آقا كلا از فكر هيبريد كردن سري 4000 با چيپستهاي سري 780،785 و 790 بيرون بيا.
اينجا بچه ها با توجه به چندتا سايت گفتن كه هيبريد ميشه.
اما سايت AMD تكذيب كرده و يكي از بچه ها هم كه تست كردند ، نشد.
پس كلا از فكر هيبريد بيا بيرون.
آقا كلا از فكر هيبريد كردن سري 4000 با چيپستهاي سري 780،785 و 790 بيرون بيا.
اينجا بچه ها با توجه به چندتا سايت گفتن كه هيبريد ميشه.
اما سايت AMD تكذيب كرده و يكي از بچه ها هم كه تست كردند ، نشد.
پس كلا از فكر هيبريد بيا بيرون.
خوب سری 3300 چی با کارتهای گرافیک سری 4 و 5 مثلا 5700 و یا 4670 چی میشه یا نه؟؟
كلا از فكر هيبريد كردن بيا بيرون/ اين هيبريد كردن فقط واسه چيپستهاي سرس 7 با كارت گرافيكي هاي سري 3000 هستش.
الان خرير سري 3000 غيرعقلانيه.
پس كلا از فكر هيبريد كراس فاير بيا بيرون.
اگه نميخواي بازي كني يه مادربرد با چيپست 785 بخر كه گرافيك 4200 داره و HDMI هم نسخه 1.3 هستش و خيلي خيلي خوب عمل ميكنه.
ولي اگه ميخواي بازي بكني بايد يه كارت گرافيك مثل 4650 يا 4670 بخري و كلا از فكر هيبريد كراس فاير بياي بيرون.
گرفتم
رفتم سایت هات اورکلاک یه سری مقاله برای این چیپستها نوشته بود
راستش رو بخوای قضیه چیپست و آنبرد بودن و هیبرید چون برای ما نسل قدیم !!! یه خورده گنگه واسه همین فهمیدنش دچار مشکل شدیم
الان رفتم یه سری مقاله خوندم تازه فهمیدم داستان چیه حق کاملا با شماست
همین 4200 رو گرفتم چی به چیه!!! فقط باید رم به خوردش بدیم که از رم سیستم کم نکنه
حالا یه سئوال بپرسم
من اگه 4تا یک گیگ بخرم کارایی دستگاه افت میکنه درسته ؟ پس باید دوتا دو گیگ بگیرم 2*2 درسته ؟ که اینجوری فکر کنم کاراییش بیشتر میشه ؟ ولی خوب متاسفانه بودجه ام کمه اگه الان یه دونه دو گیگ ببندم ماه بعد هم دو گیگ دیگه بزنم توش چی ؟؟ بازم کارایی کم میشه یا افزایش پیدا میکنه
چون یه جا خوندم که رم ها رو یک گیگ بندازی 60% افت سرعت داریو اینها میشه در این مورد توضیح بدی ؟؟
و یه چیز دیگه من زیاد از بازار اطلاع ندارم از شریاط واردات خبر ندارم
این مادروبردهایی که توی سایت ایسوز زده توی بازار فقط یکی دو مدلشو دیدم و یه مدل که ظاهرا جدید هم هست نیومده توی بازار آیا قرار نیست بیاد ؟؟ یا ممکنه تا قبل از عید بیاد ؟؟؟ آیا تا حالا سابقه داشته که مادربوردی عسکش توی سایت سازنده باشه ولی تیو ایران نباشه ؟؟
من این مادروبرد رو میخوام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم همیشه موفق باشی دوست منکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
لازم نيست براي گرافيك 4200 رم 4 گيگ بخري........ با 2 گيگ هم كار شما راه ميافته.
ولي براي بازهاي خفن رو گرافيك 4200 اصلا حساب نكن.
البته اگه 4 گيگ هم خريدي هيچ مشكلي تو سرعت نداري ( به شرطي كه تاخير رمت پايين باشه و باس رمت بالا باشه)
مادربردهاي ايسوس هم خوبن. ولي خرابي و سوختنشون خيلي بالاست. خيليها هستن كه با مادربردهاي ايسوس مشكل فني مخصوصا سوختن برد و خازنها رو داشتن.
ديگه با خودته ، من كه خودم گيگا خريدم. يكم قيمتش بالاتره ، اما كيفيت ساختش معركه است و 3 سال هم گارانتي آواژنگ داره و اين نشون ميده كه چقدر به كيفيت ساختشون مطمن هستن.
آقا دمت گرم
ولی من هنگی گیگا رو به چشم خودم دیدم ولی ایسوز رو ندیدمن یه ایسوز خوب گیرمون بیفته چون واقعا کارشو دیدم ولی گیگا لق مینزه به خدا من نمیدونم چرا همه مگین گیگا و ازراک !!! این یارو ابیت اگه مادربورد میزد خیلی خوب میشد خدایی مادروبردم حرف نداره !!!! یه بار فقط باطریشو عوض کردم فقط یه بار هنوز که هنوزه چراغش روشنه !!! حیفک ه دیگه تولید نمیشه حیف و صد حیف
ولی این قضیه تاخیر رم چیه ؟؟ (( چه داستانهایی داریم ما !!! )) نکنه همون اعدادی هست که نیکان میگفت 7-7-7 ؟؟ آره ؟؟
این سری 7-7-7 نباید 9-9-9 باشند اگه اشتباه نکنم ؟؟ درسته ؟؟ اگه اینجوریباشه این اعداد رو روی جد رم نوشتن ؟؟؟ باید به فروشنده چی بگم ؟؟ یه جوری هم که متوجه نشه من از اوضاع بیخبرم کلاه گشادشو نندازه روی کله مون!!!
باس رم رو میدونم 1600 یا 1333 برای DDR3 فکر کنم خوب باشه دیگه نه ؟؟
دوستان فوری
اینو امروز دیدم خیلی ناراحت شدم آیا به نظرتون این شخص درست میگه ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشتن که سی پی یو AMD بعد از دوسال میسوزه ؟؟ آیا این واقعیت داره ؟ نوشته که اینتل یه عمر موندگاری داره به خود منم این قضه موندگاریش ثابت شده چون الان یه دونه پنتیوم فور سال 82 زیر دستمه
آیا واقعا همینطظوره من میخوام سی پی یو amd phenum x4 960 بگیرم با این وجود پس یعنی برم سراغ اینتل
تو رو خدا با دلیل و مدرک جواب بدید چون اونوقت باید کلی از چیزایی رو که نوشتم خط بزنم مثلا نوع مادروبرد و مارک تغییر میکنه و خیلی چیزای دیگه ....کارت گرافیک و....
ولی از این طرف هم توی بنچمارکهای بازیها و فتوشاپ دیدم که سی پی یو اینتل خیلی از ای ام دی کم اورده و واقعا فکر کنم نیاز منو براورده یمکنه حالا به نظرتون چیکار کنیم ؟؟؟ اگه مشکل این ای ام دی با فن حل میشه برای دمای کمتر من حاضرم تا یه بیست تومنی هزینه کنم یه فن خوب روش بزارم ولی یه عمر کار کنه ممکنه میشه ؟؟
لطفا جواب بدید
![]()
خودم فهمیدم یارو یه حرفی زده بود
میدونستم AMD کم نمیاره![]()
سلام
درموردقیمت ها در بهمن ماه چون پردازنده های جدید core i 3 اینتل در ژانویه قراره بیاد و این پردازنده ها در بهمن ماه توی ایران هست قطعا روی قیمت ها تاثیر می ذاره
درمورد رم باید بگم که شما دو گیگ رم فعلا برای کار شما کافیه و فقط بازی های بسیار سنگین و با جزئیات بالا مانند کرایسیس به رمی بیش از دو گیگ نیاز دارد .
ما پردازنده ی 960 نداریم . فکرمی کنم منظور شما 940 باشد که توضیح خرید پردازنده رو بالا گفتم .
رم:
رم دارای سه گزینه ی مهم فرکانس ، باس و تاخیر زمانیست .
فرکانس رو می دانید و توضیح نمی دم
باس راه ارتباطی بین پردازنده و رم است و هر چه قدر فرکانس آن با لا تر باشدو خصوصا نزدیک به پردازنده ، سرعت نقل و انتقال اطلاعات بین پردازنده و رم افزایش پیدا خواهد کرد . این راه ارتباطی یا همان باس در سیستم های کامپیوتری قبلی برای هر رم دارای باس جداگانه بود و هر رم با باس خودش با پردازنده ارتباط بر قرار می کرد . اما در سیستم های جدید باس دو رم با هم تلفیق و یک باس مشترک را ایجاد کردند
حالا این به چه درد می خوره؟(بطورخیلی خلاصه)
فرض کنید سیستم دارای دو عدد رم باشد لزوما در رم شماره 1 قرار نمی ده و ممکن مثلا اطلاعات نرم افزار فتو شاپ شما مقداریش در رم اول و مقداریش در رم دوم قرار بگیره(page file) حالا فرض کنید در یک رم اطلاعات بیشتر قرار داره و ترافیک در نتیجه در این فتوشاپ که قابلیت استفاده از چندین پردازنده رو داره می خواد چندین پردازش رو همزمان انجام بده و بازفرض کنیدکه این چندین فایل در رم شماره 1 قرار داره اینجا به وضوح می بینید که ترافیک باس رم شماره 1 بالا رفته در صورتیکه باس رم شماره ی 2 در حالت بیکار به سر می برد در اینجا به دلیل محدودیت در باس رم شماره 1 سرعت پردازش پایین میاد در صورتیکه اگر دو تا باس با هم تلفیق و یه باس بزرگتر(2 برابر) رو ایجاد می کردیم ، سرعت پردازش بالاتر می رفت که می بینیدفایده ی دوال چنل نه فقط در مولتی تسکینگ هست بلکه در multi treading یا چند نخی هم کاربرد داره
اما در بازی ها کاربرد نداره چون بازیها بصورت چند نخی ساخته و بهینه نشدند برای همین نمی تونن از چند پردازنده همزمان استفاده کنن
حالا همین 2* 1 یا 2*2 قضیه اش همین دوال چنل هستش که حالا چون کارخونه ی سازنده داره در یه کیت دو تا رم رو می فروشه و سود بیشتری می کنه برای ترقیب مشتری یه کیت رو مثلا 2*1 رو اندکی ارزونتر از حالتی که دو تا 1 گیگ جدا جدا بخره ، عرضه می کنه اما اینکه 4 تا 1 گیگ بگیرید رو توصیه نمی کنم چون 4 تا کانال نداریم و حداکثر فقط 2 کانال داریم که اینجوری هر کدوم از کانال ها باید بین دو تا رم قرار بگیره که اینجوری تا حدودی سرعت سیستم کم میشه
c l یا تا خیر زمانی:
مدت زمانی که می گذره تا رم پاسخ درخواست پردازنده رو بده ، تاخیر زمانی رم میگن(روش محاسبه داره ولی نیاز نیست شما بدونید) به وضوح تاثیر روی سرعت سیستم داره و تفاوت کیت 70 تومنی با 120 تومنی دقیا در همین cl و البته قابلیت اورکلاک هست
هرچه تا خیر زمانی یا همون عدد مثلا 7،7،7 کوچکتر باشه سرعت بالا تره
از این اعداد دقیقا 7 اولی رو میدونم lagtecy time یا همون تاخیر زمانی اصلیست و 2 تای دیگه رو اطلاع دقیق ندارم
اما در مورد هتسینک باید بگم که نمی دونم که میشه تغییرش داد یا نه ولی میدونم که فن های مخصوصی هست که می تونید روش نصب کنید و برای اورکلاک ازش استفاده کنید
سیستم عامل:
دوست عزیز شما کلا در مورد سیستم عامل 64 بیت و سیستم 64 بیت اشتباه فکر میکنید
اینها دو تا موضوع جدا از همند
سیستم 64 بیت دارای پردازنده ی 64 بیت هست که در هر کلاک 64 بیت دیتا پردازش می کنه یا بصورت صحیح تر اطلاعات رو بصورت پکیج های 64 بیت برای پردازش دریافت می کنه ولی می تونه توی مد 32 بیت کار کنه و اطلاعات رو بصورت پکیج های 32 بیت دریافت کنه یعنی در این مرحله به نرم افزارهای شما کاری نداریم که 32 بیت هست یا 64 بیت!!!!!!!
