منم با نام کاربری Armageddon
منم با نام کاربری Armageddon
نام کاربری من هم همین نام کاربری P30 هستش==>DrXoX
اعلام آمادگی برای تشکیل یه قبیله مخصوص برویچ p30world
در اینده ای نزدیک امپراطوریتو نابود میکنم![]()
اخه مرد حسابی چیزی به نام غارت تو اون منو وجود داره اینو من خودم در زبان عامی می گم تو بازی حمله است
خودت باید اینو بفهمی دیگه .
حمله = غارت و جنگیدن با فرد به شرت داشتن سرباز اگه نداشت فقط غارت می کنه
حمایت = فرستادن نیرو ها به جنگ ویا کشتار گاه به نفع کس دیگری یعنی کمک به دوست( این رو از نقطه نظر روان شناسی گفتتم )
پاکسازی = اگه در جایی جنگ بشه بافرستادن نیرو در این حالت می تونین منابع به دست بیارین راه آسونتر برای فهمیدن اینکه کجا جنگ شده کجا منابع ریخته باید حساب vip داشته باشیت برین به قسمت دنیا سمت راست پاین نوشته پاکسازی (فقط در حساب vip این منو فعاله ) میتونین مختصات نقطه ای که باید پاکسازی شه رو ببینین همچنین مقدار سرباز لازم برای پاکسازی رو خودش جلوش نوشته.یعنی به اون قلعه حمله نمی کنن ومرده نمی دید
جاسوسی = سوار جاسوس رو باید با این گزینه بفرستین جلو .
گشت زنی = تا حالا امتحان نکردم فکر کنم فرستادن نیرو دنبال نخود سیاه زمانی که نمی خواین با دشمن در گیر بشین یعنی می دونین طرف نجیب زاده نداره و منابع شما در امان هست.
خسته نباشی...
من هنوز حمله نکردم
(الان می فهمم مهدی بد بخت نووب چه اذیت میشده : دیی )))
نوببودنم بدهای : دی
نیروهای حجومی و دفاعیو کامل بگو
می خوام بسازم نمی دونم چی بسازم.
هجومی می خولم :|
بازیش باحاله منم اومدم : دی
کاربریم OS37
کنارم خیلی اسم ایرانی هست خواهشا حمله نکنید
دوستان یه سئوال :
میشه چند تا کاربر درست کرد منابع رو بفرستیم تو یه قلعه ؟ ( بدون مشکلات بن شدن )
اره چرا نمی ساخت ولی درجا می فهمه اول می گه تعدد اکانت داری دلیلش رو به مدیر بگو منم گفتم بروبابا بعد 2 روز بن شدم 48 ساعت از اکانت vip رایگان که داده بود به همین می زون مونده بود وقتی اومدم دیدم چه کلاهی سر خودم گذاشتم خیلی ها خواستن این کار رو بکنن اما مثل من بن شدن.
بچه ها از مراسم از همون اولیه ( عبادت ) استفاده کنید فقط 10 تا سکه میخواد من 2 بار استفاده کردم یه بار 20 تبرزن بهم داد یه بار 616 تا از همه منابع
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)