دوستان من بازی AION - patch 2.7.0 full آخرین ورژن دانلود کردم 23 گیگ هست - هر کی خواست به این آی دی پم بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من بازی AION - patch 2.7.0 full آخرین ورژن دانلود کردم 23 گیگ هست - هر کی خواست به این آی دی پم بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه هه Aion به شهر ما هم رسيده!!! دوست دوستم GM شه!!!
ممنون از سرور 30morgh (پرديس)
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز
این پست اختصاص داره به معرفی سرور Aion در ایران
بازی Aion یک بازی بسیار بسیار زیبا و مهیج که تو خیلی زمینه ها از Wow پیشی گرفته هم تو اروپا هم تو امریکا
این بازی تازه وارد شده اما پلیرهای بسیار زیادی رو به خودش اختصاص داده بدلیل گرافیک بسیار بالا و امکانات فوق العادش
سرور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای اولین بار در ایران این امکان رو فراهم کرده که بتونیم این بازی بسیار زیبا و پر هیجان رو در ایران با لتنسی بسیار پایین بازی کنیم
البته چون این بازی نو هست شاید نشه راحت تو بازار پیدا کرد
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , یا اینکه برای خرید بازی به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنین
به شما پیشنهاد میکنم این بازی بسیار زیبا رو از دست ندین
لینک اصلی بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم اولین وبلاگ اختصاصی بازی Aion برای ایرانیان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در این سایت سعی شده یک آموزش کامل و جامع در مورد این بازی ارئه بشه. مطالب این سایت مداوم در حال آپدیت میباشد
Last edited by Erallan; 03-03-2012 at 12:32.
دوستانی که تمایل به انجام این بازی دارن توجه داشته باشن سرور از تاریخ 22 جشنواره نوروز رو استارت میکنه و تا 15 فروردین ادامه میده که این جشنواره هم برای Wow - Cataclysm هست هم برای Aion که تمامی Rait ها 3x میشه
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از تمامی دوستان
موفق باشید
بازی aion من دانلود کردم . patch 2.7.0 به هر سروری وصل می شم . یوزر پس می زنم می رم تو بازی اما تو قسمت انتخاب realm ( select server هنگ می کنه کمک لطفا
بازی رو پاک کردین یه بار دیگه نصب کردین ؟
اقا لطفا یکی بگه چجوری میشه این بازی رو تو تهران خرید؟من خیلی وقته دنبالشم.
Last edited by I need help; 03-07-2012 at 21:34.
سرور پردیس بدلیل کمبود پلیر منتفی شد!
خب معلومه چون سرور های اصلی aion رایگان شدن
لطفا یکی بگه چجوری میشه این بازی رو گیر اورد؟plzzzzz help meeeeee
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)