تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 22 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 213

نام تاپيک: معرفی گوشی LG GD510 Pop یک گوشی زیبا و سبز مجهز به پنل خورشیدی

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

منم میخوام این گوشی رو بخرم...من با کوکی کار کردم به نظرم کوکی به مقدار خیلی کمی کنده و تاخیر داره...میخواستم بدونم پاپ چه جوریه؟ ایا تاچ و سرعت واکنش و سرعت اجرای برنامه هاش بهتر شده یا اینکه زیاد تفاوت محسوسی ندارن؟ البته من همه ی این تاپیک رو خونده ام و میدونم که سرعتش بهتر شده اما میخوام بدونم ایا اینقدر بهتر شده که سراغ کوکی نرم؟ یعنی ارزش پرداخت هزینه ی بیشتر رو داره؟...در ضمن چونکه من تا حالا این گوشی رو از نزدیک ندیدم اصلا در مورد ظاهرش هیچ ایده ای ندارم...موقعیتم هم یه جوریه که رفتن به بازار و دیدن گوشی از نزدیک برام یه کم سخته... به نظرتون ( مخصوصا دوستانی که با این گوشی کار کردن ) کوکی زیباتره یا پاپ؟
    سلام برادر.....راستش از نظر زیبایی به نظر من پاپ خوشگلتره و خیلی هم خوش دست تر و کامپکت تره....اینترفیسش هم بهتر شده و سرعتش هم بهتر (البته من زیاد تست نکردم که بگم چقدر سریعتر!). شما میتونی یکم صبر کنی تا قیمتش باز هم پایینتر بیاد چون حالا حالا ها جا داره...دوربین بهتر و داشت پورت microUSB هم از دیگر مزایاشه....

2. 4 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت ARAGONE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    CITY OF DELUSION ...

پيش فرض

سلام به بر و بچ .
    راستش من موندم بين star , pop زياد قيمتشون واسم مهم نيست . ولي يه چيزي مي خوام كه راحت باشه .چون اونطوري كه توي كلوب star خوندم خيلي دنگ و فنگ داره .
    و ضمنا اينكه سرعتش ميخوام بالا باشه . مثلا هم آهنگ گوش بدي همراهش يه متني بخوني و ... كلا گير نداشته باشه
    MERC

4. 3 کاربر از ARAGONE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام به همه ی رفقا...

منم بالاخره این گوشی رو خریدم... با قیمت 170 تومان

سعی میکنم یه رویوی کلی از گوشی بدم تا شاید برای دوستانی که میخوان این گوشی رو بخرن راهنمایی باشه...

سعی میکنم که این گوشی رو با کوکی مقایسه کنم...به 2 دلیل :اول اینکه قرار بوده این گوشی به نوعی کوکی دوم باشه و با ارتقای همه جانبه ظاهری و باطنی موفقیت کوکی رو تکرار کنه...و دوم اینکه تنها گوشی ای که در حال حاضر دم دسنمه ومیتونم پاپ رو باهاش مقایسه کنم کوکی هستش ...قصدم این نیست که با مقایسه ی این دو گوشی از ارزش هر کدوم ازین گوشی ها کم کنم بلکه قصدم اینه که با مقایسه ی این گوشی با کوکی یه نمای کلی از پاپ بدم پس دوستان وطرفداران کوکی خواهشا ناراحت نشن
    اما بریم سر اصل مطلب :

چیزی که اول از هر چیز نظرمو جلب کرد این بود که حاشیه و دور قاب پاپ در مقایسه با کوکی خیلی خلاصه تر کار شده...یعنی اینکه به غیر دکمه ی شاتر دوربین و پورت usb و دکمه ی کنترل صدا چیز دیگه ای دیده نمیشه که این موضوع خیلی به یکدست شدن ظاهر و طراحی گوشی کمک کرده...دورو بر کوکی در مقایسه با پاپ خیلی شلوغتر به نظر میرسه...دکمه تکی که روی گوشی قرار داره ظاهر گوشی رو خیلی خاص کرده.....در کل طراحی ظاهری پاپ کاملا راضی کننده س هر چند که این موضوع کاملا سلیقه ایه...و بعضیها ممکنه کوکی رو بیشتر بپسندند...اینم بگم که جنس پاپ در مقایسه با کوکی بسیار بهتر و گرونتر به نظر میرسه...جنس بدنه ی کوکی کمی پلاستیکی به نظر میاد اما پاپ اصلا این احساسو منتقل نمیکنه و اصلا با در دست گرفتنش حس نمیکنید که پلاستیکیه....

اینترفیس گوشی به غیر از منوی اصلی که شبیه s class کار شده ..کاملا مشابه کوکی هستش..اما یه امکان خوبی که داره اینه که میتونید منوی اصلی گوشی رو از حالت s class به شکل منوی کوکی عوض کنید و همینطور تم رو به حالت کارتونی در بیارید...در بقیه ی موارد به غیر از تغییرات جزیی در منوها چیز خاصی دیده نمیشه...

حساسیت لمس و سرعت گوشی بهتر از کوکی هست...کوکی یه مقدارخیلی کمی تاخیر داره ..اما پاپ خیلی سریعتر عمل میکنه....مثلا هنگام عوض کردن صفحه های سه گانه و حرکت بین اونها پاپ عملکرد بهتری داره...

دوربین هردو گوشی در حد خودشون خوبه اما در شرایط یکسان پاپ عکسای بهتری میگیره..هرچند که تفاوت خیلی خیلی زیاد نیست..اما در کل در این مورد برتری با پاپ هستش...

کیفیت صدای پاپ در مقایسه با کوکی ... بلندی صدای پاپ دستکم 3,4 استپ بالاتر از کوکیه..همینطور پاپ صدای شارپتر وشفافتری داره...هر چند که صداها در بعضی مواقع خیلی زیاد از حد تیز وشارپ به گوش میرسن...و فرکانسهای باس اصلا شنیده نمیشه که البته این ایراد گوشی محسوب نمیشه چرا که اکثر گوشی های این رده همینجوری هستند...در کل در مورد صدا برتری کاملا با پاپ هستش....

در مورد game , application ,و ... هم که دیگه خودتون میدونید ودر اینجا در موردش صحبت شده...اما چیزی که باعث تعجب من شد این بود که تو قسمت apps خبری از مای اسپیس و توییتر نیست و فقط فیس بوک در این قسمت وجود داره ...و البته گوگل که در قسمت widget ها هستش...که دلیلش رو واقعا نمیدونم !! بهر حال فکر میکنم اگه مشکل خاصی در ایران وجود داشت فیس بوک هم باید حذف میشد که نشده !!!

در مورد نصب برنامه ها هم من تا حالا مشکل خاصی ندیدم و برنامه تا 3 مگ روش نصب کردم...البته یه عکس بالای 5 مگ ریختم رو گوشی که باز نکرد و پیغام داد که حجمش خیلی زیاده !!!

عملکرد صفحه ی نمایش هر دو تقریبا یکسانه و زیر نور افتاب افتضاحن !!!!.. و به نظرم کوکی یه مقدار خیلی کم رنگها رو بهتر نشون میده ( مخصوصا در نمایش طیف رنگهای روشن و همینطور رنگ سفید ) ... رنگ سفید تو صفحه نمایش پاپ یه نموره کدره...اما در کل پاپ ال سی دی بسیار خوبی داره که کاملا راضی کننده اس...

یکی دوتا چیز جالب هم دیدم که به پاپ اضافه شده...یکی سیستم ضد سرقته...و دیگه اینکه میتونید به گوشی کد بدید و گوشی رو کاملا قفل کنید ..چیزی که در کوکی وجود نداره...البته چیزی به نام application lock در پاپ وجود نداره و فقط میتونید گوشی رو بصورت کلی قفل کنید...

