تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 24 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 232

نام تاپيک: Metal Gear Rising: Revengeance

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

@مراد : داستان منسجم هست که بشه Saga از توش در آورد ؟
    بچه های اینجا چند سالشونه عموما" ؟ من زیاد آشنایی ندارم .

@مراد دوباره : آقا شما بتمن رو هم بازی نکردی نکردی ، اسکایریم ولی بازی نکردنش مثل ندیدن ِ گادفادِرهاست که خیلی ها ندیدن هِی هم بروی خودشون نمیارن که ببینن دی
    آره کاملا داستان بزرگ و عالی داره و فوق العادس
    بنده 23 سال دارم.... .

+

میدونم باو.....اسکایرم خداس ابلیوین رو من جویدم اون زمان ......ولی به نظر من مساله برای من : 70 درصد تکراری شدن بازیها نسبت به همدیگس و 30 دردص هم نداشتن وقت و حوصله

من از بازیهای هاردکور امسال به این بازیها که پلتفرمش در اختیارم بود اصلا دست نزدم(بازیهایی رو هم که نیم ساعت یا یه ساعت بازی کردم هم تو لیستم اوردم):
      محتوای مخفی: لیستی طویل :d 

The Elder Scrolls V: Skyrim
    Batman: Arkham City
    Deus Ex: Human Revolution
    Batman: Arkham City
    Forza Motorsport 4
    Uncharted 3
    Battlefield 3
    RAGE
    Assassin’s Creed: Revelations
    Need for Speed: The Run
    DiRT 3
    Driver: San Francisco

در نتیجه خواستم بگم فقط اسکایرم نیس مشکل اساسی هستش

+

@ حامد : یه تاپیک بزن ، موندگار بشه . اسطوره سازی کن مرد
    من برای halflife مدتی پیش خواستم تاپیک halflife saga رو بزنم و کل داستانو بنویسم.......ولی گفتم منتظر بشم تا واسه پست اول تاپیک halflife3 نگهش دارم......
    حالا نمیدونم کی هاف لایف 3میاد تا این تاپیکو بزنم(n سال بعد)
    .
    .

2. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من پارسا هستم
    25 سالمه .
    بابا سن ِ شماها که خوبه که . من یادمه بابام موقعی که DOOM اومده بود باهم میشستیم تا صبح دوم میزدیم . دیگه اون بنده خدا چی بگه تو میگی اثر ِ سنه حالا هم که من دارم جا پای بابام میذارم .

من فکر کنم از Half-Life عجیب غریب تر نباشه . داشتم Time-Lineهاش رو میخوندم ، حتی دکتر درپیتی ها که از کنارشون رد میشدی تاریخ تولد و ایناشون معلومه ...

4. 2 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

@ حامد : یه تاپیک بزن ، موندگار بشه . اسطوره سازی کن مرد
    بابا این انجمن کشش همچین بحث هایی رو نداره : دی.. یهو دیید یارو قش کرد مرد خونش میوفته کردن ما دی
    تازه اول بازی بعد خوندن درکش بیشتره...
    حالا چون شما مشتاقی من 50 درصد کار رو با یه تصویر حل میکنم...

این تصویر داستانش دو تا رمانه که وقتی اون گلبرگ ها رنگشون قرمز میشن اون موقعست که
    بلند میشید و درورد میفرستید.
    +
    من توصیه میکنم شما به تاپیک ها ی متال گیر 2 و 3 سر بزن و پست های منو بخون کمی توضیح دادم خوبن

من برای halflife مدتی پیش خواستم تاپیک halflife saga رو بزنم و کل داستانو بنویسم.......ولی گفتم منتظر بشم تا واسه پست اول تاپیک halflife3 نگهش دارم......
    حالا نمیدونم کی هاف لایف 3میاد تا این تاپیکو بزنم(n سال بعد)
    مراد این داستانی که می خوای بنویسی در اینده از خودت مینویسی یا از رو سایت ها و نقدها و اینا..؟ چون یه بار من یه جایی همچین حرفی شنیدم چند وقتیه سواله برام..؟

+
    راستی اقا این کارها چیه دیگه بابا ما حرفه ای هستیم مثلا پست ها چه اخر باشه چه اول میخونیم این از او عقب عقب نافرمتره که
    Last edited by Layken; 14-12-2011 at 00:16.

6. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

کات سین ها که وجود دارن تقریبا هر کدوم از سری های 1تا 3 حدود 5 گیگ حجمشونه
    چهارمی هم که 9 گیگ هست تقریبا
    تو این فروم چند نفر با کیفیت های متفاوت گذاشتن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو تورنت هم پیدا میشه کرد

دیدنشون خالی از لطف نیست
    مخصوصا چهارمی که واقعا کات سین هاش خیلی بهتر از بعضی فیلم ها و سریال های امروزیه !
    قسمت هاش هم خیلی جالب به هم دیگه مرتبط هستن و تقریبا میشه داستان رو فهمید

8. 3 کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من پارسا هستم
    25 سالمه .
    بابا سن ِ شماها که خوبه که . من یادمه بابام موقعی که DOOM اومده بود باهم میشستیم تا صبح دوم میزدیم . دیگه اون بنده خدا چی بگه تو میگی اثر ِ سنه حالا هم که من دارم جا پای بابام میذارم .
    من فکر کنم از Half-Life عجیب غریب تر نباشه . داشتم Time-Lineهاش رو میخوندم ، حتی دکتر درپیتی ها که از کنارشون رد میشدی تاریخ تولد و ایناشون معلومه ...
    جمعا دو سال فرق داریم که که شما میگی "سن شماها که خوبه"......
    در کل من گفتم بیشتر واسه خاطر تکراری شدن صنعت ازش خسته شدم و گرنه کینکت و یا بازیهای دو نفره(مثه گیرز و پورتال) هنوز جذابن واسم و اگه واقعا بازی حرف جدیدی داشته باشه بازیش می کنم...... .
    +
    اره کلا HALFLIFE saga تقریبا از همشون عجیب تره..... .

مراد این داستانی که می خوای بنویسی در اینده از خودت مینویسی یا از رو سایت ها و نقدها و اینا..؟ چون یه بار من یه جایی همچین حرفی شنیدم چند وقتیه سواله برام..؟
    چی میگی داداش واسه خودت؟؟من هر جایی که در مورد هاف لایف باشه عضو هستم و اطلاعات می گیرم.......از halflife stream گرفته تا halflife saga و سایتای طرفدارای بازی........
    کلا بازی halflife یه جور مثه سریال lost هستش و عمدا خیلی چیزا رو واسه مخاطب مجهول میذاره در نتیجه باید واسه فهمیدن داستان بگردی دنبالش....(بقیه بازیها عظیم تر باشن هم لااقل پیچیده و مجهول نیستن یا کمترن از اینن)

+

در کل نمیدونم اگه مدیریت قبول کنه میشه یه تاپیک زد که داستان بازیهای بزرگ رو یه جا جمع کرد......مثه halflife و mgs و bs و halo و ........ .
    تاپیک قوی هم میشه کلا......
    .
    .

10. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در کل نمیدونم اگه مدیریت قبول کنه میشه یه تاپیک زد که داستان بازیهای بزرگ رو یه جا جمع کرد......مثه halflife و mgs و bs و halo و ........ .
    تاپیک قوی هم میشه کلا......
    یکی از کمبود های این انجمن,نبود همین تاپیکه ..

+
    من تازه الان تریلر بازی رو دیدم باس بگم ما که چیزی متوجه نشدیم چی به چیه...کلآ فوق مولتی تخیلی میزد یه صحنه هایی!یاد بازیه azura افتادم!کلآ تو هیچ بازیی یادم نمیاد یه همچین موجود ابَر هیکلی رو بلند کرده باشم!: دی

12. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

در مورد اون تاپیک داستان و این چیزا یه انجمن متفرقه باز شده که می تونید اونجا این چیزایی که میگید رو دنبال کنید ولی هر بازی یه تاپیک..همش تو یه تاپیک باشه بحث اصلی گم میشه و همه چیز قاطی پاتی میشه
    البته منظورم اینه که پست اول تاپیک اطلاعات کاملی از داستان بازی داده باشه
    +
    پست حسین هم که ویرایش کرده و دیگه جوابش رو بیخیال میشم

14. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

درسته تو بخش متفرقه میشه دنبال کنید اما چون این موضوع مواردی رو پیش میاره...

1- همه نمی تونن شرکت کنن و به احتمال خیلی قوی تاپیک بعد مدتی که مثلا یکی دو تا بازی داستانش رفت توش میره تو خواب
    2- خیلی اندک هستیم از بابت قرار دادن اطلاعات و شاید زور زده بشه نهایتش 4 یا 3 تا بازی داستانش رو نوشته بشه
    و موارد دیگه که همون بهتر که داستان های بازی ها بره تو پست دوم یا اول تاپیک خود بازی
    الان داستان هیلو اگر مایلید تاپیکش موجوده و کو تا نتشر بشه دوستان میتونن اونجا قرار بدن
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک c3em7cusrfddn6v5fha.gif  
    Last edited by Layken; 04-02-2012 at 23:45.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

شما مثه من به پوچی در گیم رسیدیدن
    مثلا الان فیفا 12 اومده و من هنوز بایرن رو قهرمان لیگ نکردم ... برا خودم خیلی عجیبیه که چرا بی میل شدم
    با اینکه به این تاپیک ربط نداره ولی خوب این مربوط به هرچی میشه چیز جالبی نیست : دی
    خوب علیرضا تو که خیلی از من بیشتر بازی کردی من امسال فقط 4 تا بازی رو کامل انجام دادم...gears3 و portal2 و halo 1 و cod ..........البته cod رو هم با سرعت نور
    بقیه بازیها همش رو یا انجام ندادم(مثه اساسین و بتمن و اسکایرم) یا تا مقداری رفتم و دور انداختم بقیشو(البته مولتی گیرز و هیلو رو هم هستم)

کلا 2 3سالی میشه اینجوری شدم......به نظر تو پس به سن مربوط میشه؟؟؟؟؟من بیشتر فکر می کنم به تکراری شدن صنعت بازی برمیگرده........ .
    .
    .
    .
    یه درصدیش که به سن بر میگرده . من تا 4 - 5 سال پیش هر بازی ای که میومد رو تا تموم نمیکردم ول نمیکردم ، الآن اصلا اینجوری نیست . بعدشم درگیر درس و پایان نامه و بعدشم کنکور PhD و بعدم سربازی و ازدواج و کار و ... احتمالا میشم ، دیگه وقتش هم به اون صورت نیست !

یه قسمتیش هم به صنعت بازی بر میگرده ، موافقم .
    خیلی بازیها تکراری و کسل کننده شدن . کلا یه روند خاص رو گرفتن و میرن جلو ، کمتر نو آوری دیده میشه .
    البته هنوزم بازی ای که نو باشه رو استقبال میکنم مثلا همین Dark Souls رو 2 بار تمومش کردم ، خیلی بازی نو و شیکی بود.
    ولی دیگه بازیها نمیتونن منو جلوی تلویزیون نگه دارن و خیلی زود خسته میشم.

بچه های اینجا چند سالشونه عموما" ؟ من زیاد آشنایی ندارم .
    من که 23 ، حامد هم 24 ، مراد و مسعود رو نمیدونم ، و کلا همه همین حدودا هستن حالا یکی دوسال کمتر یا بیشتر .

مسعود: من 22 هستم : دی
    Last edited by Masoud King; 14-12-2011 at 15:52.

17. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

LOL!!!
    همه اونقدر ناامید شدن در مورد پوچی های جدید دنیای گیم یا سختی های زندگی و ...حرف میزنن !!D:
    +
    اقا من بنظرم این بازی بازی بزرگیه !! هر جور حساب میکنم اینکه اسم کوجیما پروداکشن زیر یه بازی بخوره ولی قشنگ نباشه برام غیر ممکنه ( البته اینکه هی استاد میگه من تو ساخت این بازی نبودم یا تاکیدش بر نسخه اصلی نبودن بازی کمی نگران برانگیز بید !)
    +
    عجیبه گفته شده بازی برای PC نمیاد ولی کسی تو فروم های ایرانی زیاد اعتراض نکرده به این وضع !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •