تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 15 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 147

نام تاپيک: Dead Island

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

بازی خوبی نبود...فکر میکنم ارزش تجربش هم بی فایدست
    کلا یه جوریه ضرباتشون بد هستش انگار موضوع خیلی سادست و همه باهاش کنار اومدن حتی خود شخصیتش
    هر چی ملت میگن میگفتم باشه نه به باره نه به دار....
    پاکش کردم.رفت تو صندوق
    برای اینکه از این بازی لذت ببری فقط کافیه Act 1 رو تحمل کنی! بعد Act1 بازی به کل عوض میشه!
    Act 3 هم خـــــیلی تعریفشو شنیدم، میرید تو جنگل و ...
    به نظر من بازی بسیار سرگرم کننده ای هست، از اون دسته از بازی هاست که هرچی بری جلو قشنگ تر میشه!

2. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

act 3 و از اون به بعد داستان بازی جالب میشه البته یه چند تا مرحله دوباره تو جزیره و شهر انجام میشه
    اما اینو که زود با قضیه کنار اومدن درسته، بهتر بود شروع بازی مثلا میزدن چند هفته یا ماه بعد، اما در مجموع بازیش ارزش داره و بین بازی امکانات بیشتری واسه update و ساخت اصلحه میگیرین که اینها بازی رو جالب میکنن (مثلا میتونید گلوله هاتون رو برقی کنید و...)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

act 3 و از اون به بعد داستان بازی جالب میشه البته یه چند تا مرحله دوباره تو جزیره و شهر انجام میشه
    اما اینو که زود با قضیه کنار اومدن درسته، بهتر بود شروع بازی مثلا میزدن چند هفته یا ماه بعد، اما در مجموع بازیش ارزش داره و بین بازی امکانات بیشتری واسه update و ساخت اصلحه میگیرین که اینها بازی رو جالب میکنن (مثلا میتونید گلوله هاتون رو برقی کنید و...)

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

برای اینکه از این بازی لذت ببری فقط کافیه Act 1 رو تحمل کنی! بعد Act1 بازی به کل عوض میشه!
    Act 3 هم خـــــیلی تعریفشو شنیدم، میرید تو جنگل و ...
    به نظر من بازی بسیار سرگرم کننده ای هست، از اون دسته از بازی هاست که هرچی بری جلو قشنگ تر میشه!
    نه ارین رفتم تا act چهارش رفتم ولی نچسبید بهم
    اخه منتظرش هم نبودم و الان هم می خواستم بینم واقعا شاید بازی جالبی میشد که نه اونی نبود که برام جالب باشه بیخیالش شدم
    مرسی
    Last edited by Layken; 14-09-2011 at 21:49.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

نه ارین رفتم تا act چهارش رفتم ولی نچسبید بهم
    اخه منتظرش هم نبودم و الان هم می خواستم بینم واقعا شاید بازی جالبی میشد که نه اونی نبود که برام جالب باشه بیخیالش شدم
    مرسی
    مطمئنی :-؟
    ماشالله اســــــــــــــــــــپید !!

7. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازی رو من تموم کردم دیروز!باید بگم نه خیلی فوق العاده بود نه خیلی ضعیف...(کلآ با سبک زامبی حال نمی کنم می خواد هر عنوانی باشه)گرافیکش خوب و قابل قبول بود ولی بازم جای کار داشت که بهتر باشه البته افکت آب و اتش خیلی خوب بود
    از هوش مصنوعی بگم که فوق العاده عجیب غریب بود!خیلی جاها زامبی ها از 10 کیلومتری مثل اسب یورتمه میومدن سمتت ناکارت می کردن اونم با مشت و لگ حتی گازتون هم نمی گرفتند!!!داستان بازی قشنگ نبود خیلی کلیشه ای جلو میرفت...بارها و بارها این سبک داستان رو من دیدم و جذابیتی اصلآ نداشت.فقط تفاوتش اول شخص بودنش بود!این که مدام از این و اون برین مأموریت بگیرین فلان کارو واسشون کنین به نظرم واسه همون بازی هایی مثل gta خوبه.اگر حالت خطی بود خیلی خیلی بهتر بود...
    گیم پلی بازی خوب بود مخصوصآ زمانی که از راه دور یک سلاح سرد پرتاب می کردی سمت زامبی که روش قفل کردید!کار با اسلحه ها فوق العاده ضعیف...وقتی با این شات گان تیر میزدی انگار تفنگ آبپاش دستت گرفتی!صداگذاری محیط و زامبی ها خوب بود ولی شخصیت خود بازی و سلاح ها و ماشین ها ضعیف.و اینم بگم که بازی از act2 به بعد افتضاح سخت میشه که میره رو مخ واقعآ اعصاب نمیزاره.
    7.5/10

9. 8 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

بازی رو من تموم کردم دیروز!باید بگم نه خیلی فوق العاده بود نه خیلی ضعیف...(کلآ با سبک زامبی حال نمی کنم می خواد هر عنوانی باشه)گرافیکش خوب و قابل قبول بود ولی بازم جای کار داشت که بهتر باشه البته افکت آب و اتش خیلی خوب بود
    از هوش مصنوعی بگم که فوق العاده عجیب غریب بود!خیلی جاها زامبی ها از 10 کیلومتری مثل اسب یورتمه میومدن سمتت ناکارت می کردن اونم با مشت و لگ حتی گازتون هم نمی گرفتند!!!داستان بازی قشنگ نبود خیلی کلیشه ای جلو میرفت...بارها و بارها این سبک داستان رو من دیدم و جذابیتی اصلآ نداشت.فقط تفاوتش اول شخص بودنش بود!این که مدام از این و اون برین مأموریت بگیرین فلان کارو واسشون کنین به نظرم واسه همون بازی هایی مثل gta خوبه.اگر حالت خطی بود خیلی خیلی بهتر بود...
    گیم پلی بازی خوب بود مخصوصآ زمانی که از راه دور یک سلاح سرد پرتاب می کردی سمت زامبی که روش قفل کردید!کار با اسلحه ها فوق العاده ضعیف...وقتی با این شات گان تیر میزدی انگار تفنگ آبپاش دستت گرفتی!صداگذاری محیط و زامبی ها خوب بود ولی شخصیت خود بازی و سلاح ها و ماشین ها ضعیف.و اینم بگم که بازی از act2 به بعد افتضاح سخت میشه که میره رو مخ واقعآ اعصاب نمیزاره.
    7.5/10
    وحید می تونی چندتا شات از اکت آخرش بزاری؟
    ممنون.

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

act آخر همش تو زندانی!مرحله ی فرار از بندهای زندان خیلی خیلی سخت بود!توصیه می کنم فقط فرار کنید اینجا رو...

12. 4 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

خب تموم کردم بازی رو.3 روز طول کشید.بعضی جاهاش واقعا سخت میشد.فکر کنم یه جارو 20 بار مردم تا رد شد.با اون یارو سیاه تو قبیله های جنگل باید فرار میکردیم خیلی سخت بود.کلا تو بازی فرار کنی راحتتر رد میشه مراحل.
    اصلا بازیه خوبی نبود به زور تمومش کردم.حال نداد
    Last edited by alipsp; 15-09-2011 at 01:04.

14. این کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

ولی به نظر من باید بازی رو انلاین بزنید تا خوشتون بیاد.یه چیزی مثل L4D می مونه.
    بیشتر برای مولتی پلیرش طرفدار داره.
    بیشتر به خاطر همینه که سخت تر میشه جلو.چون باید چند نفره برین اینجور جا هارو.
    تکنفره خیلی سخت تر میشه هر چی جلوتر میری.
    موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •