نوکیا که ...
ویندوز موبایل یا مک
حالا چرا نخرم؟چه زود قهر می کنه من دارم فقط سوال می کنم تا بعد پشیمون نشم![]()
نوکیا که ...
ویندوز موبایل یا مک
سلامو اینم بگم اون 800 که رو امنیا 8000 گذاشته شده از اچ دی بهتره که سامسونگ گذاشته وگرنه حداقل در گوشی جدیدترش همونو میزاشت ... مثل این میمونه که بگی 3g سخت افزارش از 3gs قویتره ! فکر نکنم نه اپل نه سامسونگ انقدر نا اگاه باشن که گوشی جدیدترشو قویتر نزنن و پس رفت کنن
من کاری به حرفای شما ندارم ولی میدونی مشکل چیه؟؟
اصلآ مهم نیست پردازنده چنده مهم اینه که آیفون با این پردازنده چه کارایی میتونه انجام بده ولی امنیا2 حتی اگه پردازندش 2000 هم باشه واسش فایده ای نداره چون برنامه ای نداره که از این پردازنده استفاده کنه...
مثل اینکه ماشین فراری داشته باشی ولی نتونی از 120 بیشتر بری خیلی با پژو فرقی نمیکنه نه؟؟؟
پس مشکل بستر نرم افزاری امنیا2 هست نه سخت افزارش...
این سیستم عامل مک و نرم افزارهای متعددشه که باعث خرید آیفون میشه البته سخت افزار بی تاثیر نیست ولی نه به اندازه ui مک
در هر صورت این بحث خیلی مفید نیست چون هر دو سیستم عامل ایراداتی دارن...
و بسته به نیاز افراد این سیستم عاملها بهترن...
ولی واقعآ مک یک اتفاق جالب و رویایی واسه دنیای گوشیها بود و هست...فروش 30 میلیون آیفون و 20 میلیون آیپاد تاچ کم نیست...
در هر صورت از بحث شما استفاده کردم
ممنون
خوب چون میدونم پشیمون میشی گفتم دیگهنوکیا که ...
ویندوز موبایل یا مک
ما دیگه بعد یکی دو سال سر و کله زدن با ملت تقریبا میدونیم سلیقه هر کی چجوریاس
ضمن اینکه یه اصل خیلی مهم بین بچه های آیفون هست که اینجور جاها خیلی راهگشاست:
اگه نمیدونی برای چی میخوای آیفون بخری اصلا نخر که پشیمون میشی
عواقب بی توحهی به این اصل مهم رو من بارها شاهد بودم
مخصوصا با این شرایط غیر عادی فروش که تو ایران برای آیفون هست دیگه باید خیلی عاشق باشی تا بری سمتش
بازم حق انتخاب با شماس و من کاره ای نیستم، سعی کردم تو این تاپیک تا اونجایی که بلدم اطلاعات بدم، دیگه بقیش با خودتون
ممنونم ازت ولی مشکل من اینه که همچی ازش می خوام
چرا نرم یا چرا برم
من از ایفون می ترسم چون همیشه با بهترین ویندوز موبایلا کار کردم
ببخشید ایفون می نی چی بید؟
در کل یه نمه شفاف سازی کن دیگه![]()
شما وقتی این دو گوشی رو کنار هم بزارید متوحه میشید که چقدر از نظر سرعت و کیفیت تصویر با هم فرق دارند....
ما که بخیل نیستم بزار یک گوشی از ایفون قوی تر بیاد تا شاخ این رو بشکونه ولی فعلا نیومده همچین گوشی که ملت براش 1 میلیون پول بدن.....و سال بعد هم همین مدل رو با کوچیکترین تغییرات هم که بیاد بیرون سریع میرند می گیرند.....پس چیزی داشت که ملت اسیرش شدند...
ببین من از گوشیم تاچ خوب و کیفیت و بازی و اهنگ می خواستم که وقتی عکس های بازی ویندوز موبایل رو دیدم و یکم مجله از اون خواندم گفتم این موبایل ارزوهای من هست و رفتم خریدم اما دیدم که خیلی با اون چیزی که می گفتند فرق داره و هر هفته من 4 بار بیشتر ریستش می کردم چون با برنامه و بازی هایی که داشتم گوشی هنگ می کرد....حتی اگر تاچ فلو رو خاموش کردم.........اما وقتی که ایفون رو از دوستم گرفتم و باحاش کار کردم از تاچش لذت بردم وهمین برای من کافی بود و الان که خیلی چیزها در باره اش خواندم...........
