در این مورد قبلا هم شنیده بودم Upscaler این مدل در تصاویر sd نسبتا خوب و متوسط عمل میکنه .اما نکته ای که باید توجه بشه ,در پردازش تصاویر sd فقط Upscaler دخیل نیست, 25 20 درصد مختص Upscaler هست و75 80 درصد به عملکرد کلی پنل هندل کردن حرکات,پردازش رنگ و... مربوط میشه, در اون 20 25 درصد Upscaler تصاویر sd این مدل عملکرد متوسط و نسبتا خوبی داره . b690 در upscaler در تصاویر sd سرتر از مدل g10 هست و در مابقی موارد عملکرد کلی پنل g10 سرتر هست , همونطور که عرض کردم عملکرد کلی تصویر تو رزلوشن ها مرتبط به upscaler فقط نمیشه و 20 25 درصد مربوط میشه به این زمینه .
مقایسه کیفیت تصاویر از روی عکس چندان جالب نیست و چیزی رو تایین نمیکنه , به هرحال اینم عکسی از پخش شبکه داخلی با g10(عکس از دوست خوبمون mehban )
تایید میشهبازم میگم این مساله ای که دوستان در مورد برفک گفتند اصولا مربوط به UPScaling تصاویر SD هست. وگرنه بعید میدونم فرکانس PWM اونقدر پایین باشه که چشم کسی از 1 متری تشخیص بده
مدل g10 آسیایی یا خاورمیانه تفاوت هاش با مدل امریکایی واروپایی در امکانات(features ) و networking و... کلا امکانات جانبی هست.در کیفیت تصاویر کاملا یکی هستن .
یه سری اشکالات در این پنل دیده شده که با آپدیت فریمور همگی حل شده,اشکالاتی که در مورد مدل اروپایی گفتی مختص قبل آپدیت فریمور هست ,علاوه بر حل شدن مشکلات با فریمور جدید دقت رنگ از قبل بالاتر و کلا کیفیت تصویر پنل حدود 7 8 درصدی بهبود یافته . این فریمور حدود دو ماه پیش شایدم مقداری کمتر عرضه شد تا اونجا که حضور ذهن دارم.
در رابطه با اینکه کابل componet یا hdmi در رزلوشن هایی مثل 480با کامپوزیت تفاوت ندارن من تعجب می کنم از حرفت! تست کردی و تفاوتی احساس نشده این حرف رو می زنید یا خیر؟ !!
این پنل(v10) در حالت vivid درخشش فوق العاده ای داره به طوری که نوشته های در منو به سختی قابل دیدن هست ! و جالب تر اینکه در حالت دیفالت این مد , brightnesss در 50 درصد هست و همچنین براقیت فوق العاده ای ایجاد شده!! با 100 کردن این گزینه درخشش تصویر دو برابر میشه !!
به نظر من این تی وی ایران بیاد به خاطر درخشش بالاش و جذابیت تصویر براقیش بین مردم ایران که عاشق اینطور تصاویر هستن فروش خوبی کنه !
اینطور که من از کاربران سایت avfroum که این مدل رو خریداری کردن و از نزدیک دیدن جویا شدم ,اعلام داشتن بعد lcd سری g , ( پلاسما نه ال سی دی این سری) ا اشتباه نشه ! از لحاظ درخشش تصویر v10 در رتبه دوم جا می گیره.
درخشش تصویر lcd سری g رو من از نزدیک دیدم خیلی براقه, مطمن باش براقیت تصویر برای چند روز اول جذاب هست و بعد از مدتی خودت کمش می کنی درخشش بیش از حد تصویر باعث از بین رفتن بیشتر جزییات میشه.