دوستان کسی درباره مدل جدید X.vision 46 LED-Digital چیزی می دونه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی درباره مدل جدید X.vision 46 LED-Digital چیزی می دونه؟
Last edited by alireza306; 27-02-2011 at 08:02.
سلام بچه ها . من میخوام ال ای دی ایکس ویژن بخرم.کسی تا حالا از اون خریده یا تصویرشو دیده؟
كدوم نوع از پنلهاي سامسونگه ؟ ايراد اصلي اين شركتها اينه كه يك نوع پنل با يه كيفيت مشخص توليد نمي كنن و براي حتي يك مدل ممكن پنلهايي با كيفيتهاي متفاوت استفاده كنن. رويو زير در مورد Samsung C580 هست و مي بينيد حتي محصولي كه در انگليس عرضه شده پنلهايي متفاوت استفاده شده مثل 1012-Slovakia يا 1015 ساخت چين و يا 1009 ساخت چين و... وقتي ميشمارم مي بينم بايد C580 سامسونگ رو با دستكم 5 نوع پنل با كيفيتهاي متفاوت توليد كرده باشه. و اينكه Xvision كدوم نوع رو استفاده مي كنه جاي سوال داره در بين تمامي اين شركتها فقط شارپ و پاناسونيك پنلهاي اصلي ساخت شركت مادر يا Home made رو استفاده مي كنن .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين هم لينك ترجمه شده اش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبراي همين هيچ وقت با ال جي و سامسونگ نتونستم كنار بيام اين دو تا شركت علاوه بر مورد بالا محصولاتي اختصاصي براي بازار ايران توليد مي كنن كه مدلهاي عرضه شده در بازار ايران در هيچ جاي دنيا وجود نداره به نظر شما چه رنج كيفيتي رو براي بازار ايران در نظر مي گيرن؟ مثلا از چه نوع پنلي استفاده مي كنن به ويژه براي محصولات رنج قيمت متوسط و پايين؟ نمي گم پاناسونيك يا شركتهاي ديگه اين كار و نمي كنن ولي در مورد اين شركتها شما كاملا مي دونيد كه محصول عرضه شده چه كاستي رو داره مثلا در مورد V20 پاناسونيك به جاي infinitive black pro از infinitive black استفاده كرد يا satellite رو از روش برداشت به خاطر كاهش قيمت و مسائل ديگه ولي هنوز پنلي ساخت ژاپن با عمر 100000 روش داره. همچنين شارپ . پارسال توي فصل پاييز بود دنبال يه HDTV مي گشتم يكي از گزينه ها C695 بود كه مشخصاتش با ورژن C650 مشابه بنا به دلايلي از خريدش منصرف شدم حدود يك ماه بعد وقتي از يكي از فروشگاهاي سامسونگ پرسيدم اين محصول نزديك به 400000 تومان افت قيمت داشت. علتش هم عرضه سري جديد ال اي ديها ذكر مي كردن. آيا فقط افت قيمت بود يا افت كيفيت هم داشته؟ تنها كسي كه ابزار هاي لازم براي اندازه گيري پارمتر هاي سنجش كيفيت داره يا شخصي كا در خط توليد محصول كار مي كنه مي تونه نظر بده. يه تجربه جالبتر اينكه يادمه هايپر استار هم دنبال اين محصول رفتم ولي موجود نبود سري جديدي از ال اي ديها اونجا بود از مسئول بخش سامسونگ پرسيدم اين محصول ساخت كجاست گفت كره . وفتي دقت كردم ديدم باركد محصول كه كنارش نصب شده با 695 شروع شده كه يعني محصول ساخت چينه وقتي به روش آوردم گفت شما به گفته ي من اعتماد كنيد با باركد كاري نداشته باشيد. واقعا دلم به حال خودم و مصرف كنندها مي سوزه .
Last edited by naamre; 11-09-2011 at 07:26.
با سلام دوستان این مدل X.Vision LE-22A02 کیفیتش چطوره؟
من 22 اینچ گرفتم کیفیت تصویرش بد نیست
تیونرش با آنتن هوائی ضعیفه
فقط باید بش ماهواره وصل کنی
خریدم 235 تومن
با تشکر از شما به نظر شما همینو بخرمش؟ یا چیز بهتری نهایتا تا 300 تومن سراغ دارید ؟من بیشتر به عنوان تلویزیون میخوامش گاهی هم برای ایکس باکس
اگه 360 تومن جور کنی میتونی led 23 اینچ صنام بگیری. گیرنده داخلی دیجیتال داره و تمامی فرنتارو پخش میکنه . قابلیت ضبط تصاویر رو هم داره. اگه نمیخوای fullhd باشه میتونی 26 پارس باقیمت 320 بگیری
ممنون بابت جوابتون سایتی سراغ دارید برای خرید این مدلها؟
موفق باشی. اگه خدا بخواد خودم 26 پارس میخوام بگیرم . ضمنا تلویزیون صنام هم در اصل 23.6 اینچ هست که شرکتا اینو گرد میکنن و میگن 24 اینچ ولی صنام گفته 23 اینچ.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)