سلام
من قبول دارم خدمات پس از فروش lg بهتر ازsamsung هست اما نه تا اون حدی که شما میگید(مزخرف)
سلام
من قبول دارم خدمات پس از فروش lg بهتر ازsamsung هست اما نه تا اون حدی که شما میگید(مزخرف)
تاييد ميشه دقيقا همينطورهه
دوستان عزیز من به هیچ وجهتولوجوهی طرفدار LG یا Samsung نیستم.
اما 2-3 هفته پیش W2261VP ال جی رو خریدم.
1ماه پیش هم P22500 سامسونگ و واسه داداشم اینا خریدم.
دوستان 2261 از 22500 واقعا" بهتره.یعنی داداشم علنا" تا اینو دید گفت مال تو بهتره.
حالا 23700 و نمیدونم که شما بحث میکنین.
کلا" بعنوان کسی که این مونیتور رو دارم باید عرض کنم که واقعا" واقعا" واقعا" مونیتور عالی ای هستش.
هرکی تا 240-250 میخواد هزینه کنه صد درصد پیشنهادشو میکنم.
یکی میاد میگه اسکرین رفرش ریتش 60 هرتزه بدرد نمیخوره و به چشم فشار میادو...
نه دوستان همچین چیزی نیست.فقط نورش اول پیشفرض زیاده که باید کم کنی.
خواهشا" دیگه کش مکش نکنین.
هم ال جی خوبه هم سامسونگ.یادتون باشه که انتخاب بین خوب و خوب تر هستش.
و بین 2261 و 22500 جدا" 2261 بهتر بود.
حرفهای مکس تا حدودی تایید می شود
ما بین این دوتا ماینیتور اختلافی نیست هردو یکسان هستند هردوشون دیدم و باهاشون کار کردم
تازه 2261 HDMI هم می خوره
هر دو یکجور و یک قیمت هستند
دوستان باور کنین اینها اختلاف زیادی با هم ندارن شما یک جوری صحبت میکنین که آدم فکر میکنه یکی بهترین مانیتور دنیاست یکی هم بدترین مانیتور دنیا
من خودم این مدلها رو باهم ندیدم ولی خیلی از مدلهای مختف LG و SAMSUNG رو کنار هم دیدماختلاف آنچنانی باهم ندارن در مورد این مورد یک بار با یکی از دوستام کل کل کردیم دو تا مانیتور رو از این شرکتها آوردیم دوستم گفت ال جی بهتره و تا حدودی هم بهتر بود ولی من آمدم دو تا برنامه magic tunr و nature color رو نصب کردم و 3 دقیقه باهاش ور رفتم تا شد مثل ال جیدر آخر به همه دوستان توصیه میکنم حتما تمام درایورهای مانیتور رو به طور کامل نصب کنند تا به طور بهینه از مانیتورهاشون استفاده کنند اگر بین 23700 و ال جی انتخاب بکنم باید بگم اینها قیمتشون با هم فرق داره اگر مقوله قیمت رو در نظر نگیریم به خاطر بزرگ بودنش من 23700 رو انتخاب میکنم ولی اگر بین ال جی و 22500 رو انتخاب کنم ال جی رو انتخاب میکنم
البنه کاربرد یوزر رو اینجا در نظر نگرفتم![]()
دقیقا مقوله سایز اینجا مطرحه.
23700 قیمتی حدود 250 داره ولی مدلای 23 lg بالای 300 قیمتشونه.
یعنی هیشکی اینجا 23700 نداره ازش عکس بگیره مقایسه کنیم با عکس های من؟؟؟![]()
من دارم چجور عکس هایی میخوای؟
همون 170 درجه و رنگ سیاهش منم با دوربین خوب دوباره میگیرم که به بچه ها کمک بشه تو انتخاب.
سلام(23700 )
![]()
Last edited by inno3d; 23-12-2009 at 19:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)