تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برای آخرین با ر:amd یا intel????????????????

راي دهنده
115. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • intel

53 46.09%
  • amd

62 53.91%
صفحه 9 از 34 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 332

نام تاپيک: براي آخرين بار:intel يا amd

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

خوب منم 2 روز نبودم ببينيد چه خبره!!

اولا كه ما هم تجربه رو داريم در اختيار مي گذاريم و هم تست هاي بين المللي رو !

كساني كه فكر ميكنند ميزان كش كه اينتل افزايش داده در پردازنده هاش چقدر تاثير بر كارايي پردازنده هاش داشته برن ماهنامه شماره 143 الي 145 رايانه رو بخونن تا اصل مطلب دستشون بياد !
    گه intel بد بود شرکت apple نمي رفت رو لپ تاپ هاي خودش از پروسسور intel dual استفاده کنه !
    چرا نرفت amd بگيره ؟؟؟
    رضا جان شما كه توي قلب غرب زندگي ميكني چرا؟
    اينها همگي معاملات تجاري هستند و بر مبناي سياست هاي خاص !

شما فكر ميكنيد گوگل بي كار بود كه بياد با شركت سان توافق نامه امضا كنه؟
    نخير . سياست ها و سودي كه از اين مناسبات در مياد براي شركت ها قابل اهميت است .

در مورد AMD اين قدر سند و مدرك معتبر دارم كه براي هر گون سوالي پاسخ هست .
    حيف كه فقط وقت ندارم .

از توضيحات دوستان عزيز :
    Mahdy2021 و FX Dual Core تشكر ميكنم.

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط R e Z a
    اگه intel بد بود شرکت apple نمي رفت رو لپ تاپ هاي خودش از پروسسور intel dual استفاده کنه !
    چرا نرفت amd بگيره ؟؟؟
    من که خودم يه dell دارم با اينتل M که 64 bit هم هستش . آخ نگفته !
    فقط Intel Pentium M
    دوست عزیز این که دلیل نمی شه . اگر اینطوره چرا دل پس از این همه سال می خواد کامپیوتر با سی پی یو AMD بده ؟!

Mani_Borna جان من قبلا هم گفتم که هم تجربه مهمه و هم این سایت ها . به نظر من اگه نفوذ روی سایت ها باشه به نفع اینتل هست چون اینتل خیلی بزرگتر از AMD هست در حقیقت اگه اینتل یه ساختمان با تمام تجهیزات باشه AMD یه اتاق معمولی یه !
    من سایت های معروف در ضمینه سخت افزار رو قبول دارم ....

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mani_Borna
    بخاطر قوانین انجمن دیگه نمیخوام به بحث ادامه بدم.فقط یک نکته ای را بگم و والسلام.سایتهایی که از نظر شما معروفند و قابل اعتماد , از نظر من فقط تبلیغاتی محضند.مثل این میمونه که برادر من کنارم نشسته باشه و یکی بمن بگه برادرت مرده و توقع داشته باشه قبول کنم.من مطمئن هستم کسانی که طرفداری ای ام دی میکنند نظرات تبلیغاتی سایتها روی دیدشون تاثیر گذاشته و سایتها را به دید معروفیت باورش کردند و سبب شده که مقایسه درستی نداشته باشند.خیلیها هم دیدم که مثلا میایند بهترین نوع را با بدترین نوع مقایسه میکنند.در صورتی که هردو شرکت هم مدل خوب دارند و هم بد.و همچنین انتخاب مادر بورد هم بر کارکردشون نقش داره.البته امیر جان و نوید جان یک وقتی جسارت نشه.ما مخلصیم
    اولا مانی جان فکر نکنم بحث های با منطق و همراه با رعایت ادب با قوانین انجمن مخالف باشه . غیر اینه؟؟؟

دوما شما پست منو نخوندید؟

من از شما پرسیدم اگر شما چنین رفرنسهای معتبری قبول ندارید پس چطور بین 20-30 پردازنده می فهمید کارایی کدوم بهتره؟

چون حداقل برای من این امکان نیست که همه اینارو تست کنم یا اونقدر آدم نمیشناسم که از تجربه اونها در مورد این همه پردازنده استفاده کنم

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط rozha
    نیش نیش جان خودمونیم ها همه جا نقش کوفی عنان رو داری بی طرفی
    دستت درد نكنه خب منم نظرم رو گفتم ديگه !

