تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 66 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

فکر کنم اشتباه می کنید.
    سایت CNET عملکرد G10 رو در مورد تصاویر SD متوسط(mediocre) داده ولی B650 رو خیلی خوب(very well) داده

ضمنا من از دیدن تصاویر SD روی تلویزیونم(B690) خیلی راضیم. انصافا عالیه.

اینو امروز با دوربین موبایل گرفتم که البته خیلی خرابش کرده ولی بازم یه چیزایی رو نشون میده

در این مورد قبلا هم شنیده بودم Upscaler این مدل در تصاویر sd نسبتا خوب و متوسط عمل میکنه .اما نکته ای که باید توجه بشه ,در پردازش تصاویر sd فقط Upscaler دخیل نیست, 25 20 درصد مختص Upscaler هست و75 80 درصد به عملکرد کلی پنل هندل کردن حرکات,پردازش رنگ و... مربوط میشه, در اون 20 25 درصد Upscaler تصاویر sd این مدل عملکرد متوسط و نسبتا خوبی داره . b690 در upscaler در تصاویر sd سرتر از مدل g10 هست و در مابقی موارد عملکرد کلی پنل g10 سرتر هست , همونطور که عرض کردم عملکرد کلی تصویر تو رزلوشن ها مرتبط به upscaler فقط نمیشه و 20 25 درصد مربوط میشه به این زمینه .

مقایسه کیفیت تصاویر از روی عکس چندان جالب نیست و چیزی رو تایین نمیکنه , به هرحال اینم عکسی از پخش شبکه داخلی با g10(عکس از دوست خوبمون mehban )

بازم میگم این مساله ای که دوستان در مورد برفک گفتند اصولا مربوط به UPScaling تصاویر SD هست. وگرنه بعید میدونم فرکانس PWM اونقدر پایین باشه که چشم کسی از 1 متری تشخیص بده
    تایید میشه

ممنون
    منم ذهنیتم روی g10 مثبت است و همگی قبول داریم که g10 از بهترینهاست. بحث بیشتر بروی بهترین بودن یا نبودن برای کاربر ایرانیه و اینکه آیا مدل موجود در ایران واقعا پا به پای مدل آمریکایی است؟ الان مدل اروپایی اذعان دارن که نسبت به مدل آمریکایی مشکلاتی داره. حتما مدل ایرانی هم تفاوتهایی داره که باید آنها را در بیاوریم.
    به نظرم مقایسه روی کیفیت sdدر شرایط مساوی انجام شده و دوستمان aluard هم و احتمالا خود شما دوتان که تجربه زیادی دارید فبول دارید که عملکرد g10 روی sd متوسط است و از رقیبش ضعیف تر است.
    در مورد کابل hdmi خوب من رسیورم خروجی hdmi نداره. همجنین ----- های ----t هم که داره باب میشه خروجی hdmi ندیدم.
    کابل AV هم در مقایسه با HDMI نمیشه بگیم که نویزش خیلی زیاد است. قطعا S/N Ratioمناسبی داره برای کاربردهایی که داره و در مورد سیگنال های HD مناسب نبوده که تولید کنندگان از HDMI استفاده کرده اند.
    به هر روی ما نمیتوینم بیگیم مثلا این ماشین سواری خیلی خوبه به شرطی که فقط و فقط توش بنزین سوپر بریزی و اگر بنزینت سوپر نباشه از بقیه ماشینها هم کمتر عمل میکنه.
    مدل g10 آسیایی یا خاورمیانه تفاوت هاش با مدل امریکایی واروپایی در امکانات(features ) و networking و... کلا امکانات جانبی هست.در کیفیت تصاویر کاملا یکی هستن .

یه سری اشکالات در این پنل دیده شده که با آپدیت فریمور همگی حل شده,اشکالاتی که در مورد مدل اروپایی گفتی مختص قبل آپدیت فریمور هست ,علاوه بر حل شدن مشکلات با فریمور جدید دقت رنگ از قبل بالاتر و کلا کیفیت تصویر پنل حدود 7 8 درصدی بهبود یافته . این فریمور حدود دو ماه پیش شایدم مقداری کمتر عرضه شد تا اونجا که حضور ذهن دارم.

در رابطه با اینکه کابل componet یا hdmi در رزلوشن هایی مثل 480با کامپوزیت تفاوت ندارن من تعجب می کنم از حرفت! تست کردی و تفاوتی احساس نشده این حرف رو می زنید یا خیر؟ !!

تاپیک داره واقعا تخصصی میشه

با تشکر از آقا رضا و مهدی و امیر عزیز

حالا به نظر شما با تمام این بحث ها بهترین تلویزیون برای دیدین کانل های sd و hd چیه؟

من تو پستای قبلیمم گفتم فکر میکنم اکثر ما ایرانیها تلویزیونو برای دیدن تصاویر sd میخوایم پس فعلا دیدن تصاویر hd برای همه امکان پذیر نیست پس یه مدلی رو پیشنهاد کنید که هم برایه دیدن کانال sd مناسب باشه و هم برایه hd

امیر جان v10 هم همین مشکل رو داره و تصاویر توش مات هست نسبت به ال سی دی ؟؟؟

این پنل(v10) در حالت vivid درخشش فوق العاده ای داره به طوری که نوشته های در منو به سختی قابل دیدن هست ! و جالب تر اینکه در حالت دیفالت این مد , brightnesss در 50 درصد هست و همچنین براقیت فوق العاده ای ایجاد شده!! با 100 کردن این گزینه درخشش تصویر دو برابر میشه !!

به نظر من این تی وی ایران بیاد به خاطر درخشش بالاش و جذابیت تصویر براقیش بین مردم ایران که عاشق اینطور تصاویر هستن فروش خوبی کنه !

