والا من تا حالا نشده كه گوشي خراب يا غير اصل بخرم ... بنظرم ... مهم نيته آدماسسسسسسس![]()
والا من تا حالا نشده كه گوشي خراب يا غير اصل بخرم ... بنظرم ... مهم نيته آدماسسسسسسس![]()
عجب !!! من هميشه مي كم !!! نيت بايد پاك باشه !!!!
ولي دور از شوخي پول برسه دستم احتمالا يه كارايي بكنم ....من انتظار داشتم يه همجين كوشي با اين امكانات كمتر از 300-350 بيدا نكنم ! به خاطر همين فعلا بيخيال شده بودم ... ولي 200 تومن واقعا قيمت بصرفه اي هست ...
خيلي گوشيه خفنيه ... ميگم يه خورده بيوفتي دنبالش ميبيني كه ان گوشكوب و جي امنيا رو قورت ميده.
اگه منظورت از اصل بون غیر چینی بودنه همه گوشی هایی که ایران هست چینی هستن حتی اون نوکیا هایی که روش زده فنلاند و شما ime چک میکنی میبینی اروپاست من خودم یه مدت تو کار گوشی بودم میدونم قضیه چیه یعنی کلا تو اسیا گوشی غیر چینی نمیتونی پیدا کنی مگه فامیلات از اروپا و امریکا بیارن
اما اگه منظورت از غیر اصل بودن مثل گوشی های چینی نوکیاست که حتی سیستم عامل ندارند خیالت از این بابت راحت باشه موتورلا از این حیث مشکلی نداره فقط از جایی که میخری 24 ساعت مهلت تست بگیر
بله حرف شما تایید میشه اما یه مشکل اساسی داره که باعث شد من بفروشمش اونم نداشتن دکمه بود که گاهی واقعا ادم رو اذیت میکنه ولی امکاناتش فوقالعاده هست در حد پی سی پاکت بطوری که جدیدا حتی فیلهای office 2007 رو هم میخونه پی دی اف هم که خوراکشه سرعت در حد لالیگا ولی اون مشکلی که گفتم داره
به همين دليل من از گوشيهاي تاچ فاقد كيبورد به شدت بيزارم .... نسبت بشون حسه خوبي ندارم .... تا خود صبح نميشه بيدار بمونم ... دارم ميرم مهمونيبفروشمش اونم نداشتن دکمه بو![]()
خب اين كه كيبورد نداره حرف داره مخصوصا براي من كه ادم اس ام اس بازي هستم ! ولي خب خط كه مفته ! از اين N-GAGE به عنوان اس ام اس استفاده مي كنم ! از اون به عنوان يه كوشي درست و حسابي !!! D:
N-GAGE كه دستمه رو مي خواستن 40 تومن بخرن :| ... مي كن بز خري مي كنن ملت ها !!! ولي عمرا من از شر اين خلاص بشم !!!
سلام به همه
آقا ما نمیدمنیم این moto چی داره که اینجا اینجور دارن ازش تعریف میکنن
بابا moto تو کار گوشی های تا شو
الان عشق فقط فول تاچه
ولمون کنید بابا
moto???
چند تا برند میگم برید بخرید و حالشو ببر
اول apple
دوم samsung
سوم htc
چهارم =دیگه بقیشون تریپ ضایع بازیه نگیر پولتو حرام نکن
كويا همين a1200 هم كه بحث سرش هست فول تاجه ...
Apple خريدن جيب پر پول مي خواد و دل خوش ... لا اقل توي ايران (خبر هايي كه از قيمت iPhone 3G S توي تهران به كوشم رسيده تن رو مي لرزونه !!!)
اينو !!! اين قاب فابريكشه همينه يا خود طرف عوض كرده ؟؟؟ يعني قابش شيشه اي هست (جنسش منظورم نيستا !!!)
---
بي زحمت اين لينك يوتيوب رو ببينين !!! اين Theme ش هست ؟؟؟ خيلي شبيه اي فون هست اين منوش !!! حتي اين حالت باز شدن قفلش كه ديكه كاملا شبيه Iphone هست !!! اين جريانش جيه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عكس هاي منوش خيلي ضايع بود !!! ولي اين لينك بالايي !!!! يعني كلا رفته روي مخم !!! يعني واقعا ميشه براش تم Iphone درست كرد ؟؟؟
اينم سايتي كه توش عكس هاي منوش رو ديدم ريويوش رو شما هم بخونين !!!
$ رو بردارين !!! مثل اين كه اين جا ----- هستش !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bersam; 04-08-2009 at 16:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)