تو هم اگر لاک و انلاک مشکلت هست این چیزا خیلی راحته { فقط کمی محلات اموزشی بخوان اگر نفهمیدی به خودم بگو تا برات توضییح بدم چندین روش رو...
از اسان ترین روش ها
يه راه سريع و آسون براي اطمينان از آنلاک فکتوري بودن اينه که از آدرس سايت پشت جعبه آيفون ببيني مال کدوم کشوره اول مطمئن شو که سريال نامبر گوشي و جعبه يکيه بعد آدرس سايتي که پشت جعبه نوشته رو نگاه کن اگه اينا بود آنلاک فکتوريه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه ترتيب مال کشور استراليا ايتاليا نيوزيلند هنگ کنگ و انگلستان هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by s-a-l-i-m; 11-09-2009 at 22:24.
این حرفتو هستم چو نهم منطقیه هم ثابت شده ... مک از وین موبایل بهتره و واقعا مهمم اینه که اون فراری رو بتونی ازش استفاده کنی ...![]()
به این اعتراف میکنم که از لحاظ نرم افزاری و بازی در حال حاضر مک بهتر از امنیا 2 هستش ! اما در کل نه ... چون اینده امنیا 2 نهایت تا یک سال دیگه با توجه به اپدیت وین 7 هم روشنتره هم در حال حاضر امکانات بیشتری داره و هم قیمت کمتری داره ... از این لحاظ ایفون رو براش توجیه اقتصادی به هیچ عنوان نمیبینم ..و یک مسئله دیگه هم هست اینه که بعضیا پول دارن! اگه ایفون 10 میلیون هم باشه میان ازش طرفداری میکنن و میگن بهتره .. ولی من در کل و با توجه به پولی که کاربر میده میسنجم ...
فروش 30 میلیون ایفون چندین دلیل داره اولین دلیلش خوب بودن سیستم عاملشه .. دورمین دلیلش قسطی بودنشه ... سومین دلیلش اینه که تک محصول شرکت اپل هستش وگرنه اگه اپل هم 500 مدل ایفون میزد فروشش سر شکن میشد بین اونها و هر کدوم ممکن بود به 2 میلیون هم نرسن ! ... و اخرین دلیلش اینه که کلا فروش موبایل تو جهان زیاده و 30 میلیون هم عدد زیادی نیست
بنده هم استفاده کردم .. ممنون![]()
ببین دوست من رو هوا که صحبت نمیکنم ! ممکنه یک سری اطلاعات تغییر یافته داشته باشم ! ولی از خودم که در نمیارم که شما میفرمایید برم ببینم کدوم سرعتش بیشتره یا کدوم صفحه نمایشگر بهتری داره و یا ... بهتره خودتون برید ببینید چون چندین عکس و چندین فیلم در ارتباط باهاشون هم اینجا موجوده هم اینکه تو یوتوب هستش ...
و اینکه میفرمایید ملت اسیرش شدن رو قبول ندارم ! عده قلیلی هستن که ایفون بازی میکنن ... و اونها هم معمولا از لحاظ روانشناسی ادمایی هستن که تک پسندن ...یعنی اینکه همیشه دنبال تفاوتن .. و وضعیت مالیشون هم خوبه .. یعنی اینکه براشون مهم نیست 200 بیشتر بدن حاضرن 200 بیشتر بدن ولی چیزی که میگیرن اسمش فرق کنه حتی اگه تفاوتی با بقیه نداشته باشه ... ولی وقتی صحبتی میشه در مورد اکثریت جامعست که وقتی میخواد پولی بده دوست داره از پولش بیشترین استفادرو بکنه ...
باز شما مثالی زد بی ربط .. طرف میره سیمبین 100 هزاری میگیره میگه ای بابا این که همش هنگ میکنه بعد میره وین 700 هزاری میگیره میگه دمش گرم عجب سیستم عاملیه شما هم داستانت همونه .. برو یک وین موبایل شاخ بگیر بعد مقایسه کن ... مثلا 3g که هم قیمت امنیا hd یا امنیا 8000 هست رو مقایسه کن ... با اونم کار کن
Last edited by pulp_152; 12-09-2009 at 01:39.
امیدی بسی عجیب!به این اعتراف میکنم که از لحاظ نرم افزاری و بازی در حال حاضر مک بهتر از امنیا 2 هستش ! اما در کل نه ... چون اینده امنیا 2 نهایت تا یک سال دیگه با توجه به اپدیت وین 7 هم روشنتره هم در حال حاضر امکانات بیشتری داره و هم قیمت کمتری داره ... از این لحاظ ایفون رو براش توجیه اقتصادی به هیچ عنوان نمیبینم ..و یک مسئله دیگه هم هست اینه که بعضیا پول دارن! اگه ایفون 10 میلیون هم باشه میان ازش طرفداری میکنن و میگن بهتره .. ولی من در کل و با توجه به پولی که کاربر میده میسنجم ...
یعنی تا سال دیگه وین 7 میتونه به مک برسه؟!
یعنی در عرض یک سال هزاران برنامه برای وین 7 میادش؟!
و اینکه این حرفتون رو برید اصلاح کنید که یک پردازنده 667 2 برابر 800 قدرت داره ! ... ممکنه کیفیت و کش بالاتر بره و.لی این کش و کیفیت کار اونقدری نیست که شما میفرمایید ...براتون مثالی میزنم ... زمانی که میخواید رو کامپیوتر خانگی بازی کنید بازی مورد نظر مینویسه cpu 3.2 نیاز داره ... حالا شما بیا بگو cpu من 2.4 از اون 3.2 هم خیلی خفن تر و بهتره ... ولی اون بازیو که cpu 2.4 اجرا نمیکنه !!
یعنی یه پنتنیوم 4 با قدرت 3.6 ghz از یه غولی مثل i7 920 با کلاک 2.67 قویتره؟!
یه بنچمارک بزارین لطفا![]()
نه ... i7 که 4 تا core داره چجوری با یه تک core مقایسش میکنی .... بعدش 3 تا کش داره ... تو لول 3 ش 8 مگ کش داره بعد اون بیچاره 1 مگ کش بیشتر نداره .... باس و بقیه چیزا هم هست .... ولی اینجا بحث بین دو پردازنده تک هسته ای با باس و کش نزدیک بهم ...
وقتی سامسونگ میاد روی یه گوشیش که نیاز کمتری به سخت افزار قوی داره از پردازنده مثل آیفون استفاده میکنه (i8910 ) چه دلیلی داره که روی گوشی جدیدترش از همون استفاده نکنه و بیاد به قول شما از یه ضعیفتر استفاده کنه ؟!
حتماً خودش میدونه که این یکی بهتره ..... بعدشم cpu امنیا 2 از نوع arm 1176 هست که با arm 11 فرق داره .... جالبه که پردازنده ایفون سامسونگه ... یعنی سامسونگ خودش نمیتونه از پردازندش استفاده کنه ؟!
پس مطمعن باشید سامسونگ از سخت افزاری استفاده کرده که بهترین عملکرد رو داره ....
و یه چیز دیگه : این پردازنده امنیا 2 از ایفون 3g قویتره ... چون 3g از arm 11 استفاده میکرد ولی امنیا 2 از arm1176 .... بعدشم فرکانسش روی 3g رو 412 بود و امنیا 2 روی 800 ..... شتاب دهنده گرافیکی هم داره ... پس باید قدرتش حدود 2 برابر 3g باشه حالا یکم کمتر .... گفته میشه قدرت 3gs دو برابر 3g هست پس میشه نتیجه گرفت که سخت افزار امنیا 2 فرق چندانی با 3gs نداره ...
اگه فیلم های امنیا 2 رو دیده باشید سرعتش واقعاً بالاست و در برابر آیفون کم نمیاره ... حتا سرعتش از امنیا اچ دی بالاتره
پس از نظر سخت افزاری برتریی نسبت به هم نداره
از نظر نرم افزاری خب مشخصه که مک از ویندوز بهتره ... البته اونم یه مشکلاتی داره ... مثلاً میخای یه آهنگ بریزی روش حتماً باید آیتیونز داشته باشی و.....