اینطور که من از کاربران سایت avfroum که این مدل رو خریداری کردن و از نزدیک دیدن جویا شدم ,اعلام داشتن بعد lcd سری g , ( پلاسما نه ال سی دی این سری) ا اشتباه نشه ! از لحاظ درخشش تصویر v10 در رتبه دوم جا می گیره.

درخشش تصویر lcd سری g رو من از نزدیک دیدم خیلی براقه, مطمن باش براقیت تصویر برای چند روز اول جذاب هست و بعد از مدتی خودت کمش می کنی درخشش بیش از حد تصویر باعث از بین رفتن بیشتر جزییات میشه.
    Last edited by Ami R 940; 06-11-2009 at 22:38.

2. 4 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امیر جان تو سایت hdtv test یه مدل جدید از v10 اومده 42 اینچه ظاهرا ----- هم هست خبر داری؟؟؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

البته هردو این تلوزیونها وقتی کانالهای تلوزیون خودمون ( ایران ) رو پخش می کردند ( مثلا شبکه 3 ) آدم از خریدش پشیمون می شد و می گفت نور به قبر تلوزیون لامپی ها بباره . حتی یکی از فروشگاهها دیکودر هم خریده بود و تلوزیون ایران رو از طریق پخش دیجیتال که بتازگی در تهران راه افتاده می گرفت اما تصویر شبکه تهران رو بازم عالی پخش نمی کرد فقط قابل قبول بود
    میشه راجع به این قسمت دیکودر و پخش دیجیتال توضیح بدین که چیه ؟؟

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

امیر جان تو سایت hdtv test یه مدل جدید از v10 اومده 42 اینچه ظاهرا ----- هم هست خبر داری؟؟؟
    میلاد جان اون سایز برای بازار اروپایی و آمریکایی عرضه شده و برای آسیا سایز 50 به بالا عرضه میشه .

اینطور که من در سایت های هندی و تایلندی پاناسونیک می خوندم برای آسیا --- t حذف نشده و مانند مدل های اروپایی و آمریکایی برای آسیا هم در نظر گرفته شده

حالا نمی دونم --- c و.. حذف شده یا خیر برای آسیا ؟! ولی t رو مطمنم نشده.
    ----t هم شما می تونین باش کانال های صدا و سیما که اخیرن به صورت دیجیتال فرستاده میشن بدون برفکو سایه با کیفیت بالاتر از آنتن آنالوگ ببینید

در صورت بودن ----S برای مدل های اسیایی شما به راحتی می تونین با داشتن یه دیش و ال ان بی کانال های ماهواره رو ببینین

نکته جالب توجه hd بودن این ----- --- هست !
    Last edited by Ami R 940; 06-11-2009 at 22:58.

6. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در رابطه با اینکه کابل componet یا hdmi در رزلوشن هایی مثل 480با کامپوزیت تفاوت ندارن من تعجب می کنم از حرفت! تست کردی و تفاوتی احساس نشده این حرف رو می زنید یا خیر؟ !!
    من تست نکردم فقط بر مبنای اطلاعات عمومی آنهم فقط در مورد سیگنال SD این نظر را دارم.
    الان دوباره نگاه کردم دیدم تاکید شما روی کابل hdmi یا کامپوننت بود که کیفیت را بهتر میکند و نه کامپوزیت.
    کابلهای کامپوزیت هم اگر کیفیت و شیلد و استاندارد بالا داشته باشه میتونه در حد کامپوننت عمل کنه اما تو ایران اینهایی که من دیدم معمولا کیفیتش از کامپوننت کمتره و درست میگید.
    من در جوابی که داده بودم در مورد کامپوزیت یا کامپوننت اشتباه لپی کردم و منظورم کامپوننت بود ( منظورم همون کابل ۵ سیمه است که قرمز و و آبی و سبز برای ویدیو داره ) که به نظرم نسبت به HDMI روی سیگنال SD کم نمیاره و نمیشه بهش گفت که خیلی نویز داره. که ظاهرا شما هم موافقی.

البته چون ماهیت این دو تا کابل با هم فرق داره. یکی برای انتقالی بصورت دیجیتال است (HDMI) و دیگری برای انتقال بصورت آنالوگ و بر همین اساس وقتی سورس شما دیجیتال باشه کابل HDMI بهتر عمل میکنه اما در مورد تصاویر SD تلویزیون که آنالوگه میتونه کابل HDMI نسبت به Component انتخاب الزاما بهتری نباشه و اگر بد بینانه نگاه کنیم کانورتر آنالوگ به دیجیتال DAC میتونه نویز بگیره و تاخیر هم ایجاد کنه و یا افت کیفیت بده.

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بالاخره این برفکها تو جی10 از چند متری دیده میشند؟
    تو عکس که چیزی پیدا نیست.

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بالاخره این برفکها تو جی10 از چند متری دیده میشند؟
    تو عکس که چیزی پیدا نیست.
    اگه چشمات مثل من قوی باشه تو تصاویر sd با انتن معمولی از فاصله 2 متری دیده میشه!!!!در غیر این صورت از فاصله کمتر از نیم متر دیده میشن.

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امیر از بس تعریف این پنل رو تو انواع فروم ها و وب سایتای معتبر خوندم دیگه هیچ پنلی به چشمم نمیاد نمیدونم چرا عرضه این مدل اینقدر طول کشید؟؟؟

میگم امیر جان اگه زحمتی نیست یه پنل تقریبا با همون کیفیت v10 به عنوان جایگزین معرفی کن ؟؟(الهی خیر ببینی جوووووووون)

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این UPScaler چی هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

------------------Deleted------------------
    bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:27.

13. 2 کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •