من Gt نسخه EURo رو تو psp300 5.03MHU با این پچ کردم تا اون اولش که آرم استدیو سازنده رو میزنه جلو میره بعد صفحه سیاه میشه و هیچی درحالیکه که تو ریدینگش زده تست شده مشکل چیه؟
من Gt نسخه EURo رو تو psp300 5.03MHU با این پچ کردم تا اون اولش که آرم استدیو سازنده رو میزنه جلو میره بعد صفحه سیاه میشه و هیچی درحالیکه که تو ریدینگش زده تست شده مشکل چیه؟
با عرض سلام خدمت تمام بکس p30world مخصوصا استاد بزرگوار علی آقا
من GT و dirt2 و فیفا 10 رو با روش اول (Game Decrypter 3) روی muh 5.03_ 3000 تست کردم ولی جواب نداد ولی وقتی با پچری که دوست عزیز alireza fatemi قرار داده بود امتحان کردم جواب داد و الان باهاشون + motor storm سرگرمم و الان دلم میخواد بگم: f.u.c.k you sony
یه پیشنهاد علی آقا:
آموزش این پچر رو به پست اول اضافه کن بدنیست.
Last edited by raminxxx; 09-10-2009 at 16:28.
با اونم تست کردم نشد حاجی
آقا فرق این mhu با gen چیه؟
تو سیستم اینفو من میزنه:
5.51MHU
از روش CFWENABLER 3.6 استفاده میکنم
چه طور میتونم 5.03 Gen اش کنم؟
ممنون
شما کاری نمیخواد کنی اون دو تا فرق ندارند
به نظر من شما یه جا رو داری اشتباه میری اموزش رو با دقت بخون شاید درست شد
علی جان من بازی undeadknights را تبدیل کردم ولی موقع اجرا همین طور سیاه میمونه و بازی اجرا نمیشه .
فکر میکنی مشکل چیه ؟
یه در خواست هم داشتم . یک سری از دوستان پچ هایی را اضافه کردند که اگر همه آنها و آموزش اول در یک پست باشه خیلی بهتر میشه و دیگه ایجوری پراکنده نخواهد شد .
با تشکر
آموزش آپدیت شد و پچری که علی رضای عزیز معرفی کردن به آموزش اضافه شد.
موفق باشید.
umd iso mode را تغییر بده ببین اجرا نمیشه
راستش هنوز خودم این بازی را وقت نشده تست کنم.
گذاشتم روی m33 driver ولی باز اجرا نشد .
سلام
استاد عزیز آیا شما میدونی چطوری cwcheat رو روی دستگاههائی که کپی خور دائم نیسند ، میتونیم فعال کنیم. ؟
منونتم
مثل اینکه Game Decrypter 4 اومده psp3000 دارا امتحان کنن ببینن با این بازیها اجرا می شه ؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)