توی cod2
یکی از سربازهام یه نارنجک پرت کرد برای دشمن که از قضا نمیدونم به چی گیر کرد و افتاد جلوی پای من بقیه و تماممون گور به گور شدیم
توی cod2
یکی از سربازهام یه نارنجک پرت کرد برای دشمن که از قضا نمیدونم به چی گیر کرد و افتاد جلوی پای من بقیه و تماممون گور به گور شدیم
واقعا...... یادش بخیر![]()
واسه من اين صحنه عجيب نبود بلكه جالبترين صحنه اي بود كه تو داستان بازيها ديده بودم.
اونهم صحنه آخر بازي مافيا بود كه سالها بعد از اتفاقات و گانگستر بازيهاي تومسا آنجلو اون داشت حياط خونه اش رو آب مي داد كه يك ماشين مياد و دو نفر ازش پياده ميشن بعد بهش مي گن:
- آقاي توماس آنجلو؟
- بله!
- يك پيغام از طرف دون سالياري براتون داريم.
و بعد شليكه گلوله.
اين صحنه واقعاً براي من خيلي جالب ببود.are vaghean yasesh be kheyr man ke hanoz bazi mesl mafia nadidam.
bebakhshid windows am farsi nadare.![]()
سلام ... دوست عزیز لینک دانلود خراب است اگه می شه دوباره آپلود کنید
دوست عزیز لینک هیچ اشکالی نداره ! شمام از rapid8 یا rapidbaz استفاده کنید ...سلام ... دوست عزیز لینک دانلود خراب است اگه می شه دوباره آپلود کنید
دوست عزیز لینک هیچ اشکالی نداره ! شمام از rapid8 یا rapidbaz استفاده کنید ...سلام ... دوست عزیز لینک دانلود خراب است اگه می شه دوباره آپلود کنید
اینم عجیب بود ! تو modernwarfare 2
![]()
خدا وکیلی معلوم نیست این یارو توی وان حموم خونه ی امن Makarov چیکار میکرده!!!
من خیلی خندیدم...
باحال ترین صحنه توی فیفا بود برام!
اومدم شوتیدم از نیمه ی زمین خودم با Xavi که یهو دیدم با همون سرعت رفت تو دروازه!!!!!!
نمیدونم باگ بود یا واقعا ژاوی خیلی قشنگ زده بود...
از این حرکت ها توی فیفا زیاده...مثلا چند وقت پیش دروازه بانم رفت توی دروازه با توپ گل نشد.
بابا جون من برید پرشین گیگ که آزاد شده ثبت نام کنید لینک مستقیم بدین!
این راپید شیر هم برای free user ها سنگ تموم میزاره!
40 ثانیه wait!!!!!
گاهی هم خیلی بیشتر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)