تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 98

نام تاپيک: (: *مقایسه سطح دانشگاه ها * :)

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

یه لطفی کن و اون منبع رو به ما هم بده.

از تو سایت کلوب
    اول باید تو سایت ثبت نام کنی
    بعد بری قسمت کلوب ها
    بعد دانشگاه مورد نظرو سرچ کنی
    بعد بگردی پیداش کنی
    بعد بری تو مباحث ایجاد شده
    بعد بگردی بیبینی تو مباحث کدوماش به درد میخوره...
    اگه adsl نداری این کارو بهت پیشنهاد نمیکنم
    ولی...

کاش میشد قبل انتخاب رشته اینا رو بزاری
    خب همچین تایپکی نبود تو سایت.خودمم فکرشو نکرده بودم.
    به هر حال امیدوارم کمکی کرده باشم
    Last edited by attractive_girl; 14-08-2009 at 01:24.

2. 4 کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت

پيش فرض

کسی از دانشگاه آیت الله آملی خبری داره تو شمال یا دانشگاه شمال آمل می گن وسط دانشگاه استخر ماهیگیری است بچه هاشم که شمال دیگه اندشه
    آلبوم عکس های دانشگاه آمل

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نظرات دانشجوهای دانشگاه آمل:

1-غذای این دانشگاه انقدر خوب درست میشه كه فرق بین مرغ و استخوان رو ادم حس نمیكنه

البته نه اینكه استخونشون خوب پخته میشه ها!

مرغشون انقدر سفت میشه كه با استخوان هیچ فرقی نمیكنه

كباب رو هم كه از لیست غذا ها حذف كردند

2-سطح علمی رشته مهندسی عمران دانشگاه شمال نسبت به سالهای قبل خیلی پیشرفت محسوسی داشته بخصوص با جذب بهترین اساتید از بهترین دانشگاههای کشور مثل دکتر حسن پور از دانشگاه آزاد اسلامی قائمشهر 12 تن از اساتید بزرگ همین دانشگاه کارشناسی شونو از دانشگاه قائمشهر گرفتن و همچنین مسابقات بتن ایران 4 سال متوالی دانشگاه قائمشهر اول شده و امسال فقط 25 نفر رتبه زیر 100 در کارشناسی ارشد داشته و 27 سال سابقه داره

3-واسه غریبه ها می گم آره خیلی خوبه در حد تیم ملی قابل مقایسه و رقابت با دانشگاه كمبریج و آكسفورد

اما برای بچه های خودمونی داخل دانشگاه شمال واقعا باید یه فكر به حال بار علمی دانشگاه بكنیم

البته از دانشگاه آزاد خیلی خیلی خیلی بهتره (اینو جدی گفتم)

4-به نظر من سطح علمی دانشگاه شمال نسبت به سایر دانشگاه های غیر انتفاعی بالاتره ,ولی تا سطح بالای علمی خیلی از دانشگاه های دیگه راه زیادی در پیش داره.

در کل خوبه.
    این یکی دانشگاهو به نظر همه راضی میان.آخه نیس هوای شما خوبه برا همونه
    فقط مثه اینکه از غذاش می نالیدن

4. 2 کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت

پيش فرض

کسی از بوعلی سینا خبر داره؟
    نظرات دانشجویان دانشگاه بو علی سینا همدان

1-به نظرم دانشگاه خوبیه

من که خیلی دوسش دارم

2-بستگی داره با چه استادایی کلاس داشته باشی و با کیا هم کلاس باشی در کل بد نیست

3-دانشگاه بوعلی طبق اخرین بررسی ها رتبه 23 دربین کل دانشگاه ها داره البته رشته های مختلف رتبه های مختلف دارن مثلاً فیزیک رتبه 9 ریاضی ( با تلاش ما دانشجویان جان بر کف ریاضی و اساتید عزیزمون ) رتبه 14 و...بنابراین میتونم به جرات بگم دانشگاه بوعلی جزو 10دانشگاه برتر ایران نیست لذا خودتونو زیاد ناراحت نکنید من خودم دانشکده علومو با هیچ دانشگاهی عوض نمی کنم وخیلی دوستش دارم.

6. 2 کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

اینجوری که بچه ها از دانشگاهاشون بد میگن من میترسم سال دیگه شریف هم برم ناراضی باشم

8. 2 کاربر از pooyahacker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اینجوری که بچه ها از دانشگاهاشون بد میگن من میترسم سال دیگه شریف هم برم ناراضی باشم
    میتونی از شریفی ها بپرسی
    ولی من پرسیده بودم میگفتن جو ش خوب نیس به اونصورت یه جوریه (سهیل هم میگفت همینو)

ولی به نظرم این چیزا مهم نیس
    آدماش که مهم نیستن

10. 2 کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برای اینکه این پستم تمام اسپم نشه یه توضیح کوچک در مورد اینترنت دو دانشگاه بزرگ کشور یعنی تهران و امیرکبیر هم بدم(مخصوص اونایی که فقط بخاطر اینترنت مجانی اش دانشگاه میرن)
    دانشگاه تهران : تا حالا توی خود انفورماتیک نرفتم ولی هر دانشکده برای خودش سایت داره (همه رو نمیدونم ولی 2-3 تاشو که خودم چندین روز رفتم و پشت کامپیوترهاش نشستم) که تقریبا هر کدوم پهنایی نزدیک به 40 مگابایت دارن (اگه همه کامیپوترها که نزدیک به 40 تاس پر باشه میشه با سرعت 1 مگابایت دانلود کرد) فعلا نیاز به هیچ مدرکی برای نشستن پشت کامپیوترهاش نیست . بعد از نشستن هم هیچ محدودیت زمانی ای وجود نداره تا اینکه سایت تعطیل بشه .متاسفانه با فایروالی که انفورماتیک گذاشته فقط میشه از emule دانلود کرد و تورنت تعطیله
    نتیجه گیری : تقریبا میشه گفت انفورماتیک دانشگاه تهران بعد از صدا و سیما و چند نهاد امنیتی بیشترین پهنای باند رو در کشور داره که تقریبا بدون هیچ دردسری در دسترس دانشجوهاست

دانشگاه امیرکبیر : سرعت کل اینترنت در انفورماتیک کمتر از 5 مگه تعداد کامپیوتر ها کمه ولی زیاد دچار مشکل نمیشه
    سرعت دانلود وقتی سایت خلوته به 100 کیلوبایت میرسه
    کلا اینترنت دانشگاه امیرکبیر به هیچ وجه در شان نام دانشگاه نیست

12. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نظرات دانشجوهای دانشگاه الزهرا تهران

1-دانشگاه ما به دختران در حدود 100 سال پیش وقف شده و برای همین هم اینجا ورودی پسر نداره این كار توسط مستوفی الممالك صورت گرفته كه هم خانه اش و هم قبر خودش و زنانش در داخل دانشگاه می باشد این دانشگه قبل از انقلاب به مدرسه عالی دختران و بعدها به نام دانشگاه فرح دیبا نام گذاری شد و از همان موقع گروه هنر قوی دارد.در اینجا به خاطر نبود ورودی پسر بحثهای سیاسی كماست و در كلاس هم یك كمی گفتگو و سوال از اساتید كمتر از بقیه دانشگاه هاست ولی فعالیت بچه ها بد نیست
    من در دانشكده علوم اجتماعی و اقتصاد درس می خوانم .رشته علوم اجتماعی

2-دانشكده ی علوم اجتماعی و اقتصاد : مدیریت بازرگانی

یه دانشگاه با صفا و یه عالمه بچه های با صفا

من كه عاشقه این دانشگاهم و اصلا" دلم نمی خواد درسم تموم بشه

امیدوارم جزء كسانی باشم كه به این دانشگاه وفادار میمونن

3-من هم که ترم اولی هستم...دانشکده ی فنی مهندسی....اصلا کلا تصورات من نسبت به دانشگاه که قبلا داشتم انگار که کلا اشتباه بوده...نمی خوام بگم خیلی بده ولی خیلی خوب هم نیست.انتظاری که از استادای یک دانشگاه بزرگی مثل اینجا می ره اصلا برآورده نمی شه...واقعا همه ی ماها رو ناامید کرده.

