تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 92

نام تاپيک: پاکت pc ایرانی!!!!!!!

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

شرکت در جواب این که این پاکت قطعاتش از کجاس میگه که هرکدوم از قطعات ساخته ی یه شرکت مجزا هست و در نوع خودش بهترینه... این حرف با عقل یه آدم تحصیل کرده جور در نمیاد.. ویندوزشم که نمیگن جریانش چیه؟؟ ما که تحریم هستیم .. به هرحال من نظرم اینه که یه شرکتی میخواد پول به جیب بزنه و راهش رو هم خوب بلده از نام گذاریش معلومه.. پاکت پی سی اسلامی... من که به شخصه انقدر از این دستاورد ذوق زده شدم که نگو... یه شرکت از نظر من اولین کارش باید صداقت با مشتری باشه و در ضمن به شعور مصرف کننده هم توهین نکنه... اطلاعات رو هم تا حد امکان به مصرف کننده بده که این شرکت فاقد تمام موارد فوق هست... راستی قیمت الان چند تومن هستش؟ اومد زیر 300 یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟ اون دوستی هم که میگفت تو نمایشگاه دیده این گوشی رو لطفا بگه که آیا در مورد گارانتی و خدمات پس از فروش پرسیده یا نه؟

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

گفت که الان تو نمایشگاه 295 تومن بعد از نمایشگاه دوباره میشه 360 تومن!
    جواب درست و حسابی در مورد ساپورت نرم افزاری نمیداد، میگفت مشکلی نداره و ...!
    با یک سال گارانتی تعمیر!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

گفت که الان تو نمایشگاه 295 تومن بعد از نمایشگاه دوباره میشه 360 تومن!
    جواب درست و حسابی در مورد ساپورت نرم افزاری نمیداد، میگفت مشکلی نداره و ...!
    با یک سال گارانتی تعمیر!
    ساپورت نرم افزاری که معلومه .. خب همه چی ساپورت میکنه ....

در مورد گارانتی هم ببین! معلوم شد تمام حرف های من درست بوده.. تا یک سال گارنتی تعمیر میدونید یعنی چی؟ این نوع گارانتی فقط مخصوص گوشی های بی کیفیت چینی و تایوانی هست که اگه تهران باشید تبلیغش تو ایستگاه مترو هست... یک سال تعمیر هم همون حکم توهین به مصرف کنندس ...... من به نظرم این گوشی اگه بین 180 تا 230 بود تو شرایط فعلی یکی میخریدم ( البته واسه کادو دادن) اینا که راه دزدی رو بلدن و حرف های ما تو این تاپیک هم تاثیری رو فروش نداره .. من توصیه میکنم مدیران بیان تاپیک رو قفل کنن که ما هر روز وسوسه نشیم بیایم اینجا و حرف هایی رو بگیم که در نهایت تاثیری نداره...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من از دوستان تقاضا دارم یک گوشی بهم معرفی کنن که گارانتی تعویض داشته باشه!!!
    با توجه به این که دیاموند2 من که گارانتی کامتل رو داره توی شرایط گارانتیش نوشته شده تعمیر و تعویض قطعه و در صورت درست نشدن تصویض گوشی که این هم دقیقا اون حرفیه که نمایندگی گوشی تی فون 2 موقع خرید به من گفت!
    در ضمن سایرت نرم افزاریشون واقعا فوق العاده اس در صورتی که دیاموند2 رو که من گرفتم بعد از خرید فروشگاه گاجره(نمایندگی HTC در مشهد) به هیچ کدوم از سوالای نرم افزاریم جواب نداد!!
    در ضمن تقاضای من از دوستان اینه که یک کمی مواظب لحن حرف زدنشون باشن! به راحتی به مردم لقب دزد میدن!!
    مطمئن باشید فروشنده ای که به راحتی حاضر شد گوشی تی فون 2 خودشو بهم بده که من باهاش نزدیک به 45 دقیقه ور برم و هر تستی که خواستم باهاش انجام بدم و به راحتی خودش منصفانه گوشی رو به نسبت بقیه پاکت پی سی های موجود توی بازار نقد کنه فکر نکنم دزد باشه!!
    یک اتفاق خیلی جالب که جلوی خودم رخ داد این بود که یک عربستانی که خودش یک i900 و يك x1 داشت اومده بود یک تی فون 2 خرید وقتی بهش گفتم با توجه به این گوشی هایی که داری و با توجه به برند های متنوعی که از پاکت پی سی در اونجا وجود داره چرا می خای این دشتگاه و بگیری که جواب داد دوستانش اومدن و از این گوشی خریدن و بردن اونجا و واقعا ازش راضی هستن!!

به حای این که این همه این جا پشت مردم بد و بیرا بگین برین دفتر تهران و با خود آقای نخعی رئیس شرکت صحبت کنید و هر سوالی که داشتین ازش بپرسید!!!

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما از نزدیک باهاش کار کردی؟
    منم نگفتم گوشی عالیه! میگم اونهایی که ندیدن پیش داوری نکنن!