اما وقتی سیستم عامل 64 بیت مطرح میشه و چون سیستم عامل مدیریت برنامه ها رو بر عهده داره باید توانایی کار با اونها رو داشته باشه و بعبارتی یا نرم افزارها کاملا 64 بیت طراحی شده باشن و یا سیستم عامل 64 بیت طوری طراحی بشه که با خیلی از نرم افزارهای 32 بیتی بتونه کار کنه!!!!
برای همین نرم افزار ها با سیستم عامل سرو کار دارن و همین طور سیستم کامپیوتر
رابط این دو یعنی سیستم و نرم افزار ، سیستم عامل هست و اگر نرم افزار 32 بیت باشه فقط با سیستم عامل سرو کار داره و با سیستم کامپیوتری کاری نداره(سخت افزار)
در واقع شما اگر روی سیستمتون سیستم عامل32بیت نصب کنید ، نرم افزار های 32 بیت مشکلی ندارن اگرچه سخت افزارتون 64 بیت هست چون سخت افزار میتونه در مد 32 بیت کار کنه
اما نرم افزار هایی از قبیل آنتی ویروس وقتی روی سیستم عامل 64 بیت نصب میشن حتما باید 64 بیت باشن تا از هسته ی سیستم عامل محافظت کنن!!!
کارت گرافیک:
شما آخرش می خواین با سیستم گیم بزنید یا نه؟
یه بار می گید می خواین گیم بزنید یه بار نه!!!!!!!!!!!!
تکلیف رو روشن کنید!!
ولی در مجموع با 80 تومن همون 4670 رو میشه گرفت که پیشنهاد من همون مدل 512 هست چون تفاوت کارایی چندانی با مدل 1 گیگ نداره
کارت گرافیک directx 11 ساپورت از 150 هزار تومن شروع میشه و فقط هم فعلا ati این نوع کارت ها رو بیرون داده برای فرکانس هسته و ... باید بیشتر هزینه کنید ولی اگر sli رو بخواهید انجام بدین با 100 تومن گرافیک 9600 gt انویدیا رو می تونید بگیرید
فکر کنم شما می خواین با 100 هزارتومن یه شاتل فضایی هم بخرید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مادربورد:
در مورد این مادر بورد ها اول باید چیپ مادربورد رو انتخاب کنید یعنی 785 یا 770
اما این مدل msi رو دوستم گرفته و خودم هم باهاش کار کردم و ازش خیلی راضیم
اما چیپ 785 ایسوس رو توی همون ریویویی که از مادربرد های این چیپ گذاشته بودم خیلی خوب گفته بود و امتیاز هاش توی نرم افزارها تقریبا بالا ترین بود
دوستم اول می خواست این مدل رو بگیره که پیدا نکرد ، شما این مدل رو از کجا قیمت گرفتید؟
دوست عزیز از شما بعیده که بعد از این همه ریویو دیدن از سایت های معتبر چنین حرفی رو بزنید!!!!!!!!!!
آیا دراین همه ریویویی که دیدید چنین مشکلی مطرح شده بود ؟
من یه لینک قرار میدم از سایت tomshardware که بر اساس بودجه پردازنده برای گیم معرفی کرده ببینید چند تا از این پردازنده های معرفی شده متعلق به برند amd هست
این لینک + لینک های قبلی که در مورد پردازنده ها براتون گذاشتم یا خودتون پیدا کردید بهترین دلیل بر بی ربط بودن این حرفه!!!
در ضمن من یه athlon x2 4200 رو از سال 85 دارم و هنوز هیچ مشکلی پیدا نکرده!!
تازه خیلی هم خوب عمل می کنه
Last edited by nikaan; 21-12-2009 at 19:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)