چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است تو میخوای کل کل کنی و بهم ثابت کنی که من اشتباه حرف زدم در حالی که کلی منطق و منبع میگه درسته .. اگه راضی میشی میگم حرف شما درسته ولی حداقل ! اینهارو داشته باش جای دیگه بر عکسش نکن
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است تو میخوای کل کل کنی و بهم ثابت کنی که من اشتباه حرف زدم در حالی که کلی منطق و منبع میگه درسته .. اگه راضی میشی میگم حرف شما درسته ولی حداقل ! اینهارو داشته باش جای دیگه بر عکسش نکن
ولی منم میتونم 3 صفحه برات بنویسم که سامسونگ بیشترین فروشش تو بورکینافاسو و کنگو بود !!!![]()
جدی!؟؟!!؟ 3 صفحه از کجا مینویسی؟!!؟ منبع ومدرک داری؟!؟
زودتر من منتظرم!!!!!!!![]()
حرف شما یا درسته یا غلط !
اگه درسته خب واسش منبع موثق هست(که شما ارائه ندادی)
اگرم غلطه و شما مدرکی در درستی اش نداری چرا اینقدر بحث کردی و کشش دادی ؟
و تازه بعد 10 صفحه رسیدی به حرف من که اینطور نیست و پستت به کل غلط بوده....
بی خیال ادامه بحث به جایی نمیرسه من خودمم سامسونگ دارم!!! ایران هم متاسفانه جهان سومه !
البته زیر نور خورشید بصورت مستقیم هم خوانایی اش کمه
و فردا فیلمش رو براتون آپ لود میکنم
چون پست بی سند و مدرک نمیزنم.....
شب بخیر
ببین حاج محمد ناراحت نشیا ولی بنظرم شما اولین پستی که اینجا دادین باعث شد این همه کل کل و حرف پیش بیاد.
من فکر میکنم شما زیادی از نوکیا حالا به هر دلیلی (سیاسییا اقتصادی)از برند نوکیا بدتون میاد ولی دلیلی نمیشه که اینجور شروع به کوبیدن این برند کنید آخه هر شرکتی تو هر رنج قیمتی گوشیهای خوب بد زیاد داره.
مثلا الان تو خونه ی ما 3 نفر تلفن همراه دارن که همشم خودم خریدم ولی باور کن به غیر از مال خودمم اون دوتا سامسونگ هستن چون موقع خرید دیدم که با این بودجه این مدل بهترینه.
موفق باشی دوست عزیز
Last edited by total_overdose; 07-11-2009 at 01:31.
اینم هایتک ها و اسمارت فون ها بازار US
10.HTC Touch Diamondکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
9. HTC Touch Pro
8. Palm Pre
7. T-Mobile G1
6. BlackBerry Storm
5. BlackBerry Bold
4. Apple iPhone 3G (8GB and 16GB versions)
3. BlackBerry Pearl (81xx series but not the Pearl Flip)
2. Apple iPhone 3GS (both 16GB and 32GB versions)
1. BlackBerry Curve (83xx series and 8900
)
این 25 درصد سامسونگ کجاست پس ؟؟![]()
شاید اینطوری باشه ولی اگر همون نوکیا گوشی بهتری بزنه از سامی خرابش نمیکنم مطمئن باش ولی وقتی هم گوشی بی کیفیت میزنه هم سیاست های خوبی نداره باید ازش طرفداری کنم ؟ دلیلی نمیبینم ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اپاچی جان ببخشید منابعتون اگر هم درست باشه ولی ربطی به بحث نداره .. مثلا شما میری اروپای شمالی میاری که حرف ما کشورهای پیشرفته بود نه درجه 2 اروپا .. یا ژاپن میاری ... و درکل بیشتر از اینکه نشون بده برندها چطور وضعیتی دارن ! بیشتر گوشی ها رو نشون میده خوب اپل یدونه 3gs مثلا داره یا 3g ولی سامسونگ 100 مدل داره که 10 مدل فروش خوبی داشته باشه میشه مقام اول مثلا... و منبع اقا محمد قابل اتکا تر هستش ...
[quote=pulp_152;4380696]شاید اینطوری باشه ولی اگر همون نوکیا گوشی بهتری بزنه از سامی خرابش نمیکنم مطمئن باش ولی وقتی هم گوشی بی کیفیت میزنه هم سیاست های خوبی نداره باید ازش طرفداری کنم ؟ دلیلی نمیبینم ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه پیدا کردی به منم بگو.
نه عزیزم کسی نگفته طرفداری کن.
ماهم به همین دلایل طرفداری نمیکنیم.
منظور من این نیست که سامسونگ برند بدی هست و..
ولی هر برندی طرفدار خودش رو داره و نمیشه گفت فلان برن فقط تو جهان سوم هستش...
Last edited by Apachi; 07-11-2009 at 02:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)