حالا همه واسه ما پيرمرد شدن !!
اگه اين خشنه و كثيف بازيه پس تو Gears of War 2 يا Dead Space رو بازی كنی چی ميگی !
كلا من همون پيشنهاد قبلی رو دارم ... درجه ی سنی مهمه : دی
حالا همه واسه ما پيرمرد شدن !!
اگه اين خشنه و كثيف بازيه پس تو Gears of War 2 يا Dead Space رو بازی كنی چی ميگی !
كلا من همون پيشنهاد قبلی رو دارم ... درجه ی سنی مهمه : دی
دیگه داری شورشو در میاری هیچی بهت نمی گم!!!
درجه سنی...
درجه سنی...
درجه سنی...
درجه سنی...
درجه سنی...
شما برو همون بازی باحال ( به نظر خودتو ) بازی کن حالشو ببری!![]()
آقایون عزیز بابت دعوای گذشته شرمنده قول میدم دیگه چنین اتفاقاتی رو شاهد نباشیم!![]()
این بازی ما رو از زندگی انداخته
بس که gameplay خفن و قوی داره
هرچی جلوتر میری گیراتر و جذاب تر میشه
و گرافیک هم بهتر و بهتر
جداً مگه اینقدر قشنگه؟؟؟
ببينم ميتوني ركورد منو بزني يا نه . 4 بار تمومش كردم : دي !
ولي خداييش خود بازي يه طرف اون ruin (اسبش) يه طرف...خيلي اسب باكلاسيه..كلا ابهت ميباره ازش ....اون مرحله كه بعد از اون مبارزه خفن تو گود
اون اسب رو صاحب شدم حس غرور سرتاپاي وجودمو فرا گرفته بود
![]()
* عهدین (تورات و اناجیل) در خصوص بیماری های همه گیر چه می گویند؟
شاید آنچه که فورا به ذهن می آید چهار سوار کتاب مکاشفات یوحنا باشد، به ویژه سوار چهارم.
این چهار سوار هر کدام نماد جنگ، قحطی، مرگ و بیماری می باشند.
یوحنا اسب سوار چهارم را این گونه شرح می دهد:
«و هنگامی که چهارمین مُهر را گشود، شنیدم که چهارمین موجود زنده گفت: «پیشآی!» همین که نظر کردم، اسبی پریدهرنگ پیش رویم پدیدار شد و آن که بر آن اسب سوار بود مرگ نام داشت و جهانِ مردگان از پی او میآمد. و به آن ها بر یکربع زمین قدرت داده شد تا بکشند با شمشیر و قحطی و بیماری مهلک و وحوش روی زمین...»(7)
در پیشگویی های عیسی مسیح در متی 24، او هویت واقعی این اسب سبز کم رنگ را بیان می کند: "و طاعون ها .... وجود خواهد داشت" (آیه 7) سوارکار چهارم نماد بیماری ها و همه گیرهای به اوج رسیده و جهان شمول است. «مرگ سیاه» را در نظر بگیرید ـ غده خیارکی که در سه موج بزرگ دهها میلیون نفر کشته در سراسر جهان به جای گذاشت این جاست که به درکی کامل از این پیشگویی هولناک خواهیم رسید.
* نهایت این رخدادها به کجا ختم خواهد شد؟
.توجه به روایات اسلامی ذکر شده این رویدادها در سال ظهور حضرت یا اندکی قبل از آن خواهد بود.
اما در ميان اين عوامل مرگ آفرين و وعيدهاي پروردگار، خداوند وعده داده است که زمين را به صالحان بازمي گرداند.
«خداوند به کساني از شما که ايمان آورده و کارهاي شايسته انجام داده اند وعده مي دهد که قطعا آنان را حکمران روي زمين خواهد کرد، همان گونه که به پيشينيان آن ها خلافت را روي زمين بخشيد؛ و دين و آئيني را که براي آنان پسنديده، پابرجا و ريشه دار خواهد ساخت؛ و ترسشان را به امنيت و آرامش مبدل مي کند...»(10)
---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
![]()
دوستان من اين پست بالايي چند تا عكس گذاشتم ولي واسه من كه نشون نميده..
از دوستان اين عكسهاي بالايي رو ميبينن. ؟؟
نه منم نميتونم ببينم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)