در کل به نظرم پاپ از همه لحاظ نسبت به کوکی پیشرفت داشته...اما فکر میکنم با همه ی این پیشرفتهاوبرتریها فروشش به اندازه کوکی نخواهد بود دلیلش هم اینه که کوکی در زمان عرضه تبدیل به یه اتفاق تازه در دنیای موبایل شد وخیلی از امکاناتش ( با در نظر گرفتن قیمتش ) و همینطور نواوری هاش در زمان خودش کم نظیر بود که رقبای دیگه رو وادار به واکنش متقابل کرد.. اما پاپ یه اتفاق تازه نیست بلکه یه ورژن اپگرید شده ی بسیارخوب از کوکیه...در ضمن الان پاپ رقبای خیلی زیاد وسرسختی مثه استارو کوربی و.... داره که کار رو براش سخت میکنن....

به هر حال این بود انشای من

دوستان اگه سوالی داشتین یا اگه فکر میکنید چیزی رو در موردگوشی از قلم انداختم و یادم رفته برای پاسخگویی در خدمت هستم....

6. 9 کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام....آقا مبارکه.....میگم یه چند روزی گوشی رو تست کنید بعد بگید که چند روز باتری نگه میداره این پاپ!

8. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام....آقا مبارکه.....میگم یه چند روزی گوشی رو تست کنید بعد بگید که چند روز باتری نگه میداره این پاپ!
    سلام...
    ممنون...قابل شما رو نداره...

در مورد شارژ هم باید بگم که با استفاده ی معمولی و معقولانه تا 2 روز میشه روش حساب کرد و نه بیشتر...

من گوشی ال جی زیاد داشتم و فکر میکنم که دوام شارژ 2 روز تبدیل به یه استاندارد برای گوشی های این شرکت شده...اگه گوشی ال جی دیدین که شارژش بیشتر از 2 روز دوام اورد بدونید که معجزه اتفاق افتاده.

10. 3 کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

البته دوست عزیز خیلی بستگی به استفاده داره....مثلا رنوار که بروبچ میگن تا 3 روز رو نگه میداره.....

شاید باورتون نشه ولی من خودم از ویوتی اسمارت تا 6 روز هم باتری میکشم!!!! دلایل مختلفی داره، یکی اینکه استفاده مکالمه و اس ام اس ندارم، در عوض خیلی آهنگ گوشی میدم باهاش و گاهی اوقات عکس میگرم و یا با بقیه امکانات گوشی ور میرم....نکته دیگه اینه که درست شارژ میکنم گوشیم رو......خیلی کم کار کنه، تا 4 روز کار میکنه!!

12. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

یکی اینکه استفاده مکالمه و اس ام اس ندارم

حسین پس مریض بودی اصلا گوشی خریدی ؟

شایدم تلفن خونه را میذاری توی جیبت برا تماس

14. 4 کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

حسین پس مریض بودی اصلا گوشی خریدی ؟
    نه ببین من یه KP100 هم دارم که مکالمه هامو با اون انجام میدم....

به خاطر رخ دادن یک سری اتفاقات (عجب جمله ای شد! ) مثل گم شدن کوکی، افتادن دو تا از گوشیهام در چاه توالت () و... دیگه گوشیم رو هر جایی نمی برم! دانشگاه که اصلا! چون هر چی بدبختی کشیدم سر گوشی به خاطر همین دانشگاه بود!!!! سره کار یا یه موقع سفری چیزی میشه با خودم میبرم....

16. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام...

دوستان یه مشکل برای گوشی من پیش اومده...گوشی رو خاموش کردم اما دیگه روشن نمیشه !!!...یعنی وقتی روشنش میکنم لوگوی ال جی بالا میاد اما دیگه هیچ اتفاقی نمیافته...

به نظرتون مشکل از کجاست؟ خواهشا هر چه زودتر جواب بدین چونکه کارم گیره ....

ممنون

18. 3 کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

به نظرتون مشکل از کجاست؟ خواهشا هر چه زودتر جواب بدین چونکه کارم گیره ....
    باتری در بیارید بزارید.....

20. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •