خدا کنه که باشه
ولی کاش صفحه کلیدش مثل ان 97 بود که کلیدهای جهتاش سمت چپ بود
خدا کنه که باشه
ولی کاش صفحه کلیدش مثل ان 97 بود که کلیدهای جهتاش سمت چپ بود
سلام
میخوام بدونم تا تیر 89 قیمت N97 & N97mini & N900 & X6 حدودا به چقدر میرسه؟؟؟؟ چون میخوام بعد
کنکور یکی از اینا رو بگیرم فعلا با کا850 سر میکنم
یه سوال دیگه ان97 رم 32 ساپورت نمیکنه؟؟؟؟
به نظر شما، n97 بفروشم صبر کنم n900 بیاد؟
جی اس ام آرنا که اینطوری نوشته microSD (TransFlash), up to 16GB یعنی تا 16 گیگ ساپورت می کنه.
فعلا نه ... صبر کن ببین اصلا N900 چجوری از آب در میادشبه نظر شما، n97 بفروشم صبر کنم n900 بیاد؟
بالاخره زمان مرگ آیفون فرا رسید!
با این امکاناتی که این گوشی داره، من فکر کنم دیگه آیفون کارش تمومه.
حالا فکر کنین یه بازی ماشین سواری با این گرافیک بسازن چی میشه.
من دموی اجرای بازی Bounce رو دیدم و کف کردم. با این سخت افزاری که این گوشی داره فکر کنم باید منتظر انگیج 3 باشیم.
در ضمن من فکر کنم اگه ویندوز XP هم رو این گوشی بریزیم، خیلی راحت میکشه.
حالا من منتظر یه گوشی غیر لمسی عادی هستم با این مشخصات سخت افزاری. چه شود!!
آقا چه ربطی داره به آیفون؟؟؟!!!بالاخره زمان مرگ آیفون فرا رسید!
هر کدام یه سیستم عاملی واسه خودشون دارند و این دلیل نمیشه که شما اینو برتر بدونین.
فعلا که سیستم مک داره حرف اولو میزنه.
اگه منظورت از امکانات که بخش اصلیش شامل cpu این گوشی میشه هست باید خدمتت عرض کنم که همین cpu و چیپ گرافیکی داره روی iphone 3gs و i8910hd سامسونگ و satio سونی اریکسون کار میکنه.با این امکاناتی که این گوشی داره، من فکر کنم دیگه آیفون کارش تمومه.
همین سخت افزار رو سه تا گوشی بالا هم دارند.من دموی اجرای بازی Bounce رو دیدم و کف کردم. با این سخت افزاری که این گوشی داره فکر کنم باید منتظر انگیج 3 باشیم
در ضمن من فکر کنم اگه ویندوز XP هم رو این گوشی بریزیم، خیلی راحت میکشه.
این هم یه طرز فکر اشتباهی هست که بهش اشاره میکنی.
این گوشی واسه خودش سیستم عامل داره دیگه چه لزومی داره بیاری روی گوشی ویندوز بریزی.اگه اینجوری بود که مایکروسافت این کارو روی وین موبایلهای خودش قبلا انجام میداد.
با ram 256 مگابایت میخواهی ویندوز xp رو گوشی نصب کنی.![]()
Last edited by ninja3000sh; 11-09-2009 at 14:13.
حالا ما آخرش نفهمیدیم نصب ویندوز روی گوشی چه لذتی داره که دوستان اینقدر دنبالش هستن!
اگه دنبال ویندوز برای موبایل هستید خب برید سراغ پاکت پی سی!
سلام
يه نظر سنجي از كساني كه تو كنفرانس جهاني نوكيا تو اشتوتگارت شركت كرده بودن
ان 900 تونست
تو كنفراس 09 نوكيا
بيشترين توجه رو به خودش جلب كنه
N900 wins Nokia World 09 popularity contest
و محبوب ترين محصول معرفي شده بشه
با كسب 68% آرا كساني كه تو كنفراس شركت كرده بودن
بعد از اون بوكلت نوكيا با 15%
و همچنين ايكس 6 با كسب 11% سوم شد
ايكس 3 هم با 1% آخر شد![]()
خب طبق انتظار نوکیا داره خیلی رو Maemo کار میکنه و همچنین سیمبین
مهمترین تغییراتش اضافه شدن gesture-based and multi-touch input methods تو Maemo 6 و Symbian^4 ـه که تقریبا یه سال دیگه ارائه میشه و گوشی های با این سیستم عامل سال 2011 تو فروشگاه ها خواهند بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
If you've been waiting for more details on what's going to happen next in the Nokia camp, it has now become clear that Qt 4.6 will enable gesture-based and multi-touch input methods on next year's Maemo 6 and Symbian^4 operating systems.
According to Nokia, Qt is heavily optimized for Maemo 6, and Qt 4.6 will bring a new Qt port to Symbian as well. Other operating systems that will be supported include Windows 7 and Mac OS X 10.6.
With version 4.6, Qt-based applications are promised to run faster and more smoothly. We've heard Nokia talking about revolutionary changes coming down the road, and we think they confirmed our own guess of what that would be:
The Qt WebKit Integration has been extended with an API to access and modify the contents (DOM) of Web pages being browsed, as well as performance improvements and a new JavaScriptCore based backend for QtScript
We've always felt that Widgets (and a large part of the iPhone apps out there) are going in the wrong direction. Expanding the possibilities for web browsers in stead, like Nokia (and others) is now working to implement is very important.
Even more important is the fact that Nokia's own browsers as well as the Mozilla-based browsers will be Webkit-based and compliant to open-source and Web standards. It'll ensure that compatibility issues are kept to a minimum.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)