گرافیکشون در چه حدیه؟
با بازی های سنگین مثل crisis2 و assesin cread2 و... مشکل نداره؟
گرافیکشون در چه حدیه؟
با بازی های سنگین مثل crisis2 و assesin cread2 و... مشکل نداره؟
سلام
آقا این درایورها رو چجوری باید نصب کرد ؟
من ویندوز 7 دارم بلد نیستم درایور نصب کنم، یعنی بلدما ، چیزی نمیاد که بخواد نصب کنه و میگه همه چیز نصب شده
چیکار کنم؟
هنوز وبکم رو هم نتونستم راه بندازم!
یه سر میری سایت دل بخش support. مدل لپ تاپ رو وارد میکنی بعد تو لیست ویندوز 7 رو انتخاب کن و تمام داریورها رو برات لیست میکنه با دسته بندی سخت افزاری. ورژن هر کدوم رو با داریورهای فعلی چک کن هر کدوم ورژنش از مال شما جدیدتره اون رو دانلود و نصب کنید.
برا بلوتوس همین کارها رو انجام دادم اما تو مرحله نصب میگه که بلوتوس رو با کلید وایرلس روشن کنید تا نصب تمام بشه. با F2 روشن میکنم اما هرچی که بگذره هیچ اتفاقی نمیفته!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظر شما چیه؟
آقا بالاخره بلوتوث رو نصب کردم و کار هم داد
بیا شما هم نصب کن
این درایور رو بگیر نصب کن، بعدش بلوتوث کار میده، فقط نمیدونم درسته یا نه، چند ثانیه F2 رو نگه دار تا روشن بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زاویه دیدش قابل قبوله
صدای خیلی با کیفیتو قوی و با ساب وفر است یک بلندگوی بزرگ و سرتا سری در بالای صفحه کلیدش داره
چجوری از این جای سیم کارتش میشه استفاده کرد من هر طرفی گذاشتم هیچ اتفاقی نیافتاد
ویندوز خودش خودکار سیم کارت را می شناسه؟؟؟
نرم افزار خاصی میخاد؟؟؟؟
هر سیم کارتی را قبول میکنه؟؟؟
کسی تا حالا ازش استفاده کرده؟؟؟
لطفا توضیح کامل بدید
این درایور هم نصب کردم اما باز وقتی مینویسه بلوتوس رو روشن کنید، روشن که میکنم یا از قبل خودش روشنه، هیچ اتفاقی دیگه نمیفته و پیشرفتی نداره.
ویندوز 7 شما کدوم ورژن میشه؟ راستی یه مدل 1555 هم که بیشتر تو بازار نداریم.
یه مشکل دیگه: کسی آویرا رو نصب کرده و جواب میده؟ فایروالش فعال میشه؟ برا من که نشد. لطفا راهنمایی کنید.
سیم کارت که مشخصه از کدوم طرف میخوره، اگه GPRS شما وصل باشه، بعد از جا زدن سیم کارت، برنامه Dell Mobile Broanband Manager رو باز کنید میبینید که اتصال رو بهتون نشون میده و یه قسمت هم داره واسه sms
مشکل شما اینه که بلوتوث رو که روشن می کنید میخواید مثلا یه اتفاق خاصی بیوفته که خوب نمیوفته!
بعد از اینکه روشنش کردید، بلوتوث موبایل خودتون رو هم روشن و در حالت visible قرار بدید، بعد برید کنترل پنل ویندوز و از اونجا add a device رو بزنید، در این حالت گوشی شما شناسایی میشه و بلوتوث فعال میشه
به همین راحتی!
نه خب اتفاق چرا ولی لااقل باید آیکونش تو task bar که ظاهر بشه. 1525 که اینجوری هست. روش شما هم انجام دادم اما نشد.
بعد در ضمن اصلا در device manager هیچ اثری ازش نیست! شما که نصب کردید زیر شاخه network adaptors اثری از بلوتوس میبینید یا فقط wireless 1397 هست و broadcom NetLink و virtual network. برا من فقط همین سه تاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)