كاملا با فرشاد جان موافقم !!! البته توي سرعت كه نسبت به پارس و 405 و سمند سرتر نيست اما توي شتاب به همه اينا سرتره !!!
در كل همونطور كه دوستمون گفتن تندر ماشين خوبيه . فقط اگه آدم با قيافش كنار بياد !!!
Kia Rio
Peugeot 206
Renault Logan
Peugeot 405 GLX
كاملا با فرشاد جان موافقم !!! البته توي سرعت كه نسبت به پارس و 405 و سمند سرتر نيست اما توي شتاب به همه اينا سرتره !!!
در كل همونطور كه دوستمون گفتن تندر ماشين خوبيه . فقط اگه آدم با قيافش كنار بياد !!!
محض اطلاع خودم میخوام بدونم که تندر 90 چه تکنلوژی های خیلی به روز تری نسبت به 405 داره؟(به غیر از موتور)
405 بنزینی هم که با ABS عرضه میشه
به نظر شخصی من هم چه از نظر طراحی داخلی و چه طراحی خارجی به تندر 90 سره
من نمیخوام تعصب 405 رو بکشم
ولی 405 اینطوری هم که انتقاد میکنید نیست
در عین حال که شاید جوون پسند باشه خانوادگی هم هست و از شتاب گیری خوبی هم برخورداره
چرا دوست داریم همیشه روی حرفمون تاکید کنیم و از کاماتی مثل خیلی و اصلا استفاده کنیم؟
به نظر من پارس ELX و ریو تندر 90 فول رو توی شتاب به چالش میکشونن
این رو هم بگم شتاب گیری خیلی به راننده بستگی داره
کلا تندر 90 ماشینی هست که از بعضی جهات راننده رو راضی میکنه و از بعضی جهات هم خیر
به نظر من شتاب خیلی از تاپ اسپید مهم ترهكاملا با فرشاد جان موافقم !!! البته توي سرعت كه نسبت به پارس و 405 و سمند سرتر نيست اما توي شتاب به همه اينا سرتره !!!
تاپ اسپید سالی یک بار هم پیش نمیاد که 190 - 200 تا بریم
البته تندر 90 فول میتونه به این سرعت دست پیدا کنه
باسلام به نظرمن بهترین انتخاب تندر 90 است.درغیر این صورت اگه میخوای پارس بگیری پولت راحرام کردی لااقل405بخر در این صورت همون پارس را خریدی با 4 میلیون کمتر
من خودم 405 رو دوست دارم اما همون مشکل قدیمی بودن موتورشه.محض اطلاع خودم میخوام بدونم که تندر 90 چه تکنلوژی های خیلی به روز تری نسبت به 405 داره؟(به غیر از موتور)
امیر جان داداش چرا پس میزنی!!!چرا دوست داریم همیشه روی حرفمون تاکید کنیم و از کاماتی مثل خیلی و اصلا استفاده کنیم؟
به نظر من پارس ELX و ریو تندر 90 فول رو توی شتاب به چالش میکشونن
من نگفتم ELX من منظورم پارس معمولی بود حالا رانندش مهمه درسته اما در کل فقط تو شتاب اینا رو میتونه مغلوب کنه اما تو تاپ اسپید فکر نکنم پای به پای سمند و 405 بتونه بیاد البته تندر 200 تا رو میتونه بره اما اون حس پایداری و اطمینان سمند و 405 رو به ادم نمیده...
اینو هم بگم تندر اصلا برای جوانان خوب نیست... فقط برای خانواده خوبه! این نظر منه!
فرشاد جان داداش من کی زدم ؟؟
ELX هم ماشینیه که نسبت به قیمتش به نظر من نمیارزه
زمانی که پارس 15 بود و ELX 17 - 18 تومن میشد بهش فکر کرد
من فقط خواستم این حرفم رو برسونم که هر خودرویی توی یه رنج قیمت خاص با خودرو های دیگه برتریهایی بر هم دارن و با پیشنهاد یه خودرو ، خودرو دیگه ای رو خراب نکنیم
سلیقه ها و علایق مختلفن
آدم باید خودش نگاه کنه ببینه کدوم ماشین با علایق و سلیق و عواطفش سازگار تره
بعضی ها سرشون میخواره برای مکانیکی و انگولک کردن ماشین و بعضی ها حتی حوصله تعویض روغنی رفتن رو هم ندارن
بسته به شخص داره و علایقش
که هنوز من یکی متوجه نشدم این دوسمون میخوان ماشین بخرن
یه زمانی عشق من 405 بود ، الان گلف نسل 2 هست فردا معلوم نیست چی باشه
من خودم ماشین های دهه 90 و 80 میلادی رو خیلی دوست دارم
----------------------------------------------------------------------
206 صندوق دار یه مدل داره که 4 چرخش دیسکی هست و موتور tu5 روشه و نه ABS داره و نه AIRBAG اونم به نظر من میتونه گزینه خوبی باشه(حداقل میتونه جزو گزینه ها باشه)
متاسفانه اینقدر V ها زیادن که نمیدونم V چنده
این مدل V1 هستش اینم گزینه خوبیهصندوق دار یه مدل داره که 4 چرخش دیسکی هست و موتور tu5 روشه و نه ABS داره و نه AIRBAG اونم به نظر من میتونه گزینه خوبی باشه(حداقل میتونه جزو گزینه ها باشه)
متاسفانه اینقدر V ها زیادن که نمیدونم V چنده
مزایا: کم مصرف - شتاب و سرعت قابل قبول - کیفیت ساخت خوب -
معایب: دستی بودن شیشه بالابر عقب - بدون ABS - بدون کیسه هوا - قیمت گرانه نسبت به رقیبی مانند تندر 90 البته برتربش به تندر اینه که هم هندلینگش خوبه و هم قطعاتش زیاده...
انقد نقل قول زیاده که همینجوری مستقیم میگم
در مورد 405 قبلا هم فک کنم گفتم،به نظر من ماشینی هستش که خیلی وقته نسخش پیچیده شده،اما ولش نمیکنن،به نظر من الان (تو سال 88)تنها نکته ی قابل توجه 405 همون هندلینگشه،وگرنه چیز خاصی نداره،طراحی ظاهری که خوب خیلی محافظه کارانس،این رو میتونین توی زانتیا هم ببینین،یعنی خیلی حالت 4 گوش و قوطی مانند،الان اگه دوستان نزنن من رو،فکر میکنم بیشتر طراحی های حجیم تو بورسه،من خودم زیاد خوشم از ال 90 نمیاد،اما 405 رو هم گزینه ی مناسبی نیست واسه جایگزینی
چون ماشین پر استهلاکیه،یعنی برای مثال 1800 سی سی موتوره،اما واقعا از لحاظ شتاب و قدرتی که بهتون میده ، خیلی راندمانش کمتر از 206 (1600) ،ریو (1495) و ال 90 (1600) هستش.مصرفش هم بالاتره،در مورد تجهیزات جانبی هم که واقعا واقعا هیچچی نداره،فکر نمیکنم کسی بتونه منکر این باشه،یعنی از لحاظ تجهیزات تقریبا در حد پراید هستش
خوب با این دلایل وخیلی دلایل دیگه که هست و الان تو این توضیح وقت گفتنش نیست فکر نمیکنم دلیل معقولی برای خریدنش با این قیمت وجود داشته باشه
بچه ها انقد دنبال ای بی اس نباشین
به خدا قدرتش کمتره
با توجه به اینکه توی میلی ثانیه عمل قطع و وصل ترمزگیری ر. انجام میده ،قدرتش از حالت معمولی کمتره
ای بی اس به درد کسایی میخوره که تو جاهای کوهستانی تردد دارن
اول باید بگم که همه تاثیر عملکرد ترمز ABS رو میدونند و باور دارند این عکس رو میزارم چون قبلا گفته بودم که میزارم این عکس مربوط میشه به تستی که مجله ماشین سال قبل از تندر فاقد ABS و دارای ABS در زمینی کاملا خشک انجام داده....
تو عکس بالا درسته یکیشون ABS داره و یکیشون نداره اما هر دو ترمز عقبشون کاسه ای است و در کل ABS تو ترمز های کاسه عملکرد خوبی نداره...تو تستی که از یه 206 تیپ 2 و تیپ 5 خودم گرفتم،(بدون ای بی اس و با ای بی اس)تیپ 5 فاصله ی توقف بیشتری داشت ....
دیگه نمیدونم والا !!!!!
علاوه بر ABS بودن تیپ 5 ترمز عقبش هم دیسکی هستش من نمیدونم شما چطور میگید که تیپ 2 که نه ABS داره و نه دیسکی هست تفاوت زیادی در ترمز گیری ندارند؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! و تیپ 5 فاصله ی توقف بیشتری داشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا ما آخر گیج شدیم!
حالا کدوم خوبه؟
405؟
206 اس دی؟
ال90؟
دلایل من:
405
1.زیاد شده
2.قدیمیه
3.امکانات نداره
206 اس دی:
1.گرونه
2.امکانات نداره
206 تیپ 2:
1.موتور ضعیف
2.کوچیکه
3.امکانات نداره
ال90:
فعلا ایرادی به جز قیافه نمی بینم که اون ور می تونم درست کنم
این ها که همه 100 اسب بخارنما تو تاپ اسپید فکر نکنم پای به پای سمند و 405 بتونه بیاد
تندر 105 هست!
مگه موتور همه ی تیپ های تندر یکی نیست؟
پس چرا بعضی از دوستان میگن تندر فول بیشتر قدرت موتوری داره؟
اول اینکه یه نگاه به سایز و پهنای لاستیک هم بندازین
2وم اینکه اکثر ماشین ها وقتی ای بی اس میشن،به طور کلی سیستم ترمزشون هم تقویت میشه،یعنی بوستر قوی تری استفاده میکنن و همچنین سیلندرهای ترمز قوی تر،مثلا این در مورد سمند LX کاملا صادقه
ضمنا شما مجله ماشین رو ملاک قرار دادین من هم به همون مجله ماشین ارجاعتون دادم،برین اونم ببینین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)