نکته اینه که سایتشون گفتن گارانتی سازگار یعنی دروغ که البته تو ایران ماشاالله کاملا رایج شده.
, Nikaan هم این مدلها رو برداشت معرفی کرد که چنین حقی رونداشت.نمیدونم کسی رو انجا داره یا نه!
اولا من حق معرفی_ یه کانفیگی رو که دیدم_دارم
ولی حق تبلیغ ندارم که منم تبلیغ نکردم چون نام نبردم و بارها هم تکرار کردم (نه اینجا چند جای دیگه توی همین
p30world چون قصد خرید برای دوستم داشتم میتونید یه سرچ بدید ببینید) که اینا رو توی سایت دیدم
دوما اگه من سودی برام داشت نمی گفتم انگشتای مبارک رو یه زحمت بده و تماس بگیر با سازگار
اگرم می بینی من باور کرده بودم به خاطر این بود که به اندازه ی شما بدبین نبودم(یا اسمش رو هر چی می
خوای بزار{خوش بینی زیاد})
اما من با این حال زنگ زده بودم سازگار ودیدم که گارانتی اونها نیست تصمیم گرفتم اینجا بیام و در مورد اشتباه گارانتی عذر خواهی کنم
ولی با این لحن زشتی که شما در پیش گرفتی این عذر خواهی شامل حال شما نمیشه
و از بقیه بچه ها عذر خواهی می کنم و من همین جا اعلام می کنم که شرکت کیمیا یا کیمیا آنلاین دزده
در ضن من توی تاپیک داتک حتی شرکت هیاهو رو (اگه اشتباه نکنم) معرفی کردم که بعدش بقیه با بررسی گفتن این شرکت دزده،
منم معرفیم رو پس گرفتم و بجاش نوشتم که این پست پاک شد چون شرکت هیاهو دزده ولی هیچ کدوم از بچه های اونجا چنین
لحن زشتی رو بکار نبردن
در ضمن اینم پست من در تاپیک 5738z که آقای رضا اصیل رو راهنمایی کرده بودم (بهشون میگم از بازار بخرید نه از سایت!!!!!!)
این لینکش:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست 1366
اینم خودش:
سلام
نه ، دقیقا مدل 2 گیگ رم منظورم هست و این مدل رو این قیمت دیدم و مدل 3 گیگ رمش همونی هست که توی
سایت سازگار دیدید و قیمتش هم توی بازار تقریبا همونیه که توی سایت دیدید
در مورد hdmi هم بگم که من این کانفیگ رو از یه سایت ایرانی دراوردم و توی اون کانفیگ زده بود hdmi داره
(که قیمت رو هم زده بود 530 که الان نگاه کردم دیدم 10 تومن گرون کرده!!!!! ویه مدل دیگشو 1 گیگ رم کم کرده و قیمت رو 20
تومن کاهش داده!!!!! البته من توصیه می کنم از بازار بخرید) حالا ممکن این سایت اشتباه زده باشه
البته سایت سازگار هم اشتباه داره چون اون مدلی که 3 گیگ رم داشت رو نزده که بلوتوث داره در صورتیکه یکی از
دوستام این مدل رو خریده ، دارای بلوتوث هست ... ( بلوتوث داخلی ونه از طریق یو اس بی)