1_مداد
2_پاک کن
3_لیوان شخصی!![]()
1_مداد
2_پاک کن
3_لیوان شخصی!![]()
یعنی درس خواندن مدرسه و دانشگاه با هم فرقی نداره؟!
مثلا گاهی اوقات پیش میاد که هر شب کاری برای فردای مدرسه داریم،ایا دانشگاه هم همینجوری هست و باید خرخونی کرد؟!(پرسش کلاسی،تحقیق،پرسش کتبی و ...؟!)
كارت دانشجويي كه يك ترم اينا فكر مي كنم طول بكشه آماده شه.
سلف هم آره ميتونيد استفاده كنيد ، يادتون نره كه دانشگاه آزاد معمولا رسمش اينطوريه كه آخرين مهلت براي رزرو غذا مثلا براي هفته دوم بايد هفته اول و نهايتا تا سه شنبه يا چهارشنبه ي اون هفته از طريق سايت دانشگاه رزرو كنيد و همينطور هفته هاي بعد..پس سريع تر به حساب سلف دانشگاه پول واريز كنيد (پول هم 72 ساعت يا 24 ساعت طول ميكشه تا بياد تو حسابتون)و غذا رو از روي سايت دانشگاه رزرو كنيد كه هفته بعدش بدون غذا نمونيد و مجبور نشيد روز فروش بگيريد يا ساندويچ
كارت سلف كه دانشگاه هاي مختلف فرق داره بعضي ها كارت از اينايي كه مثل اعتباري هستش ميدن و كتابخونه و سلف استفاده مي كني بعضي ها هم كارت مشابه هموني كه پايين برگه ثبت نام هست ميدن و يه مهر روش ميزنن نوشته كارت سلف(بار اول مجاني ميدن اما اگه گم كنيد از دفعات بعدي پوليه)
Last edited by Reza82N; 23-09-2009 at 16:44.
خیلی چیزا تو صفحه های قبل گفته شده .....
من هم تجربه خودمو میگم.ببخشید که زیاده!
ببین هر کاری کنی ترم اول تابلویی چون چهره ات جدیده اما اگه کارای زیرو نکنی به نظرم کلاست حفظ میشه:
تو حیاط زیاد نباش و زیاد به چهره بقیه نگاه نکن و سعی نکن جلوی جنس مخالف وا بدی و با همه فقط یه سلام و احوالپرسی داشته باش و زیاد قاطی نشو.یه چند هفته صبر کنی میبینی خیلی ها فقط ظاهرشون گول زننده اس و یا اینکه اصلا آدم حسابی نیستن.دانشگاه مثل دبیرستان نیست که با کل کلاس دوست شی اکثرا هم سرشون تو کار خودشونه و تنها میرن میان.بهتره نهایت سه چار تا باشین.
هیچ وقت با پدر مادرت دانشگاه نرو مخصوصا موقع ثبت نام یا روز اول یا موقع اومدن و برگشتن.
تو کلاس به تیکه های بقیه بخند ولی خودت تیکه ننداز این کارا خیلی خزه.
من خودم همیشه شب امتحان درس میخونم و نمرمو هم میگیرم.تو دبیرستان هرجور درس میخوندی همون روشو ادامه بده ولی زیاد به خودت سخت نگیر.استادا ترم اول مثل بچه ها با دانشجو برخورد میکنن و میخوان بچه بترسونن...
گوشیتو رو ویبره بزار بعضی استادا خیلی خیلی حساسن...زیاد هم بلوتوث بازی و ... نکن.
کارت دانشجویی منو نزدیک 2 ماه بعد دادن.خیالت راحت باشه دیر هم که بری کارتتو میدن.برای سلف هم ما کارت گرفتیم که یادمه زود دادن ولی غذای دانشگاهو نخور هم کثیفه هم مریض میشی.......
استادا درسو خیلی جع و جور و خلاصه میدن و اگه میخوای جزوه برداری می بینی که یه صفحه هم نمیشه! مثلا من زبان میخونم و اگه بخوام فقط درس استادو حفظ کنم مشروط میشم.
تو دانشگاه واقعا اون جوری چیزی یاد آدم نمی دن همشم میگن خودت باید درس بخونی ما فقط اشکالاتو برطرف میکنیم.
من و خیلی از دوستام زبانمون ضعیف تر هم شد و اصلا از درسا و کتابای دانشگاه راضی نبودیم و نیستیم مخصوصا وقتی که بعضی استادا نه لهجه خوبی ندارن و دانش زبانشون در حد دانشجو هم نیست.
بیش تر هم self study می کنیم!
مطالعه بکن ولی بیشتر غیر از کتابایی که استادا میگن البته این بیشتر به درد بچه های زبان و علوم انسانی میخوره...
تو دانشگاه هیشکی اسرار خونوادگیشو نمیاد بگه ...
اگه می بینید لباساتون خیلی با بقیه فرق داره همون روزای اول تیپتونو مثل بقیه کنید و نزارید کسی شما رو مسخره کنه چون اگه مثلا ترم دو بخواین مدل مو و تیپتونو عوض کنین خودتونو سوژه کردین...
اگه یه کلاس بیکارین برین بیرون دانشگاه یا که برین کتابخونه و کلا هر چی کمتر تو حیاط باشین بهتره.
هر جوری که هستین و در هر سطحی که هستین اصلا خودتونو پیش کسی تحقیر نکنین و از اول با اعتماد به نفس باشین
و بزارین بقیه طرف شما بیان.
و آخر اینکه:
روزای اول و حتی سال اول دانشگاه به احتمال زیاد تو ذوقتون میخوره.چون دانشگاه اون چیزی نیست که تو مدرس میگن.کیفیت پایین تدریس و .... باعث میشه از رشته و دانشگاهتون بدتون بیاد.
خیلی ها دپرس میشن و درس نمی خونن.خیلی ها دنبال دختر بازی و پسر بازی و سیگار و... می افتن.
بچه های دانشگاه آزاد خیلی اجتماعی ترن و دوستای بهتری میشن ولی تو دانشگاه دولتی انگار با بچه های 12 ساله همکلاسی.خیلی ترسو ان و همه کلاسارو تا آخرین روز میرن .....من تعریف از خودم نباشه جزو بچه های تاپ کلاس تو مدرسه بودم خیلی هم اهل شیطنت و ... نیستم و یه جورایی بچه مثبتم ولی واقعا دارم بین این بچه ها خفه میشم و نمی تونم زیاد باهاشون بجوشم.البته بعضی هاشون هم واقعا خوبن مثل دوستای خودم...
Last edited by miss_ava7; 23-09-2009 at 16:53.
دستت درد نکنه miss_ava7 به خاطر اینکه زحمت کشیدی و اینارو تایپ کردی
به نظرم پست تو یکی از بهترین پست های این تاپیک هستش
دوستان من الان رفتم تو سایت در پیت دانشگاه آزاد گرمسار نوشته برای استفاده از سلف باید ژتون داشته باشید
لطفا کسی راهنماییم کنه که ژتون چیه و از کدوم قسمت دانشگاه باید بگیرم؟؟؟![]()
منم جلسه توجیهی دارم ولی به واحد ها کاری نداره ! اگه کلاس هات قبل 8 مهر باشه باید از همون روزی که نوشته شروع کلاس ها با برنامت تطابقش بدی ببینی چه روزیه و بری.
اون جلسه ایه که خود گروه براتون میزاره که در مورد رشته واینا بهتون توضیح میده.
من که بهم دو تا پیش نیاز خورده 20 واحد دارم. ریاضی و زبان بهم خورده!البته من غیر انتفاعی ام و رشتمم علوم کامپیوتر
محتوای مخفی: miss_ava7
ممنون از راهنمایی هات. خیلی مفید بود.
دقـــــــــــــــــــیقا همینطوره که گفتی!!!!! منم همینجوری شدم .. خیلی تو ذوقم خوردو آخر اینکه:
روزای اول و حتی سال اول دانشگاه به احتمال زیاد تو ذوقتون میخوره.چون دانشگاه اون چیزی نیست که تو مدرس میگن.کیفیت پایین تدریس و .... باعث میشه از رشته و دانشگاهتون بدتون بیاد.
تایید میشهدستت درد نکنه miss_ava7 به خاطر اینکه زحمت کشیدی و اینارو تایپ کردی
به نظرم پست تو یکی از بهترین پست های این تاپیک هستش![]()
Last edited by attractive_girl; 23-09-2009 at 17:20.
خواهش میکنم.خوشحالم که کمکی کردم
ژتون همون کارت تغذیه اس یه کارت کوچولوئه که میکشی تو دستگاه و ازش مثلا 200 تومن ازش کم میشه تا بتونی از سلف غذا بگیری.اول که میری سلف یه مسوولی اونجا هست بهش میگی ژتون میخوام یه فرم بهت میده پرش میکنی که شامل مشخصاتت میشه بعد 2-3 هزارتومن پول میدی و طرف بهت این کارتو میده.این کارتو باید شارژش کنی مثلا 2 هزار تومن به اون مسووله میدی و میتونی چند سری کارت رو تو دستگاه بکشی و غذا بگیری.اگه تو ژتونت اعتبار داشته باشی چراغ روشن میشه و بهت غذا میدن
هروقت هم اعتبارش تموم شه میری دوباره پول میدی.
اگه غذا رزرو کنی کمتر ازت پول میگیرن و اگه بدون رزرو یعنی آزاد غذا بخوای حدود100 تومن گرونتر میشه غذات.
برای رزرو کردن یه جایی تو دانشگاهتون حالا میتونه حیاط یا خود سلف باشه یه دستگاهی گذاشتن کارتتو میکشی و روزای که میخوای غذا بخوری رزرو میکنی.
خلاصه بگم رزرو کنی یا نکنی بهت غذا رو میدن فقط یه کم پولش کم و زیاد میشه.
البته دانشگاه ها با هم فرق دارن و شاید ماله شما قیمت و ... ایناش با چیزی که من گفتم فرق کنه.
امیدوارم خوب توضیح داده باشم![]()
حالا ما که امروز با پدرمون رفتیم ثبت نام تکلیف چیه ؟یعنی تا آخر ترم سوژه ایناییم
البته ما که خودمون خوراکمون سوژه کردن دیگرانه![]()
خواهش میکنم attractive girl
این حالت تو ذوق خوردگی بیشتر واسه دخترا پیش میاد مخصوصا وقتی پسرای همکلاسیمونو می بینیم D:
اینو یادم رفت بگم به منم 20 واحد دادن! ولی بعدش دیگه دست خودتونه
نه سوژه نمی شی ولی دفعه آخرت باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)