده خوب از دکتر حشمتی استاد دانشگاه علم و صنعت در خدمت شما دوستان هستیم که در 180 صفحه بصورت تایپ شده به حل 75 مورد از مسائل گوناگون در درس مهندسی پی میپردازد
آخه کسی سایتی جامع تر و کامل تر توی زمینه عمران از سایت ایران سازه پیدا نمیکنه.
سلام..اینجارو نگاه کردی..آخه کسی سایتی جامع تر و کامل تر توی زمینه عمران از سایت ایران سازه پیدا نمیکنه.
جزوه امروز مربوط به درس معادلات دیفرانسیل دانشگاه آزاد تهران جنوب است که استاد درس آن جناب نیسی است
Last edited by Mahdi/s; 01-12-2010 at 10:27.
جزوه پی دی اف درس اصول مهندسی سد در 35 صفحه به حجم 2.2 مگابایت مربوط به دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات فارس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من کتاب مقاومت مصالح بیرجانسون رو میخواستم با زبان فارسی
خیلی ممنون
نگفتم که درخواست بدید..تاپیک مربوطه رو معرفی کردم بهتون..گفتم پیگیری کنید..یعنی خودتون توی این 9 صفحه بگردید و کتاب مورد نظرتون رو پیدا کنید......تاپیک رو مطالعه کنید اگه پیدا نکردید..توی بخش آموزش های الکترونیکی...بخش عمران و معماری مراجعه کنید....سلام
خیلی ممنون
====================================
شما هم که فقط تاپیک بزنید....2 تا تاپیک زدید برای این درخواست.....بهتونم که معرفی میکنم بازم نمیگردی اینجاهم دوباره درخواست دادید....سلام
خیلی ممنون
ببینید این به دردتون میخوره....
![]()
جزوء ی آقای مهندس حجت صاحبی
97 صفحه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)