تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 32 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 312

نام تاپيک: ما هم بالاخره DV6 2020 خریدیم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام
    من از IRANHP یک laptop از نوع Customize شده مدل hp dv6 2020 را گرفتم ( خود iranhp میگه مدلش 2000 هستش ولی من اطلاعاتی روی اینترنت ازش پیدا نکردم رو جعبش نوشته dv6 notebook ) که فرقش با مدل اصلی نداشتن Finger print هستش حالا از دوستانی که hp2020 را دارند سوال داشتم تو قسمت Device Manager نوع Display را چی میزنه که من هم مطمئن بشم این laptop که من خریدم هم display اون از نوع led هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مطمئن باش چون تمام مدلهای سری dv6 2000 دارای مانیتور led هستند

3. این کاربر از roozbeh1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام
    من از IRANHP یک laptop از نوع Customize شده مدل hp dv6 2020 را گرفتم ( خود iranhp میگه مدلش 2000 هستش ولی من اطلاعاتی روی اینترنت ازش پیدا نکردم رو جعبش نوشته dv6 notebook ) که فرقش با مدل اصلی نداشتن Finger print هستش حالا از دوستانی که hp2020 را دارند سوال داشتم تو قسمت Device Manager نوع Display را چی میزنه که من هم مطمئن بشم این laptop که من خریدم هم display اون از نوع led هستش

بر روی جعبه دستگاه و اطلاعات صفحه نمایش مشخص شده نوع صفحه نمایش.
    در قسمت device manager هم اگر شرکت ذکر کرده باشه نوع LED مشخص خواهد شد و در غیر این صورت خیر.
    از روی کیفیت نمیشه تشخیص داد و چه بسا که کیفیت lcd برخی مدل ها هم بالاتر باشه.

5. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان قبل از خرید به این تاپیک یه نگاه بندازین!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر هم خریدین پس مراقب باشین!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ابن دیگه از اون حرفاست!!!!!!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اون دوستم که گفت لپ تاپ ترکیده اولا باید بگه چند ساعت باهاش کارکرده یعنی چن ساعت بازی کرده ؟
    2. از کول پد استفاده میکرده یا نه ؟؟
    3. آیا برنامه برای اندازه گیری دما رو سیستمش نصب بوده یانه که دما را نشون بده و بهش هشدار بده ؟؟؟
    و در اخر اینکه من با گارانتی که صحبت کردم گفت به احتمال زیاد چیپ گرافیک سوخته چون حتما سیستم رو به طور متوالی رو دمای بالای 90 قرار داده و اصلا به گرم کردن بیش از حد توجه نکرده پس خودش باعث این مشکل شده و خواهش می کنم دوستان قبل از نظر دادن حتما علت رو بررسی کنند و سعی نکنیم مشکلی رو که خودمان بوجود میاریم به برند تولید کننده ربط بدیم

9. این کاربر از roozbeh1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اون دوستم که گفت لپ تاپ ترکیده اولا باید بگه چند ساعت باهاش کارکرده یعنی چن ساعت بازی کرده ؟
    2. از کول پد استفاده میکرده یا نه ؟؟
    3. آیا برنامه برای اندازه گیری دما رو سیستمش نصب بوده یانه که دما را نشون بده و بهش هشدار بده ؟؟؟
    و در اخر اینکه من با گارانتی که صحبت کردم گفت به احتمال زیاد چیپ گرافیک سوخته چون حتما سیستم رو به طور متوالی رو دمای بالای 90 قرار داده و اصلا به گرم کردن بیش از حد توجه نکرده پس خودش باعث این مشکل شده و خواهش می کنم دوستان قبل از نظر دادن حتما علت رو بررسی کنند و سعی نکنیم مشکلی رو که خودمان بوجود میاریم به برند تولید کننده ربط بدیم
    بابا بنده خدا وقتی من اونجا بودم فقط و فقط دو ساعت بازی کرد مداووم! این چه حرفیه که شما میزنید!؟! ترکیدن لپتاپ طبیعیه به نظر شما! حتما تقصیر خودشم هست! کجا نوشته که باید حتما از کول پد استفاده شه!

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بابا بنده خدا وقتی من اونجا بودم فقط و فقط دو ساعت بازی کرد مداووم! این چه حرفیه که شما میزنید!؟! ترکیدن لپتاپ طبیعیه به نظر شما! حتما تقصیر خودشم هست! کجا نوشته که باید حتما از کول پد استفاده شه!
    خوب این اشکال فنی که احتمالاً کارت گرافیک سوزونده خیلی کم پیش میاد (مخصوصاً توی لپتاپ) ولی ممکنه توی PC و یا هر لپتاپ دیگه ای اینجور شه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اگه قرار باشه لپ تاپی با دو ساعت بازی بترکه که و همه هم همینطور باشن که دیگه...!!!

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

به هر حال در یک سری از DV6 ها این اتفاق کم نیفتاده/
    استفاده از کول پد هم تاثیری در این مواقع نداره مگر استفاده از کول پد اجباریه؟ شرکت باید همه چیز رو در سواخت در نظر بگیره.

.و بیشتر آمار خرابی نوت بوک های HP هم مربوط به چیپ گرافیکیست.

14. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •