کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پستهایی که در بالا گذاشتم لیستی از فیلمهای مشهور ارجینال بلوری هست (به ترتیب حروف الفبا)
دلیل اینکه الزاما فیلمای بلو ری ارجینال از نگهدارنده m2ts استفاده می کنند چیه؟ چرا فرمتهای دیگه نیست؟
دلیل خاصی نداره. m2ts یک استاندارد برای نگهدارنده ی فایلهای مالتی مدیای HD هست.
MPEG هیئتی است که استانداردهای فشرده سازی رو برای فایلهای مولتیمدیا قرار میده (Moving Picture Experts Group). این هیئت ، m2ts رو به عنوان استانداردی برای فیلمهای HD معرفی کرده و کمپانی های ناشر فیلمها از این استاندارد تبعیت میکنند. همچنین شرکتهای سازنده ی دستگاههای پخش بلوری امکان پخش این استاندارد رو در دستگاه هایشان درنظر میگیرند.
آقا مهدی واقعا ممونونم بابت اطلاعات ارزشمندی که دادی
نمیخواستم پستم حالت اسپم بگیرهاگه اینجوری به نظر رسید ببخشید
فقط یه سوال آقا مهدی ، از لحاظ کیفیت تفاوت زیادی بین بلوریهای ریپ شده با اوریجینال وجود داره یا خیر؟؟؟
چون سیستم من حتی فیلمهای ریپ شده رو به زور اجرا میکنه و cpu رو high میره و فیلم به صورت اسلومشن در میاد!!!!!
ببخشید سوالاتم زیاد شد چیزی که برایه من عجیبیه اینه که دو سه سالی بیشتر از از زمانی عرضه و ظهور hd نمیگزره پس چه طور میشه فیلم های قدیمی مثلا فیلم های ساخته شده در سال 99 کیفیتشون hd باشه ؟؟؟؟ مثلا همین ترمیناتور 2 ؟ بالاخره باید یه تفوتی بین این فیلم با یه فیلم مثل ایرون من که محصول سال 2008 هست باید باشه !!!!1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)