من يه لپ تاپ hp dv7 3085 گرفتم واقعا قطعاتش نسبت به قيمتي كه داره عاليه.واقعا هم زيبا هستش.هركي ديد فكش افتاد.براي صحت حرفام يه سري به سايت رايان صبا بزنيد.اين مدل جديده و طرفداران زيادي داره
Juniper
Gateway
Packard Bell
من يه لپ تاپ hp dv7 3085 گرفتم واقعا قطعاتش نسبت به قيمتي كه داره عاليه.واقعا هم زيبا هستش.هركي ديد فكش افتاد.براي صحت حرفام يه سري به سايت رايان صبا بزنيد.اين مدل جديده و طرفداران زيادي داره
خوب البته سلایق و نوع خواسته ما از لب تاب متفاوت هست , برای انتخاب مناسب باید به نوع کاربری از محصول مورد نظر و کیفیت و قیمت توجه کرد ولی در کل قیمت و کیفیت حرف اول رو می زنند
بعضی برندها مثل سونی یا اپل بدیل برنامه ریزی طولانی مدت رو محصولاتشون بیشتر می شه به کیفیتشون اطمینان کرد ولی کشور ما یک کشور خاص هست و خدمات این 2 شرکت همیشه زیر سواله ولی میشه به خاطر کیفیت بالا با اطمینان انتخابشون کرد البته بعد از بررسیهای لازم
من خودم همیشه در شرای مساوی بین dell و سونی و hp به سونی رای میدم چون خودم بارها تست کردم تو شرایط مساوی بهتر عمل میکنه , به طور مثال یه مدل جدید دل 1557 رو با یه مدل قدیمتر از سونی حتی با کانفیگ پایین تر مثل cw14fx مقایسه خیلی موشکافانه کردم باور نمی کردم که سونی بهتر کار کنه !!!
پس فقط کانفیگ بالا با قیمت پایین تر دلیل بر بهتر بودن نیست و هیچ وقت گول این قضیه رو نخورید
یک کارت گرافیک نصب شده رو بورد سونی خیلی بهتر از اچ پی یا دل کار می کنه !!
یک cpu رو برد سونی با کارایی همون cpu رو برد اچ پی یا دل فرق می کنه !!!
اگر تعصب رو بزاریم کنار ولی سونی مثل هیچکدام نیست و سعی کرده اینطور باشه
به نظر من اول ایسوس و بعد دل
اگه یه وقتی پول اضافی داشتم حتما دل 1564 رو میگیرم واگه این پولم اضافه تر بود حتما ایسوس k52jk
هم طراحی زیبا و هم کانفیگ بالا
من دل رو به همه ترجیح میدم.تا حالا ۲ تا لپ تاپ دل گرفتم راضیم.مهم اینه آدم برندی رو قبول داشته باشه بد از داشتنش لذت میبره.منم از دل واقعا لذت میبرم.
من ازجهت کانفیگ و قیمت نظرم Asus است و از جهت کیفیت و زیبایی Sony .![]()
تایید میشه
فقط دل به دلایل زیر:
کیفیت ال سی دی و کنتراست بالا
زاویه دید زیاد ال سی دی
قیمت عادلانه تر نسبت به بقیه برندها
اشنایی تعمیرکارای ایرانی با دل
عمر زیاد دستگاه و یک سری دلایل دیگه.
نمونه اش مدل استدیو 1557 دل است که حدود 1.150.000 هستش که نمونه
ان را در سونی زیر 1.350.000 نمیتوان یافت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)