اولین نقد بازی توسط OXM انجام شد و امتیاز فوق العاده 9.5 رو گرفت !
گفته بازی پر از ترس و سوپرایز هست....
دمو رو گذاشته بودم برا دانلود امشب تموم میشه... دلم لک زده برا مهندس آیزاک
اولین نقد بازی توسط OXM انجام شد و امتیاز فوق العاده 9.5 رو گرفت !
گفته بازی پر از ترس و سوپرایز هست....
دمو رو گذاشته بودم برا دانلود امشب تموم میشه... دلم لک زده برا مهندس آیزاک
یکی 2 شب پیش به من گفتی امشب تمومه . مطمئنی ADSL داری ؟ : دیدمو رو گذاشته بودم برا دانلود امشب تموم میشه... دلم لک زده برا مهندس آیزاک
ممنون از مطالب خیلی واسم جالب و مفید بودن....4- ماهیچههای پا و رودههای Leaper با یکدیگر ترکیب شده و دمی شبیه به عقرب بوجود آوردهاند که میتواند ضرباتی سوراخکننده وارد کند.
و این عقربه هم خیلی خطری هستش...جوی شدم..
یه پارت سه هستش که دهنم رو سرویس کردهیکی 2 شب پیش به من گفتی امشب تمومه . مطمئنی ADSL داری ؟ : دی
تا حالا 4 بار ذاشتم دانلود بشه هی به 80 درصد میرسه میگه سرویس موقتا در دست رس نیست... دیشبم همین ارور رو داد... ظهری گذاشتمش الان شده 60 درصد... خدا کنه این دیگه ارور نده که من خودکشی میکنم : دی
درضمن یادآوری کنم که OXM به نسخه اول 6.5 داده بود!!
Last edited by Masoud King; 31-12-2010 at 16:09.
بله به شدت پیشرفت کرده احتمالا البته 6.5 دادن به نسخه ی اول مقداری عجیبه اما حتما خیلی پیشرفت داشته نسخه ی 2 که 9.5 داده
شاید هم کسی که یک رو نقد کرده یه احمقِ مکعب بوده : دی و کسی که این یکی رو نقد کرده یک رو بازی نکرده: دی هر چیزی ممکنه: دیدرضمن یادآوری کنم که OXM به نسخه اول 6.5 داده بود!!
یک فوق العاده بود... اگر جریان fear پیش نیاد میتونیم امیدوار باشیم که دقیقا نه در حد یک ولی باز هم هیجان زده و غافل گیر بشیم... و بازم بعضی صحنه ها دهنمون رو باز نگه داره!
خدا میدونه سر قسمت اول بازی چند نفر بر اثر سکته از دنیا بای بای کردن!
باید رو باکس شات بازی حتمآ قید کنن افرادی که مشکل قلبی و روحی دارن از انجام این بازی جدآ خود داری کنن!
من دیشب برای اولین بار نشستم قسمت اولش رو 1 ساعت بازی کردم کف و خون قاطی کردم
چیه باوووو...داری تو راهروهای تخیلی راه میری میبینی یهو برق به طور کامل قطع میشه میمونی چه قلطی کنی(بعد باید با لیزر فندکی راه بری اینور اونور ...یهو میبینی چهره قشنگ یکی ظاهر میشه!)
همه چیه بازی خوبه فقط همین نوع قرار گیری دوربین بازی خیلی عجیبه!اصلآ کنترل به اطرافت نداری...
نمیدونم بچه ها کسی دمو شماره 2 رو هم بازی کرده که همین گیم پلی رو داره یا نه ؟
سلام
میبینم که بازی نمره خیلی عالی گرفته که جای بسی خوشحالیه. راستش من نسخه یک این بازی رو بازی کردم و تا تهش رفتم. بازی خوبی بود و گرافیک نسبتا خوبی هم داشت و گیم پلی بازی به خاطر سبک جدید کنترل کاراکتر جالب بود اما با همه این اوصاف من نتونستم باش ارتباط برقرار کنم. حالا هم که نسخه ی 2 اومده چندان علاقه ای به تاپیکش نداشتم تا اینکه نمره ای رو که گرفته دیدم . علاقه مند شدم که حتما بازی کنم. باید جالب باشه. راستی ایزاک تو پایان قسمت اول که براش مشکل پیش اومد ( تو اون سفینه و توهم و روح و ... ) هنوز زندست که اومده تو این قسمت؟
آره دوربین نسخه اول خیلی رو مخ بود.. مثه اینکه اینو درستش کردنهمه چیه بازی خوبه فقط همین نوع قرار گیری دوربین بازی خیلی عجیبه!اصلآ کنترل به اطرافت نداری...
نمیدونم بچه ها کسی دمو شماره 2 رو هم بازی کرده که همین گیم پلی رو داره یا نه ؟
+
آره دیگه اگه زنده نبود چطوری می خواست تو این نسخه باشه؟!راستی ایزاک تو پایان قسمت اول که براش مشکل پیش اومد ( تو اون سفینه و توهم و روح و ... ) هنوز زندست که اومده تو این قسمت؟
اصلا مگه قرار بود مهندس آیزاک مرده باشه؟
خيلي مطمئن نباش...آره دیگه اگه زنده نبود چطوری می خواست تو این نسخه باشه؟!
اصلا مگه قرار بود مهندس آیزاک مرده باشه؟
يه اتفاقاتي افتاده كه يه احتمالاتي رو به وجود آورده ! مثل Reborn as ششصد و نميدونم چند كه تو اولين تريلر بازي به زبان مخصوص خود بازي نوشته شده بود . البته احتمالش كم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)