اصلا این گوشی بسیار عالی ! از این که بالاتر نیس هست؟

اما صورت مساله این نیس صورت مساله موضوع تاپیک هستش ... نه خوب یا بد بودن این پاکت پیسی ...

این پاکمت پیسی اگه کار ایران باشه که نیس باید الان صا ایران میساختش که از صنعت موبایل خداحافظی کرد یا بقیه برندهایی که در ابتدای کار رفتن کنار ...

نظر شخصیم اینه که اینا یه پولی به HTC یا برندهای دیگه دادن که یک گوشی براشون بزنن و با خودشون گفتن ما اسمشو عوض میکنیم میزاریم طاها و به مردم میگیم ما داریم پیشرفت میکنیم در حالیکه قضیه بر عکسه و بیشتر عوام فریبیه... حالا ممکنه ارزونتر از HTC هم بهت بدن چون گمرک رو از روش برمیدارنو هزار تا کوفتو زهر مار دیگه که دارن بابتش ازمون پول میگیرن.. ولی اسم پاکت پیسی ایرانی براش زیاده .. امیدوام متوجه صحبتم شده باشی ..

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

اصلا این گوشی بسیار عالی ! از این که بالاتر نیس هست؟

اما صورت مساله این نیس صورت مساله موضوع تاپیک هستش ... نه خوب یا بد بودن این پاکت پیسی ...

این پاکمت پیسی اگه کار ایران باشه که نیس باید الان صا ایران میساختش که از صنعت موبایل خداحافظی کرد یا بقیه برندهایی که در ابتدای کار رفتن کنار ...

نظر شخصیم اینه که اینا یه پولی به HTC یا برندهای دیگه دادن که یک گوشی براشون بزنن و با خودشون گفتن ما اسمشو عوض میکنیم میزاریم طاها و به مردم میگیم ما داریم پیشرفت میکنیم در حالیکه قضیه بر عکسه و بیشتر عوام فریبیه... حالا ممکنه ارزونتر از HTC هم بهت بدن چون گمرک رو از روش برمیدارنو هزار تا کوفتو زهر مار دیگه که دارن بابتش ازمون پول میگیرن.. ولی اسم پاکت پیسی ایرانی براش زیاده .. امیدوام متوجه صحبتم شده باشی ..
    با این بحثتون موافقم! به قیافشون نمیخوره کلش رو خودشون زده باشن! البته در ایرانی بودنش طراحیش شک نکن! مراحل ساختش هم این یکی در چین انجام شده گفتن بعدی (tPhone 3) کامل تو ایران تولید میشه!

7. این کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad_chagho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم تو نمایشگاه دیدم ! گوشی خوبی به نظر میآد !

اگه کسی میخواد بگیره به نظرم بگیره خوبه ! چون من فکر میکنم اینا واسه اینکه اسم تولید کننده ی پاکت پی سی رو یدک برکشند هزار تا یارانه و فالان بهمان دادند تو قیمتش بیاد پایین ! با عقل هم جور در نمی یآد کار ایران باشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

توجه توجه
    سلام
    همونطور كه حدس مي زدم تو اين انجمن هم در مورد اين گوشي بحث هاي درست و حسابي نشده .
    اگه مسولين سايت اجازه بدن يه لينك بزارم كه تمام سوالات دوستان و حتي بحث هاي تخصصي تر مطرح شدن و بسياري از اين پيش داوري ها و انتقادات نابجا جواب داده مي شه.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

توجه توجه
    سلام
    همونطور كه حدس مي زدم تو اين انجمن هم در مورد اين گوشي بحث هاي درست و حسابي نشده .
    اگه مسولين سايت اجازه بدن يه لينك بزارم كه تمام سوالات دوستان و حتي بحث هاي تخصصي تر مطرح شدن و بسياري از اين پيش داوري ها و انتقادات نابجا جواب داده مي شه.
    اجازه چیه میگیری.. اگه میتونید که همین جا بگید اگر نه هم شما لین کنید اگه نخواستن خودشون 3 سوته دیلیت میکنن.. الان یکی از همکارا "گلمحمدی" هست که بهترین حسنش اینه که خوب تشخیص میده چیزای بدرد بخور چیه و بخاطر همین یه کاری میکنه که نه سیخ بسوزه نه کباب

11. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اجازه چیه میگیری.. اگه میتونید که همین جا بگید اگر نه هم شما لین کنید اگه نخواستن خودشون 3 سوته دیلیت میکنن.. الان یکی از همکارا "گلمحمدی" هست که بهترین حسنش اینه که خوب تشخیص میده چیزای بدرد بخور چیه و بخاطر همین یه کاری میکنه که نه سیخ بسوزه نه کباب
    سلام
    لينك بررسي تخصصي طاها 2 (tphone2)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لينك پرسش وپاسخ ، بحث و بررسي طاها 2
    لينك رام 6.5 (WM6.5)-رام جديد طاها 2
    Last edited by milgol; 30-11-2009 at 08:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •