هر لینک 9.8 مگابایت _ لینک آخری 8 مگابایت
ستاپ + کرک + فیلم آموزشی لینکها هم هیچ وقت پاک نمیشن.سرعت سرورش هم که عالیه.و محدودیت هم نداره
خوش باشید
هر لینک 9.8 مگابایت _ لینک آخری 8 مگابایت
ستاپ + کرک + فیلم آموزشی لینکها هم هیچ وقت پاک نمیشن.سرعت سرورش هم که عالیه.و محدودیت هم نداره
خوش باشید
آقا ما هم با اینترنت ذغالی در شهرستان از همون لینک اول 1 ساعتی طول کشید تا دانلود کردیم
با تشکر از تمامی دوستانی که در این تاپیک تلاش کردن تا بقیه برنامه رو بتونن بگیرن
دوستان کسی نرم افزار شایگان سیستم رو داره ؟
در موردش یک مقدار اطلاعات می خواستم
و این که آیا قفل شکستش هست یا نه ؟
بابت برنامه و كرك و آپلود ممنون بچه ها
من هنگام اجرا اين 3 خطا را دارم بايد چكار كنم و چند بار هم نصب كردم ولي خوب نشد ولي روي يك سيستم ديگه جواب داد بايد چه كرد مرسي
![]()
بابت برنامه و كرك و آپلود ممنون بچه ها
من هنگام اجرا اين 3 خطا را دارم بايد چكار كنم و چند بار هم نصب كردم ولي خوب نشد ولي روي يك سيستم ديگه جواب داد بايد چه كرد مرسي
![]()
مربوط به اين كليد رجيستري ميشه
HKEY_CLASSES_ROOT\Licenses
كه اين كامپوننت فارسي مدخلش اونجا وجود نداره
حلشم به اين راحتي نيست ( يا حداقل من چيزي نميدونم )
يا بايد OCX كرك بشه كه اون كليد رجيستري رو بيخيال بشه
يا بايد اون كليد رجيستري ساخته بشه كه اين راه راحتتره
شما ميتوني روي سيستمي كه اين برنامه كار كرد اون كليد رجيستري رو كه گفتم HKEY_CLASSES_ROOT\Licenses
export كني و روي سيستم خودت import كني تا مشكلت حل بشه
من تا رجستري را باز مي كنم بسته ميشه چه كار كنم؟
من اين كار را كردم خوب نشد كسي كار ديگري بلد نيست واجبهنوشته شده توسط soda
سلامنوشته شده توسط IVAN
ایوان جان من این رو از سرور باکس دانلود کردم .. فقط مي تونم بگم خيلي ممنون ... واقعا مفيد بود .. من نسخه پائين تر اين نرم افزار رو ديده بودم اما اين ديگه آخرشه ..
راستي ايوان جان بدجوي تو كف نرم افزار حسابداري برليان هستم .. تا حالا بهش برخورد كردي ؟ برليان واقعا از همه لحاظ حسابرس رو باي كد مي كنه ...
واقعا ممنوننننننن![]()
![]()
![]()
شاد باشيد - نيما احدي
Last edited by N I M A; 15-11-2006 at 22:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)