برای اینکه از این بازی لذت ببری فقط کافیه Act 1 رو تحمل کنی! بعد Act1 بازی به کل عوض میشه!
Act 3 هم خـــــیلی تعریفشو شنیدم، میرید تو جنگل و ...
به نظر من بازی بسیار سرگرم کننده ای هست، از اون دسته از بازی هاست که هرچی بری جلو قشنگ تر میشه!
برای اینکه از این بازی لذت ببری فقط کافیه Act 1 رو تحمل کنی! بعد Act1 بازی به کل عوض میشه!
Act 3 هم خـــــیلی تعریفشو شنیدم، میرید تو جنگل و ...
به نظر من بازی بسیار سرگرم کننده ای هست، از اون دسته از بازی هاست که هرچی بری جلو قشنگ تر میشه!
act 3 و از اون به بعد داستان بازی جالب میشه البته یه چند تا مرحله دوباره تو جزیره و شهر انجام میشه
اما اینو که زود با قضیه کنار اومدن درسته، بهتر بود شروع بازی مثلا میزدن چند هفته یا ماه بعد، اما در مجموع بازیش ارزش داره و بین بازی امکانات بیشتری واسه update و ساخت اصلحه میگیرین که اینها بازی رو جالب میکنن (مثلا میتونید گلوله هاتون رو برقی کنید و...)
act 3 و از اون به بعد داستان بازی جالب میشه البته یه چند تا مرحله دوباره تو جزیره و شهر انجام میشه
اما اینو که زود با قضیه کنار اومدن درسته، بهتر بود شروع بازی مثلا میزدن چند هفته یا ماه بعد، اما در مجموع بازیش ارزش داره و بین بازی امکانات بیشتری واسه update و ساخت اصلحه میگیرین که اینها بازی رو جالب میکنن (مثلا میتونید گلوله هاتون رو برقی کنید و...)
نه ارین رفتم تا act چهارش رفتم ولی نچسبید بهم
اخه منتظرش هم نبودم و الان هم می خواستم بینم واقعا شاید بازی جالبی میشد که نه اونی نبود که برام جالب باشه بیخیالش شدم
مرسی
Last edited by Layken; 14-09-2011 at 21:49.
مطمئنی :-؟
ماشالله اســــــــــــــــــــپید !!
بازی رو من تموم کردم دیروز!باید بگم نه خیلی فوق العاده بود نه خیلی ضعیف...(کلآ با سبک زامبی حال نمی کنم می خواد هر عنوانی باشه)گرافیکش خوب و قابل قبول بود ولی بازم جای کار داشت که بهتر باشه البته افکت آب و اتش خیلی خوب بود
از هوش مصنوعی بگم که فوق العاده عجیب غریب بود!خیلی جاها زامبی ها از 10 کیلومتری مثل اسب یورتمه میومدن سمتت ناکارت می کردن اونم با مشت و لگ حتی گازتون هم نمی گرفتند!!!داستان بازی قشنگ نبود خیلی کلیشه ای جلو میرفت...بارها و بارها این سبک داستان رو من دیدم و جذابیتی اصلآ نداشت.فقط تفاوتش اول شخص بودنش بود!این که مدام از این و اون برین مأموریت بگیرین فلان کارو واسشون کنین به نظرم واسه همون بازی هایی مثل gta خوبه.اگر حالت خطی بود خیلی خیلی بهتر بود...
گیم پلی بازی خوب بود مخصوصآ زمانی که از راه دور یک سلاح سرد پرتاب می کردی سمت زامبی که روش قفل کردید!کار با اسلحه ها فوق العاده ضعیف...وقتی با این شات گان تیر میزدی انگار تفنگ آبپاش دستت گرفتی!صداگذاری محیط و زامبی ها خوب بود ولی شخصیت خود بازی و سلاح ها و ماشین ها ضعیف.و اینم بگم که بازی از act2 به بعد افتضاح سخت میشه که میره رو مخ واقعآ اعصاب نمیزاره.
7.5/10
وحید می تونی چندتا شات از اکت آخرش بزاری؟
ممنون.
act آخر همش تو زندانی!مرحله ی فرار از بندهای زندان خیلی خیلی سخت بود!توصیه می کنم فقط فرار کنید اینجا رو...
خب تموم کردم بازی رو.3 روز طول کشید.بعضی جاهاش واقعا سخت میشد.فکر کنم یه جارو 20 بار مردم تا رد شد.با اون یارو سیاه تو قبیله های جنگل باید فرار میکردیم خیلی سخت بود.کلا تو بازی فرار کنی راحتتر رد میشه مراحل.
اصلا بازیه خوبی نبود به زور تمومش کردم.حال نداد
Last edited by alipsp; 15-09-2011 at 01:04.
ولی به نظر من باید بازی رو انلاین بزنید تا خوشتون بیاد.یه چیزی مثل L4D می مونه.
بیشتر برای مولتی پلیرش طرفدار داره.
بیشتر به خاطر همینه که سخت تر میشه جلو.چون باید چند نفره برین اینجور جا هارو.
تکنفره خیلی سخت تر میشه هر چی جلوتر میری.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)