سلام دوستان من وقتی میخوام از بازی بیام بیرون دکمه HOME رو که میزنم میگه میخوای از بازی بیای بیرون بعد من YES رو میزنم و بعد گیر میکنه بیرون نمیاد چی کار کنم؟
سلام دوستان من وقتی میخوام از بازی بیام بیرون دکمه HOME رو که میزنم میگه میخوای از بازی بیای بیرون بعد من YES رو میزنم و بعد گیر میکنه بیرون نمیاد چی کار کنم؟
احتمالا باید این نسخه از بازیت مشکل داشته باشه .
از کجا دانلود کردی؟
دادا اگه فرمتش iso نیست iso بکن ببین درست میشه یا نه !
و اینکه بازی رو دانلود کردی ایا ؟ ...
دانلود کردم فرمتش هم cso هست با چی به iso تبدیل کنم؟(چه کانورتری؟)
دوست من این یه برنامه بود که دوستان بهم معرفی کرده بودند :
yacc(yet another cso compresso
شما برو تو همون psp-hacks تو بخش برنامه ها چندین تا از این سبک برنامه وجود داره با اون تبدیل میکنی ولی خوب وقتی iso بشه حجم بازی افزایش پیدا میکنه ! ....
......
راستی دوست من شما میتونی تست بکنی ببینی بازی co-op مود داره و میشه بازی کرد ؟ ... چون من الان پی اس پی ندارم !
ممنون میشم !
این اسم برنامه هست دیگه؟ بعد تو همین برنامه این کاری رو که گفتی بکنم؟yacc(yet another cso compresso
شما برو تو همون psp-hacks تو بخش برنامه ها چندین تا از این سبک برنامه وجود داره با اون تبدیل میکنی ولی خوب وقتی iso بشه حجم بازی افزایش پیدا میکنه ! ....
تو منو ببینم داره یا نه؟ باشه میبینم میگمراستی دوست من شما میتونی تست بکنی ببینی بازی co-op مود داره و میشه بازی کرد ؟ ... چون من الان پی اس پی ندارم !
ممنون میشم ![/
نه فقط مالتی پلیر دارهراستی دوست من شما میتونی تست بکنی ببینی بازی co-op مود داره و میشه بازی کرد ؟ ... چون من الان پی اس پی ندارم !
ممنون میشم ![/
بازی را از وست گیم خریدم .
WEST GAME؟ همون که تو چهارراه طالقانیه؟ اون که همه بازی ها رو سانسور میکنه من ازش nfs:undercover رو گرفتم تمام دموها سیاه بود و فقط صدا میومد از همین p30 گرفتم بدون سانسور
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)