4-اینکه پسر نداره باعث شده به طور کلی بچه ها شاد تر و پر سر و صدا تر باشن، هیچ دقت کردین که دخترای الزهرا خیلی راحت تر و پر سر و صدا تر حرف میزنن!
    این مسئله توی دانشکده هنر که کاملاً مشهوده!

خیلی هم راحت تر از بقیه بچه ها لباس می پوشن و روابط دوستانه هم بسیار بیشتر از دانشگاه های دیگر است!
    ضمن اینکه آمار قبولی تحصیلات تکمیلی هم بین بچه های الزهرا خیلی بالاتر از جاهای دیگر است!

ولی یه مشکل داره اونم اینکه چون کادر اداری زیاد با آقاییون برخورد ندارن همچین بفهمی نفهمی خاله زنک شدن!

ضمناً دوستان یادمون نره که زمین دانشگاه الزهرا وقف آموزش دختران شده ، دلتون رو به پسر گرفتن دانشگاه در آینده خوش نکنید!

بهتره از همین وضعیت موجود نهایت استفاده را بکنید، خوب که دقت کنید می بینید اوضاع خیلی هم بد نیست ، ضمناً مشکلات الزهرا کمتر از دانشگاه های مختلط است!!

5-یادمه یه بار که از پلاکاردا زده بودن : پوشیدن مانتوهای بلند و استفاده از مقنعه و اینا اجباری ست ...
    بچه ها یه سری دیوار نوشته زده بودن که : در دانشگاه قحط الرجال که تنها عناصر ذکورش گربه ها هستند ، باید هم حجاب سفت و سختی داشته باشیم ...

6-اگر چه دانشگاه الزهرا دانشگاه خوبیه
    ولی وجود بعضی استادا باعث دلسردی دانشجوها شده
    در واقع تو دانشگاه الزهرا این استادا نیستند كه دانشجوهای باسواد تربیت می كنند بلكه این بچه ها هستند كه از بین هزار تا كتاب میرن و مطالب رو یاد می گیرن ای كاش یه كم بیشتر به قشر دانشجو اهمیت داده می شد

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تو که تهران نبودی که مگه شیراز نبودی سعید ؟
    میگما یعنی میگید نیام تهران خو نمیتونم دیگه مجبورم بیام
    طبق نظر دانشجوها شهید بهشتی کمتر از سایر دانشگاه های تهران مشکلات داشته و روی هم رفته خوب بوده!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت

پيش فرض

کسی اینورا شریفی نیست ؟
    نظرات دانشجوهای دانشگاه شریف:

1-خیلی عالی تر از اونی بود که فکر میکردم. بازم دارم فکر میکنم که خواب میبینم. و نمیخوام هیچ وقت تموم بشه. البته شاید بعضی ها مخالف باشند. اگه کسی بعد میخواد بیا اینجا، اول تحقیق کنه و بعد بیا! تا مثل بعضی ها نشه.
    ولی هر شب که سرمو میگذارم رو بالش از خدا میخوام که اگه صلاح میدونه یه فرصت دیگه به من بده تا یه روز دیگه شریفی بمونم. اینو واقعا از ته قلب گفتم.
    اینو هم خیلی قبول دارم:
    این قدر بحث شریفی و غیر شریفی نكنید. ارزش دانشجو ها به دانشگاهی كه درآن تحصیل می كنند نیست. این که شریفی حرفی برای گفتن نداره درست نیست.(استثنا هست.)

2-وقتی خواستم بیام فكر میكردم این جا پرازهمه چیزه.اما راستش وحشتناك خورد تو ذوقم.چون جو شریف علارقم اینكه تو قله علم این مملكت جو اخلاقی مناسبی نبود ارزش فقط نمره بود و تیزی تو نمره گرفتن و متاسفانه بچه ها كمتر به مبحث دوستی، جوونمردی، معرفت ،گذشت واین جورچیزا توجه داشتن.اینم بگما بچه های فوق گل هم دیدم ولی كم.
    دركل امیدوارم استادا یه كم به بچه ها اینجورچیزارو یاد بدن تا اونا رو سر رقابت های پوچ به جون هم بندازن. كه دوستای صمیمی با یك نمره كم گرفتن پشت هم كلی صفحه نذارن

3-من که جو گیر شدم اومدم شریف!!! همه دوستام رفتند دانشگاه تهران من اومدم اینجا.....الانم مثل سگ پشیمونم (به والله راست میگم)....... هرچند که اینجام رفاقی خوبی پیدا کردم و کلا برای اولین بار توی زندگیم فهمیدم درس خوندن یعنی چی.....اما در کل انتخاب بهینه ای برای من که مهندسی صنایع خونده بودم نبود!

4-می‌دونم شریف خیلی می‌تونست بهتر از این‌ها باشه ولی من خیلی آدم‌هایی دیدم که واقعا از صحبت کردن باهاشون لذت بردم، عمق فکری که تو خیلی از بچه‌های شریف هست رو بیرون نمی‌تونین ببینین. البته خوب این هیچ ربطی به خود شریف نداره، ورودی‌های خوبی داره معمولاً. البته هر سیستمی یه استثناهایی هم داره. در کل من تو شریف دوستای خیلی کاردرست و آدمی پیدا کردم.

5-فکر می کردم جای آدمهای خاصه... فکر میکردم اگه تو جامعه 1 در 1000 میشه کسی رو پیدا کرد که آدم رو بفهمه تو شریف 9 در 10 میشه اینجور ادمها رو پیدا کرد... برای من کل زندگیم مغز و فکرم هستش از همه چیز می تونم بگذرم اما از فکر کردن نه ... فکر می کردم تو شریف با ادمهایی برخورد خواهم کرد که اینجوری هستند ... مثل خودم...

اما بعدش...

با آدمهایی برخورد کردم که از سگ بدترند... از عوام عوامترند... بی فکرتر از مردم عادی جامعه هستند و استادهایی که این چیزها رو یاد می دهند... من اصلا تو شریف ادم ندیدم ... فقط یه عالمه گرگ دیدم... گرگ هم که فکر نمیکنه... فقط بر اساس غریزه اش رفتار میکنه...

فکر میکنم ما که سوختیم ولی دلم برای بچه هایی می سوزه که هنوز رویای احمقانه شریف تو سرشونه قراره بیان و گرگ بودن رو یاد بگیرند.

6-منم تو ذوقم خورد ،از اینکه همه چیز (مثل همه بقیه چیزها تو ایران) نمایشیه! شریف تو ایران بد دانشگاهی نیست اما در مقایسه با دانشگاه های خوب دنیا هیچی نیست.
    اکثر استادا دنبال اهداف خودشونن نه کار آکادمیک...
    و خیلی حرف های دیگه ...

16. این کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maziar92142's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mash

پيش فرض

میتونی از شریفی ها بپرسی
    ولی من پرسیده بودم میگفتن جو ش خوب نیس به اونصورت یه جوریه (سهیل هم میگفت همینو)

ولی به نظرم این چیزا مهم نیس
    آدماش که مهم نیستن
    چرا اتفاقا ادماش خیلی مهمن وقتی ادمای مزخرفی داشته باشه باید خیلی محکم باشی و فقط خودت خودتو جلو می بری ولی وقتی جو امید وار و خوشحال باشن خودتم به حال میای

من با جند تا از دانشجو های شریف تماس داشتم یکیشونم که همسایمونه ادمای باحالی نبودن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •