مونتاژ سنگاپور پنل ژاپن
بچه ها من هرچی ویدیو های hd رو به فرمت avchd و یا mpeg-2 تبدیل میکنم و توی مموری sd میریزم،تلویزیون نمیخونه!
چیکار باید بکنم؟!
نباید مشکلی باشه .با چه برنامه ای کانورت میکنی ؟ با یه برنامه دیگه فایل ها رو کانورت کن
اگر منظورت G10 هست Mpeg-2 رو که فقط SD ساپورت میکنه AVCHD رو هم تو کاتالوگش نوشته اگه با PC تغییر بدی ممکنه پخش نشه. در واقع پاناسونیکهای مدل 2009 کارت SD خورشون برای هماهنگی با دوربینهای پاناسونیکه و فیلمایی که از رو دوربین گرفته میشه رو خوب پخش میکنه
با این برنامه کانورت میکنم
Xilisoft Video Converter Ultimate
با برنامه های دیگه ام کردم ولی بازم جواب نداد!
اتفاقا" یه ویدیو AVCHD که با دوربین دیجیتال GH1 پاناسونیک گرفته شده بود رو از سایت Dpreveiw دانلود کردم،متاسفانه اون هم نخوند!![]()
1.کارت SDـتون رو چک کنید شاید پهنای باند کافی برای ویدئویهای HD نداشته باشه(حتما باید SDHC باشه)
2.ممکنه دستگاهتون با توجه به این که برای ریجن پال ساخته شده فرمتهای NTSC رو ساپورت نکنه یا اینکه فقط نوع خاصی از پال رو پشتیبانی شده مثلا فقط 50 هرتز.
3.اگر مطمئن شدید هیچکدوم از این مشکلات نیست زنگ بزنید واحد فنی نمایندگی و ازشون علت رو بپرسید.
Last edited by *Alucard*; 20-10-2009 at 20:13.
کارت من sd هست...!
SDHC قیمتش چنده؟!
پس به احتمال خیلی زیاد دلیلش همین هست که کارتتون پهنای باند کافی برای پخش ویدئوهای با رزولوشن بالا رو نداره از قیمت دقیق اطلاع ندارم بسته به برندهای مختلف قیمتاشون فرق میکنه فکر کنم از 15 تومن به بالا باشه.
البته بهتره که این نکته هم بگم که وقتی مموری رو وارده شیار میکنم و به قسمت sd card میرم فایلی برای نمایش پیدا نمیکنه...
استاد عزیز من توی tv گشتم ولی یه سری از منوهایی که دادین وجود نداره
در ضمن روی دفترچه راهنماش چند تا مدل نوشته بود جریان اینا چیه G10M-G10P-G10R
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)