ویندوزم باگ زیاد داره و برای کسایی که حوصلشو ندارن اذیت کننده میشه
در باره بازی و برنامه هم که بحث شد ... آیفون تو این زمینه خیلی بهتره ولی ویندوزم به اندازه کافی بازی و برنامه داره
یه نکته مهم دیگه هم هست یعنی قیمت ... قیمت امنیا دو الان حدود 550 تا 600 تومنه و آیفون بالای 1 میلیون .... یعنی یه چیزی حدود دو برابر .... به نظر بعضیا شاید ارزش داشته باشه 2 برابر پول بدن ولی اگه خوب فک کنیم میبینیم که واقعاً ارزش نداره .... تازه امنیا 2 برتری های زیادی هم داره نسبت به آیفون ... مثل ال سی دی بزرگترو رزولوشن خیلی بیشتر و oled ... تاچشم واقعاً حساسه و چیزی از خازنی کم نداره ... فقط مولتی تاچ نیست .... مموری میخوره .... اسپیکر قویتری داره .... دوربین با امکانات خیلی بالا و فلش داره ... بعد نصب برنامه روش راحتره ..... بلوتوثش دردسر نداره .... از همه مهمتر جاوا میخوره... حالا بیاید بگید چمیدونم آیفون خودش انقد بازی داره که جاوا نمیخاد ..... درسته اصلاً بحث بازی نیست ... ولی در نظر بگیرید میخاید با gprs برید تو اینترنت ... خب اگه با safari برید یه دفه 1 مگ استفاده میکنه ولی اگه اپرا مینی داشته باشید میتونید با 50 کیلوبایت همون کارو انجام بدید و خیلی چیزای دیگه
حالا به نظرتون ارزش داره دو برابر پول واسه یه گوشی بدین در حالی که 2 تا گوشی در یه سطحن ؟
مثلاً تو امریکا ارزش داره ... مثلاً آقا سامان رفته 200 تومن داده بعد ماهی 50 تومن میده کلی اینترنت استفاده میکنه ... خب اگه اینجاهم اینجوری باشه معلومه که ارزش داره ... ولی در حال حاظر خرید آیفون به صرفه نیست
وین موبایل چیز جدیدی نیس ! و همین الانشم جز بهتریناست و برنامه براش زیاده ... و اینکه همه این مسائل بر میگرده به شرکت های سازنده گوشی و وین موبایل ... مایکروسافت از اپل قویتر نباشه ضعیفتر نیس اگه بخواد بهترین رو در موبایل ارائه بده میده و اینکه اگر شرکت هایی مثل htc و سامسونگ هم پشتش باشن مطمئنا بهترین بازار خواهد شد ... و رنامه هم به اندازه کافی هست و بیشتر هم میشه
------------
اونی که میگیو نمیشناسم ! به کلاک کار ندارم .. ممکنه 3.2 باشه رو 2 کلاک کنن .. میگم یک cpu که حداکثر توانش 3.2 باشه از یک cpu که حداکثر توانش 2.4 باشه قویتره ! مخصوصا اگه محصول جدیدتر همون شرکت باشه ...
فکر نمیکنم از celeron و full kash تفاوتی فاحش تر باشه .. یک موقعی همون celreonها نصف فول کش ها قیمت داشتن با این حال بازم یک 2.8 سلرون از یک فول کش 2.4 قویتر بود ... شاید اگه یک بازی میبود که Cpu 2.4 میخواست 2.4 بهتر از 2.8 اجرا میکرد و حتی 2.8 به روونی و خوبیه 2.4 نمیتونست اجرا کنه اما وقتی میگفت به 2.8 نیاز دارم اون 2.4 بازی رو اجرا نمیکرد چون سقفش همون 2.4 بود ولی تا 2.4 خودش برترین بود حتی تا 2.4 از یک 3.2 هم قویتر بود متوجه شدی؟
برات مثالی میزنم که دیگه کامل متوجه بشی ...
2 تا خودرو داریم یکی prado هستش و یکی پژو ... حداکثر سرعت پرادو 185 هستش ... و حداکثر سرعت پژو 200 هستش ... شاید اون 185 که پرادو میره انقد با کیفیت بره و به سرعت بهش دست پیدا کنه که اصلا احساس نکنی ولی اون 200 که پژو میره با کیفیت پایین تر و دیرتر بهش برسی ... ولی 200 رو پژو میره نه پرادو .. یا حتی پراید هم 180 راه میره ولی ایا واقعا با پرادو یا یک کیفیت برابر میره ؟ این میشه تفاوت بین سرعت ولی هیچ وقت اون پرادو که کار یک ماکسیما و سرعتی که بهش دست پیدا میکنرو که نمیکنه ... حالا هر چقدرم که قیمت داشته باشه ...
Last edited by pulp_152; 12-09-2009 at 15:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)