تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 94

نام تاپيک: ال کلاسیکو / باز هم پیروزی بارسا

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض خوان لاپورتا: پیروزی بارسا در ال کلاسیکو، نشان دهنده ارزش باشگاه است

سایت گل- خرید تابستانی خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا، در بازی دیشب ال کلاسیکو در نیمه دوم به میدان رفت و تک گل تیمش را به ثمر رساند و به همین دلیل، رئیس باشگاه کاتالانی از نتیجه بسیار راضی است.

خوان لاپورتا در مصاحبه با El Mundo Deportivo گفت پیروزی در ال کلاسیکو انعکاسی از تاریخ و فلسفه باشگاه است زیرا "آنها در شرایط بسیار دشواری جنگیدند و مبارزه کردند." با ستاره های چند صد میلیون یورویی که در بازی دیشب در نوکمپ به میدان رفتند، لاپورتا اعتقاد دارد که " این بازی تصویری تمام عیار از لیگ اسپانیاست."

با پیروزی دیشب، بارسلونا در سه بازی متوالی مقابل رقیب و دشمن همیشگی اش به پیروزی رسیده است و در صدر جدول لالیگا قرار دارند اما لاپورتا از صحبت در مورد قهرمانی تیمش در رقابت های داخلی راضی نیست.

" من اعتقاد دارم که صحبت از برتری در این مقطع از فصل نه محترمانه است و نه هوشیارانه. با این وجود می توانیم بگوییم که ما تیم سازمان یافته ای داریم که اجازه می دهد از یکی از بهترین دوره های تاریخ بارسا لذت ببریم."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/11/30

داره خودمونی میشه saxiass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    دانشگاه ازاد اسلامی واحد X

پيش فرض

only barcelona only zelatan

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

Only Madrid Only Ronaldo

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اما ستاره های بارسا مثل ژاوی، اینیستا، مسی، پویول، پیکه، والدز یا الوز همه حاصل خود باشگاه هستند
    البته از اینایی که گفتی فقط ژاوی, اینیستا, پویول و والدز محصول خود بارسا هستند.
    اما در مورد بازی, به نظر من بارسا نیمه اول بد بازی کرد که باعث شد رئال خودشو نشون بده.
    پاسهای اشتباه, سانترهای بی هدف, نبودن مهاجم هدف و نداشتن تمرکز باعث شده بود بارسا همیشگی رو نبینیم.
    بارسا نیمه دوم هم آنچنان فوق العلاده نبود, ولی باز بهتر از رئال بود و اگه بوسگت اون اشتباه رو نمی کرد من مطمئنم
    که گلهای بیشتری میزد.
    اینم فراموش نکنیم که رئال تو 30 دقیقه از پس بارسا 10 نفره برنیامد.
    فقط دلم به حال کاکا میسوزه, میترسم بلایی که سر شوا اومد سر اینم بیاد !

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

واقعا از گواردیولا بعید بود بخاطر رئال مسی رو از حالت استراحت خارج کرده

آخه آدم چی بگه ....؟؟؟؟ از نکات آموزنده بازی که فردوسی پور اشاره نکرد

حرکت دست اینیستا بود به رونالدو........

یعنی اگه چیزی توی چنته داری بیا وسط

اگه نه جلوی ما از این ادا اطوار ها درنیار........

بشین ساکت باش بقیه بازیشون رو کنند

آخرش مربی رئال مجبور شد خارجش کرد..............

مسی هم مصدوم بود.. ولی کاسیاس اونقدر از دست مسی جیغ کشید دیگه سیاه شده بود.......

kkkkkkkk
    Last edited by mahpesar; 01-12-2009 at 06:52.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

البته از اینایی که گفتی فقط ژاوی, اینیستا, پویول و والدز محصول خود بارسا هستند.
    اما در مورد بازی, به نظر من بارسا نیمه اول بد بازی کرد که باعث شد رئال خودشو نشون بده.
    پاسهای اشتباه, سانترهای بی هدف, نبودن مهاجم هدف و نداشتن تمرکز باعث شده بود بارسا همیشگی رو نبینیم.
    بارسا نیمه دوم هم آنچنان فوق العلاده نبود, ولی باز بهتر از رئال بود و اگه بوسگت اون اشتباه رو نمی کرد من مطمئنم
    که گلهای بیشتری میزد.
    اینم فراموش نکنیم که رئال تو 30 دقیقه از پس بارسا 10 نفره برنیامد.
    فقط دلم به حال کاکا میسوزه, میترسم بلایی که سر شوا اومد سر اینم بیاد !
    مسی رو هم درست گفتن. سال 2000 وقتی که تنها 13 سال سن داشته به نوجوانان بارسا ملحق شده. در 16 سالگی هم مورد توجه ریکارد قرار گرفت و مقابل پورتو اولین بازیش رو برای تیم اصلی بارسلونا انجام داد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بنزما بعد از بازی رئال-بارسا تصادف کرد

او سوار بر آیودی خود می‌رانده تا آن که ماشین‌اش با راهبند کنار خیابان و در نهایت با درخت بلوطی در نزدیکی خانه‌اش تصادف می‌کند.

سایت گل- بعد از شکست از بارسا در یک‌شنبه شب گذشته، بعدازظهر کریم بنزمای بدبخت با یک تصادف ماشین کامل شد تا همه چیز حسابی اعصاب او را خرد کند.

بعد از بازی لوس بلانکوس‌ها به والدذباس بازگشتند تا از آن جا هر کدام راهی خانه‌هایشان شوند. با این همه AS گزارش می‌دهد که سفر بنزما در نهایت با تصادف او به پایان رسیده است، او سوار بر آیودی خود می‌رانده تا آن که ماشین‌اش با راهبند کنار خیابان و در نهایت با درخت بلوطی در نزدیکی خانه‌اش تصادف می‌کند. ماشین‌اش به شدت آسیب می‌بیند، اما خوشبختانه با آن که این بازیکن 21 ساله با سرعت 40 تا 50 کیلومتر در ساعت می‌رانده، هیچ اتفاقی برایش نمی‌افتد.

این اتفاقت حول و حوش ساعت 2 صبح روز دوشنبه اتفاق افتاده. برخی دیگر از بازیکنان تیم رئال چون رائول و کریس رونالدو نیز در این منطقه زندگی می‌کنند.

کد:
    2009/12/1

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ایبرا: رئال-بارسا از دربی میلان-اینتر بهتر است

او احساس‌اش بعد از زدن این گل را «فوق‌العاده» خوانده و گفته که به هیچ وجه نمی‌توان حس پس از گل زدن در این مسابقه را با حس پس از گل زدن برای اینتر در میلان قیاس کرد.

سایت گل - زلاتان ابراهیموویچ گفته که ال‌کلاسیکو بازی یک «استثنایی» است و در جهان فوتبال اهمیت بیشتری دارد تا دربی میلان. ایبرا تنها گل بازی را در بعدازظهر یک‌شنبه برابر رئال به ثمر رساند و بارسا را به پیروزی رساند.

او احساس‌اش بعد از زدن این گل را «فوق‌العاده» خوانده و گفته که به هیچ وجه نمی‌توان حس پس از گل زدن در این مسابقه را با حس پس از گل زدن برای اینتر در میلان قیاس کرد.

او به اسپورت گفته «من در دربی میلان-اینتر گل زده‌ام، اما گل زدن در ال‌کلاسیکو بسیار جذاب‌تر است. اصلا قابل قیاس با هیچ بازی دیگری نیست.»

«این بازی بازی است با تاثیرات جهانی، مسابقه‌ای جهانی است. همه می‌دانند که بازی رئال-بارسا یک بازی استثنایی است.

اول از روی نیمکت بازی را دیدم و بعد هم وارد زمین شدم. وقتی حال و هوای بازی را می‌بینید، فشارها و سر و صداها را، می‌فهمید که این بازی یک بازی بی‌نظیر است. ال‌کلاسیکو خوب بود، اما برایتان راحت تر است که پنج دقیقه بعد از ورودتان گل بزنید. لحظه‌ی بی‌نظیری بود. این گل به تیم و به من اعتماد به نفس داد. دنی آلوس باز هم ازت متشکرم.»

کد:
    2009/12/1

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض خوش گذرانی لاپورتا در نایت کلاب بعد از پیروزی در ال کلاسیکو

این آخرین ال کلاسیکوی لاپورتا به عنوان رئیس باشگاه بارسلونا بود.

سایت گل- خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا، بعد از پیروزی 1-0 تیمش در مقابل رئال مادرید در ال کلاسیکوی شماره 159، از خوشحالی در پوست خود نمی گنجید.

رئیس بعد از شنیدن سوت پایان بازی در VIP در حضور مقامات و همتایش در تیم رقیب، فلورنتینو پرز، خودش را کنترل کرد و تنها به آرامی به تشویق بازیکنانش پرداخت. اما بعد از خالی شدن ورزشگاه، او تصمیم گرفت که این پیروزی را تا صبح جشن بگیرد.

نشریه آرژانتینی La Gaceta عکس هایی از خوان لاپورتا به همراه یکی دیگر از اعضای باشگاه، خاویر سالا چاپ کرد، در حالی که در شرایط نامتعادلی قرار داشتند. گزارش شده است که لاپورتا با آهنگ Viva La Vida از گروه Cold Play رقصید، آهنگی که از زمان قهرمانی تیم در لیگ قهرمانان اروپا در رم، به سرود غیر رسمی باشگاه تبدیل شده است.

این آخرین ال کلاسیکوی لاپورتا به عنوان رئیس باشگاه بارسلونا بود. او در پایان فصل با پایان یافتن دوران ریاستش، از این پست کناره گیری خواهد کرد.

کد:
    2009/12/1

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض /اعتراف مدافع جوان بارسلونا /پيكه: داور خطاي پنالتي را ناديده گرفت

مدافع جوان تيم فوتبال بارسلونا به خطاي خود روي كريستيانو‌ رونالدو در دقيقه 61 ال دربي كلاسيكو اعتراف كرد.

جرارد پيكه ، مدافع تيم ملي فوتبال اسپانيا و جايگزين مناسب پويول در بارسلونا ،در تحليلي از ال دربي كلاسيكو در راديو ماركا گفت: در دقيقه 61 بازي روي كريستيانو‌ رونالدو خطا كردم و يك لحظه از شدت ترس پاهايم سست شد.

وي ادامه داد: درست در همان لحظه متوجه شدم داور خطا نگرفته و بازي روند طبيعي خود را دنبال مي‌كند. به همين خاطر بسيار خوشحال شدم و حتي به سمت رونالدو رفتم و بر سر او فرياد كشيدم.

پيكه خاطرنشان كرد: گلي كه زلاتان به ثمر رساند هرگز آفسايد نبود و به نظر من بارسلونا مستحق پيروزي در ال دربي كلاسيكو بود.

پيكه در مورد شيطنت‌هاي ليزري هواداران بارسلونا در طول بازي گفت: در بازبيني اين بازي اين صحنه‌ها ديده شده و نمي‌شود به عقب برگشت. امكان جريمه نقدي وجود دارد اما از كاسياس و رونالدو توقع دارم به عنوان 2 بازيكن حرفه‌اي به اين مسئله دامن نزنند و شكايت خود را پس بگيرند.

football3.ir/Spain/15025.html

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •