لینک های دانلود نسخه ی پی سی هم اومد . حجمش با کلیه ی زبان ها 6 گیگ و خورده ای هست .
لینک های دانلود نسخه ی پی سی هم اومد . حجمش با کلیه ی زبان ها 6 گیگ و خورده ای هست .
مرسی حسین جان.به نظرت کی دست ما میرسه.من تا عید نمی تونم بخرم . دوستان اگه کسی خرید بیاد بگه ببینیم ارزش داره بگیریم.( مطمئنا حتما داره ) دی:
امروز توپخونه بودم بکس فتجی گفتن فردا واس xb360 میارن
امروز توپخونه فروشگاه تماشا ( گلچین سابق ) برای 360 بازی را آورده بود ولی نمیدونم چرا حال نکردم بگیرمش .
هنوز بازی کرک نشده !
من بازی رو خونه پسر خالم به مدت چند دقیقه ای بازی کردم در حدی بازی نکردم تا بتونم نظر درست بدم
اما از نظر گرافیک در حد متوسطی قرار داشت و فیزیک هم به همین شکل !
گیم پلی هم مثل استالکر بود دقیقا که من از گیم پلیش خوشم نیومد(نظر شخصی خودم) ....
حتما سیستمش ضعیف بوده مگرنه گرافیک 100 درصد بالاست.( هر چیش بد باشه گرافیکش بالاست )
ایشون حتما نسخه 360 xbox را بازی کرده نسخه PC هنوز کرک نشده !![]()
این حرف واقع درسته. دوستانی که میگن بازی گرافیک نداره و از این حرفها احتمالا نسخه کنسول بازیو بازی کردن. این بازی از لحاظ گرافیک فوق العاده هستش و هیچ بازی کنسولی به پاش نمیرسه. اگر Crysis2 امسال منتشر نشه احتمالا این بازی بهترین بازی امسال از لحاظ گرافیک هستش.
خواهشا تا بازیو کامل بازی نکردین در موردش اظهار نظر نکنید. نگید اینجاش کجه اونجاش کجه. اگه یه بازی انحصاری کنسولی بودش که هنوز بازی نکرده می گفتین عالیه.خواهشا وقتی بازیو تموم کردین اونو نقد کنین![]()
گرافیک Medal of Honor که پاییز امسال منتشر می شه هم می تونه یکی از بهترین ها باشه، شاید بهتر از Metro 2033.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)