تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 23 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 222

نام تاپيک: این دو مادربورد سوکت AM3

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

به نظر میرسه که ultra_black فعلا تو نت نیستن و با توجه به سوالات بی جواب موجود در 2صفحه ی آخر تاپیک ادامه ی بحث و سوالات میمونه واسه زمانی که بابک عزیز زحمت جواب سوالات قبل رو بکشن تا ادامه ی سوالات روند بهتری رو در پیش بگیرن

راستی هر وقت اومدین ، از پست 69 به بعد . . . در گل موندیم !!!
    Last edited by pourya_bo2pmc; 25-11-2009 at 19:01.

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

1-اگه درست از بنچ مارکها متوجه شده باشم نشون دهنده ی برتری p6t هستش درسته ؟
    نه هیچ کدوم برتری خاصی به یکدیگه ندارند
    2-پس این مشکلات p6t واسه همشون عمومیت نداره و شما همونجوری که گفتین کسایی رو میشناسین که این مدلو دارن و مشکل دما رو نداره و راضی هستن ؟
    بله من کسایی رو میشناسم که مشکل دما ندارند
    3
    -Rampage II GENE چرا در سایت ایسوس ظاهر بسته بندیش و کلا مشخصاتش با بقیه x58 ها فرق داره فکر کنم جزو مدل خاصی باشه یا خصوصیات خاصی رو داره ؟ کلا که فکر کنم micro atx باشه ؟ یدونه اسلات PCI-Express داره این اسلات چی هستش همون اسلات کراس فایر و اس ال آی هستش؟
    سری Rampage جزو سری حرفه ای Asus محسوب میشن که قابلیت اورکلاک خیلی عالی دارند و همچنین کارت صدای نیمه حرفه ای هم رو مادربرد موجود هست
    بله Micro ATX هست
    یدونه PCIe داره همون اسلات برای نصب مودم و کارت TV و کارت --- و...
    این چه باحاله
    چرا اینقدر کوچیکه؟ مشکلی پیش نمیاد؟
    Micro ATX هست
    خیر مشکلی پیش نمیاد
    الان ارزون ترین مادربورد سوکت 1366 قیمتش چقدره؟
    فکر کنم Asus P6T SE با قیمت 215-220 تومن
    تا چند ساله دیگه سوکت 1156 ها پا برجا می مونن؟(براشون cpu های قویتر میاد)
    870 فعلا قویترین CPU هست که ساپورت میکنه
    معلوم نیست از این قویتر براش تولید بشه یا نه؟!
    به نظر میرسه که ultra_black فعلا تو نت نیستن و با توجه به سوالات بی جواب موجود در 2صفحه ی آخر تاپیک ادامه ی بحث و سوالات میمونه واسه زمانی که بابک عزیز زحمت جواب سوالات قبل رو بکشن تا ادامه ی سوالات روند بهتری رو در پیش بگیرن

راستی هر وقت اومدین ، از پست 69 به بعد . . . در گل موندیم !!!
    شرمنده دوستان که معطل شدید
    من هر روز عصر از ساعت 6:00 به بعد در خدمتتون هستم

3. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

دشمنتون شرمنده با اومدنتون خوشحالمون کردین

سوالی که اینجا واسم پیش اومد اینه که من بندرت و یا بهتره بگم اصلا ندیدم که دوستان در فروم برای سوکت 1366 مین Rampage II GENE رو پیشنهاد بدن چرا ؟

قیمتشم که با P6t اینجوری که گفتین تقریبا برابر و یا کمتر هستش ؟ پس دلیل خاصی از هر لحاظ داره و یا در مقایسه با p6t از امکانات کمتری برخورداره که کسی اینو معرفی نمیکنه در کل میخواستم یه مقایسه بین این دو از مزایا و معایب هر کدومش از شما داشته باشیم .

راستی sir pryman اسلات PCI-Express با اونی که در تصور شما بود فرق داشت

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

دشمنتون شرمنده با اومدنتون خوشحالمون کردین

سوالی که اینجا واسم پیش اومد اینه که من بندرت و یا بهتره بگم اصلا ندیدم که دوستان در فروم برای سوکت 1366 مین Rampage II GENE رو پیشنهاد بدن چرا ؟
    مشکلش فقط یکی بودن PCIe هست که بعضی دوستان علاوه بر مودم از کارت TV یا --- و یا کیچر و ... هم استفاده می کنند
    قیمتشم که با P6t اینجوری که گفتین تقریبا برابر و یا کمتر هستش ؟ پس دلیل خاصی از هر لحاظ داره و یا در مقایسه با p6t از امکانات کمتری برخورداره که کسی اینو معرفی نمیکنه در کل میخواستم یه مقایسه بین این دو از مزایا و معایب هر کدومش از شما داشته باشیم .
    معایبش که همون کمبود اسلات PCIe هست مزایاش هم قابلیت اورکلاک بالا+کارت صدای نیمه حرفه ای

6. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

1-این روزا که اکثرا همه اینترنت پرسرعت دارن و مودم جدا که وصل کارت شبکه میشه پس برای اونها مشکلی پیش نمیاد درسته ؟

2-کسی هم که بخواد از کارت تی وی استفاده کنه یه دونه اسلات نیاز داره که داره پس در کل این مین 3 اسلات داره دو تاش برای کراس فایر یا اس ال آی با لینک 16 و یه دونه هم همونجوری که گفتین واسه کارت تی وی و . . .

3-مثل p6t آیا شما با کاربری برخورد کردید که از این مین شاکی باشه میخوام بدونم کلا مطمئن هستش ؟

4-کوچک بودنش که سبب مشکلی واسه یه سیستم کامل و به روز نمیشه ؟ ( مثلا سیستمی برای اور سنگین و کارت گرافیک بالا و کراسفایر شده )

5-شما گفتین این یه مین حرفه ای هستش میخواستم بدونم دلیل قیمت ارزونترش نسبت به چیه ؟( سایت آمازون این مین 217دلار و اون یکی 236 دلار)

6-شما بین این مین و P6t نهایتا کدوم رو میپسندید؟ دلیلتون؟
    Last edited by pourya_bo2pmc; 25-11-2009 at 20:54.

8. این کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

1-این روزا که اکثرا همه اینترنت پرسرعت دارن و مودم جدا که وصل کارت شبکه میشه پس برای اونها مشکلی پیش نمیاد درسته ؟
    بله بسته به استفاده کننده داره
    خصوصا که الان اکثر قطعات External هم دارن

2-کسی هم که بخواد از کارت تی وی استفاده کنه یه دونه اسلات نیاز داره که داره پس در کل این مین 3 اسلات داره دو تاش برای کراس فایر یا اس ال آی با لینک 16 و یه دونه هم همونجوری که گفتین واسه کارت تی وی و . . .
    بله
    دو تا PCIe X16 داره
    یدونه PCIe X4
    و یدونه PCI
    3-مثل p6t آیا شما با کاربری برخورد کردید که از این مین شاکی باشه میخوام بدونم کلا مطمئن هستش ؟
    تو این فروم که یکی از دوستان شاکی بود
    البته بعضی کاربرای خارجی هم مشکلاتی داشتند
    4-کوچک بودنش که سبب مشکلی واسه یه سیستم کامل و به روز نمیشه ؟ ( مثلا سیستمی برای اور سنگین و کارت گرافیک بالا و کراسفایر شده )
    خیر مشکلی نیست
    5-شما گفتین این یه مین حرفه ای هستش میخواستم بدونم دلیل قیمت ارزونترش نسبت به چیه ؟( سایت آمازون این مین 217دلار و اون یکی 236 دلار)
    Micro ATX بودن و حذف یکی از اسلاتها باعث شده قیمت تمام شده اش کمتر دربیاد

6-شما بین این مین و P6t نهایتا کدوم رو میپسندید؟ دلیلتون؟
    من به شخصه Rampage II GENE رو ترجیح میدم
    P6T یه مادربرد متوسط هست که برای نیازهای کاربران عادی کاملا جوابگو هست
    Rampage II GENE یه مادربرد حرفه ای هست برای اورکلاکرهایی که بودجه محدود دارند
    البته چند ماه پیش یه مادربرد هم بود به نام EVGA X58 SLI که اون موقع حدود 300 تومن بود که مادربرد خیلی خوبی نسبت به قیمت بود ولی بعلت تحریم به شدت کمیاب شد و قیمتش هم خیلی بالاتر رفت بطوریکه من چند وقیته این مادربرد رو تو بازار ندیدم

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

اینطور که معلومه برای کسی که که از اسلات های اضافی استفاده نمی کنه (هر چند که چیزایی مثل --- و کپچر اکسترنالش هم موجوده) Rampage II GENE انخاب بهتری میتونه باشه

ولی من هنوز تو کف اندازشم

اندازه این مادربورد 9.6 اینچ در 9.6 اینچ هست در حالی که کارت های گرافیک asus از سری 58** و 59** طولشون 10 یا 11 اینچ هست
    یعنی گرافیک ار مادربرد میزنه بیرون
    Last edited by alireza fatemi; 25-11-2009 at 21:51.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

به نظر من اگر اینترنت پرسرعت هم داری باز مودم رو هم بگیر. (به قول خارجی ها) Just In Case
    وضعیت اینترنت که معلوم نیست. یه روز قطعه، یه روز کُند می شه یه روز... البته بستگی داره که دسترسی همیشگی به اینترنت چقدر برات اهمیت داشته باشه.

ضمنا می تونی مودم رو اکسترنال بگیری (یه مودم هایی هست که به یو اس بی وصل می شه، هم ارزونه هم خیلی کوچیک، بیشتر برای استفاده لپتاپ...) و اون اسلات رو خالی نگه داری تا اگر بعدا لازم شد... چون بقیه قطعات عموما هم اختلاف قیمت اکسترنال و اینترنالشون زیاده هم سایزشون برای استفاده خارجی بزرگه (لااقل نسبت به اون مودم ها بزرگه)

12. این کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

دیشب نشد بحث رو ادامه بدیم یکی از دوستان با اینترنت پرسرعت کار داشت اومد پیشم و دیگه بحث تاپیک رو نشد ادامه بدم

منتظر میمونیم تا بابک جان بیان و به سوالاتمون جواب بدن و اولین سوال من از ایشون

تو این فروم که یکی از دوستان شاکی بود
    سوالی که واسم پیش اومده در رابطه با مشکلاتی هستش که بعضی از این مین ها برای خریدارانشون ایجاد میکنند مگه گارانتی ندارن خب چرا نمیبرن گارانتیش و پس از تست توسط شرکتی که گارانتی کرده و ثابت شدن مشکلش یه نو رو بهشون بدن غلط میکنه شرکتی تعهد ضمانت یه محصول رو بده و به تعهداتش عمل نکنه من که بودم از حلقومش میکشیدم بیرون

عکس این مین با معرفی قطعاتش

14. این کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سوالی که واسم پیش اومده در رابطه با مشکلاتی هستش که بعضی از این مین ها برای خریدارانشون ایجاد میکنند مگه گارانتی ندارن خب چرا نمیبرن گارانتیش و پس از تست توسط شرکتی که گارانتی کرده و ثابت شدن مشکلش یه نو رو بهشون بدن غلط میکنه شرکتی تعهد ضمانت یه محصول رو بده و به تعهداتش عمل نکنه من که بودم از حلقومش میکشیدم بیرون
    سلام
    تو ایران که گارانتی معنی و مفهومی نداره!!!
    متاسفانه گارانتی Asus هم تعریف چندانی نداره،چند ماهی علاف میشین آخر سر هم چیزی نصیبتون نمیشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •