دوستان این ارور برای چی هست ؟؟
دوستان این ارور برای چی هست ؟؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم : چه جوری برنامه قبلی map رو پاک کنم؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم : چه جوری برنامه قبلی map رو پاک کنم؟
برنامه ی او وی آی مپ رو که نصب کنی خودش جایگزین میشه
اما نیازی به پاکردن نداره.
من دارم بابرنامه ی خود گوشی کار میکنم
دوست من شرمنده! می دونم ربطی نداره؛ ولی این برنامه چی بید؟!
اگه مپ پیش فرض گوشی هست که پاک نمی شه. اما اگه پیشتر یه بار نوکیا مپ ریختی، از App. Manager برنامه Licence Manager رو پاک کن.
شاد و پیروز باشین![]()
سلام دوستان.اولین مشکلم اینه که وقتی با این نقشه یه جایی رومشخص میکنم،راه رو برام آبی میکنه(راه نزدیکو نشونم میده) و Drive&Walk not available for this regionبعد از 7الی 8ثانیه این ارور رو میدهمن با این برنامه 2 تا مشکل دارم.اگه میشه دوستان محبت کنن جوابشو بگن.
ممنون میشم اگه بگین چارش چیه. گوشیمم ان86هست
مشکل دوم مال گوشی رفیقمه که گوشیش 5800هست.فایلا رواکسترک کردم سرجایی که باید باشه،بعد برنامه خودگوشی دیدم باز نشد(او وی آی مپ خود گوشیش)براش برنامه ضمیمه دوم یعنی افپی2هارو نصب کردم بازم نشد.(بعداز2الی3ثانیه ای که وارد نقشه میشی میاد بیرون)دوستایی که5800دارن واین برنامه رو نصب کردن لطفا راهنماییم کنید.
در رابطه با پیام خطای گوشی شما، دلیلش اینه که شما از برنامه خود گوشی استفاده می کنی. این برنامه که اینجا گذاشته شده کرک شده هست و ویژگی های پیمایش رانندگی، پیمایش پیاده روی و راهنمای صوتیش فعال هست؛ این در حالیه که برای برنامه پیش فرض گوشیتون فعال نیست و برای فعال کردنش باید هزینه بپردازید...
درباره پیام خطای 5800 هم برنامه برای سیمبین s60 rel 5.0 رو دانلود کنید که متاسفانه اینجا نیست. اما می تونین توی سایت موبایلستان گیر بیارید...![]()
نسخه S60v5 تو بخش خودشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی![]()
دوستان من با نصب این برنامه مشکل دارم. با برنامه ساینش کردم اما بازم نصب نشد. گوشیم رو باید حتما هک کنم؟
سلام دوستان من ان 85 دارم اين برنامه رو كه نصب كردم گزينه walk to رو كه ميزنم بد از 7 ثانيه از برنامه مياد بيرون چه كار كنم ؟
نیاز به هک نیست.فقط ساین این برنامه کافیه!دوستان من با نصب این برنامه مشکل دارم. با برنامه ساینش کردم اما بازم نصب نشد. گوشیم رو باید حتما هک کنم؟
ساین کردی؟!
احتمالا مشکلت مثل مال منه.سلام دوستان من ان 85 دارم اين برنامه رو كه نصب كردم گزينه walk to رو كه ميزنم بد از 7 ثانيه از برنامه مياد بيرون چه كار كنم ؟
از برنامه گوشی استفاده کردی یا اون فایلی رو که تو ضمیمه هست رو دانلود کردی؟
Last edited by soroush20; 05-01-2010 at 23:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)