عزيز من كمي سيستم گرافيكي شما ضعيف هستش. حالا اگه تونستيد باز كنيد در ادامه هي به مشكل بر خواهيد خورد.مشخصات سیستم :
cpu: E5300
RAM: 2G DDR2 800
Graphic : 9400 gt 512
خوبه انچنان بدك نيست.در ضمن آقا به نظر شما PS2 كمي خز نيست؟
عزيز من كمي سيستم گرافيكي شما ضعيف هستش. حالا اگه تونستيد باز كنيد در ادامه هي به مشكل بر خواهيد خورد.مشخصات سیستم :
cpu: E5300
RAM: 2G DDR2 800
Graphic : 9400 gt 512
خوبه انچنان بدك نيست.در ضمن آقا به نظر شما PS2 كمي خز نيست؟
دوستان عزیز بعد از پریدن از نرده ها و عکس گرفتن از دختری که روی تاب سواره باید چکار کرد؟
اگر منظور شما همون اول بازی هست که سایه و یک چیز روح مانندی روی تاب هست وقتی از اون رد شدید برید به سمت وانت و کلید مخفی شده تو قوطی با چپه یکی از قوطی در بیارید.
وقتی بازی رو ادامه و به کافه برسی اتو ماتیک بهت میده.تا اونجا بری هیچ اتفاقی برات نمیافته
ممنون. ولی الان به یه در رسیدم که باز نمیشه و یه دستگاه اتاق بغل هست که وقتی می خوام پیچش رو بگردونم نمیشه. البته موس چپ و راست رو می گیرم ولی نمیتونم بچرخونم . راهنمایم کنی ممنون میشم
کلا خود منم با این دلفین مشکل دارم خودم نفهمیدم کلید چجوری در اوردم چون هر کاری میکردم قوطی چپه شه نمی شد.ادرباره اون در هم مثل کلید اینقد زدم تا باز شد.کلا سیستم چون به روز نیست و نرم افزار های تبدیل سیستم بالایی میخواد افت فریم دارم وتا همون کافه زیاد بازی نکردم چون همین الان دارم R.E 5 بازی میکنم وکلی دیگه بازی مونده که نکردم.ولی بازیش سریع تموم میشه
من این بازی رو روی psp تموم کردم خیلی باحاله.
سلام دوستان
من يه جاي بازي گير كردم
اون جايي كه يه تابلو هستش كه تصوير ادمك و دو تا قو هستش و ما بايد با توجه به انها
ماكتهايي كه در كنار انها وجود داره رو با سايه هاشون مرتب كنيم من رديف م يكنم ولي يدونه ادمك صليب هستش كه نمي دونم از براي چي هستش.؟
خب خودم رد کردم که افرین بر خودم بادبعد دو ساعت فکر ...
در مدرسه هستیم و برای حل معمای ادمکها و دو تا قو ما باید به چند تا برگ سفید در روی دیوار توجه کنیم
و ادمکها و قو ها رو طوری قرار دهیم که سایه افتاده از انها روی دیوار عقبی اعدادی را مشخص کنه
اعداد 555 خودش روی دیوار بود ولی ما 8435 رو در سایه ایجاد میکنیم.
پس میشه 5558435 بعد با موبال به ان شماره زنگ میزنیم.
اخیش بریم ادامه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)