آخر فروم باز * SadeGh *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران زمین

پيش فرض

سلام بر همگي
    فقط اينتل

AMD = دروغگوي بزرگ

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mahdy2021
    يعني ميگي ATHLON 64 3500 از Pentium 4 630 3GHz 2meg ضعيفتره

اين بنچماركهايي كه شما انقدر ازش بد ميگين هم در جهان معتبرند و هم مهمترين مرجع براي مقايسه

شما اگر راه بهتري داريد براي اينكه بفهميم فلان پردازنده amd بهتره يا يكي از مدلهاي اينتل به ما هم ياد بديد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهدي جان بنچمارك ها خيلي هم خوب هستند. مخصوصا اگر نقاط مشترك زيادي بين آنها وجود داشته باشه
    در كل من از گرفتن AMD پشيمون نيستم ولي اگه فقط براي بازي سيستم گرفته بودم الان نميدونستم بايد
    چكار كنم . با DOOM III كه امتحان كردم اينتل با كارت گرافيك 6200 توربوكش خيلي بهتر جواب ميداد تا AMD
    با 6600 شايد هم اشكال از مادربرد باشه (DFI Ultra-D )
    در كل شايد هم لازم باشه كه هر كسي شخصا تجربه كنه.

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

من هم با arbh موافقم.
    بايد تجربه كرد.
    خودمن 4 ساله از اينتل استفاده ميكنم.حتي براي تميز كردن فنش هم اقدام نكردم.بلاهاي مختلفي را هم سرش آوردم.ولي آخ هم نگفته.البته ممكنه گفته هاي من در مورد AMD هم صادق باشه.ولي شخصا از عملكرد اينتل تا الان راضي بودم.

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

برای تنوع بد نیست یه نگاه به این آمار بندازید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Processor Vendor

AuthenticAMD 130,268 ----52.83 %

GenuineIntel 116,282 ----- 47.16 %

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستام به خصوص امير عزيز و اقا مهدي2021 ونويد خان و (اگه كسي موند تو پست بعدي ميگم )
    امير جان(و كلا به قول ايشون ملت عزيز )من در حدود 410تومن در نظر گرفتم .سي پي يو هم با توجه به مطالب همين جا و سايتهاي ديگه تصميمم عوض شد و ديگه نميخوام3500 اتلون بگيرم.تصميم گرفتم كه 3800دوال+ بگيرم.(منظورم اي ام دي هست .ديگه خيلي تابلو بود )و يه مادربرد كه (Ultra-Master &... )باشه.منظورم مدلش نيست اشتباه نكنيد منظورم اينه كه مادربردي باشه كه با قيمت مناسب كارايي كامل اي ام دي رو برام رو كنه.يعني از طرف مادربرد خيالم راحت باشه كه بعدا گير نميكنه(منظورمو فهميديد ديگه ).و همچنين مادربرد هارد ساتا2 مكستور رو (200گيگ )ساپورت كنه. البته به اين خاطر اين قدر واضح گفتم كه قيمت اونو هم روي 410 تموني كه در نظر گرفتم بكشيد.(410 تمون فقط مال سي پي يو و مادربرد هست )حالا من منتظرم به خصوص اميرجان عزيز كه مثل اينكه تازگيها تب اي ام دي هم گرفته
    قربان شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

واقعا از اي ام دي راضي هستم.سوكت 939 عاليه.من شغل اصلي ام فروش كامپيوتر است. از هر 10 تا اينتل كه مي فروشم يك اي ام دي مي فروشم به خاطر اسمي كه اينتل در كرده.همين.فقط پول اسمش را مي خورد.ولي اي ام دي يك چيز ديگه ايت.حيف كه عده اي از همكار هاي ما براي منافع خودشان اسم اي ام دي را تخريب مي كنند و به دروغ مي گويند اي ام دي صدا مي دهد يا داغ مي كند.باور كنيد ايام دي خنك ترين سي پي يو دنيا را مي سازد. انقدر خنك است كه گاهي اوقات فن به طور اتوماتيك خاموش مي كند.cool in quite

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •