تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 11 اولاول ... 567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 107

نام تاپيک: سوال و جواب

داره خودمونی میشه fam_jam_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.چند تا دستور هست که من اصلا نمی دونم چی هستن و چیکار می کنن.این پایین می ذارمشوناگر کسی می دونه کمک کنه.اینا رو از فایل windows.h کپی کردم.قسمتایی که بولد کردم رو لطف کنید یه توضیح بدید.

#define _windows_h
    #if __gnuc__ >=3
    #pragma GCC system_header
    #endif
    #if defined(__i686__) && !defined(_M_IX86)
    #elif defined(__i586__) && !defined(_M_IX86)

خیلی ممنون.همون دستورات که بولد شدن کافیه.لینک هم بدید باز هم کافیه.

خیلی ممنون

سلام
    فکر می کنم مشکل شما با دستور define هست. این دستور کمک می کنه که یک متغیر رو در زمان compile تعریف و مقدار دهی کنیم. این دستور معمولا در ایتدا قرار می گیره.
    دستور های if defined هم چک می کنه که آیا یک متغیر define شده یا نه.elif هم که همون else if هست به عبارتی.

2. این کاربر از fam_jam_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    فکر می کنم مشکل شما با دستور define هست. این دستور کمک می کنه که یک متغیر رو در زمان compile تعریف و مقدار دهی کنیم. این دستور معمولا در ایتدا قرار می گیره.
    دستور های if defined هم چک می کنه که آیا یک متغیر define شده یا نه.elif هم که همون else if هست به عبارتی.
    #pragma چیه؟

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

pragma هم تا اون جايي که من مي دونم باعث ميشه که فايل يا هدر مربوطه بيش از يک بارinclude نشه .

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام. من تو نوشتن برنامه زیر دچار مشکل شدم. ممنون میشم برنامه من رو اصلاح کنید.

1- ایجاد کلاس با نام Hesab
    2- کلاس باید دارای یک عضو داده از نوع int که نمایانگر موجودی حساب است باشد
    3-کلاس باید سازنده ای داشته باشد که با دریافت مقدار موجودی, عضو داده را مقدار دهی اولی کند و همچنی این مقدار را تعیین اعتبار کند تا مطمئن شود که این مقدار =< 0 است. درصورتی که مقدار دریافی > از 0 بود, آن را 0 و پیغام خطایی در خروجی چاپ کند.
    4- این کلاس باید 3 تابع عضو داشته باشد.
    تابع عضو gozashtan باید مقداری را به موجودی فعلی اضافه کنه.
    تابع عضو bardashtan باید مقداری را از موجودی برداشت کنه و اگه مقدار درخواستی بیشتر از موجودی بود موجودی دست نخورده باقی و پیغام خطایی نمایش داده شود
    تابع عضو getNamaysheMojodi باید مقدار موجودی فعلی رو برگردونه

برنامه ای بنویسید که 2 شی از این کلاس ایجاد و توابع عضو کلاس رو تست کنه.

بازم ممنون و شرمنده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اول که تو برنامه ات ۳ بار از mojodi استفاده کردی.یه بار متغیر کلاس یه بار یه عنوان پارامتر داخل تابع عضو یه بار هم توی تابع اصلی به عنوان نام شی.این طوری برای عیب یابی برنامه ات دچار مشکل می شی.
    کد:
    اون هدر فایل one.h رو هم نمی دونم چیه که اضافه کردی.خودت بهتر می دونی.

کد:
    Last edited by ali zi zeperto; 27-09-2009 at 13:08.

7. این کاربر از ali zi zeperto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نمیدونم چرا ولی کامپایلر موقع کامپایل برنامه خطا میگیره؟! اول بزارید چند سوال بپرسم شاید مشکل از من بود! اون تگ های [left] و [left/] که در ابتدا و انتهای کدهاتون قرار داره, مربوط به انجمن هست دیگه؟ و ربطی به کد شما که نداره, درسته؟ و مسئله دیگه اینکه من برای پروژم 3 فایل تعریف کردم: One.cpp , One.h و Two.cpp و روی همین حساب, کدهای اولتون رو بصورت مجزا در دو فایل One مربوطه ریختم, اگه اشکال از این مورد هم نباشه دیگه... !!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من برای پروژم 3 فایل تعریف کردم: One.cpp , One.h و Two.cpp و روی همین حساب, کدهای اولتون رو بصورت مجزا در دو فایل One مربوطه ریختم, اگه اشکال از این مورد هم نباشه دیگه...
    شما یه قطعه کد گذاشتی و گفتی اصلاح نیاز داره.هیچ حرفی هم از فایل دیگه نزدی.من هم سعی کردم اصلاح کنم.این کد رو من خودم هم کامپایلش نکردم که ببینم درسته یا نه.ولی فکر نمی کنم ایرادی داشته باشه.خودت ببین برنامه ات رو چطوری طراحی کردی و هرقطعه کدی باید کجا باشه.

10. این کاربر از ali zi zeperto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شما یه قطعه کد گذاشتی و گفتی اصلاح نیاز داره.هیچ حرفی هم از فایل دیگه نزدی.من هم سعی کردم اصلاح کنم.این کد رو من خودم هم کامپایلش نکردم که ببینم درسته یا نه.ولی فکر نمی کنم ایرادی داشته باشه.خودت ببین برنامه ات رو چطوری طراحی کردی و هرقطعه کدی باید کجا باشه.
    دوست عزیز, من کدهای سوالم رو تو سه بخش مجزا تو پستم قرار دادم و فکر کردم دوستان متوجه میشن, در غیر اینصورت مثل سری قبل از توضیحات در ابتدا کد استفاده میکردم.
    فکر نکنم مشکل از جاگذاری کدهای شما تو فایل های مربوطه باشه. خودم یک کاریش میکنم.
    در هر صورت از کمکتوت ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز, من کدهای سوالم رو تو سه بخش مجزا تو پستم قرار دادم و فکر کردم دوستان متوجه میشن, در غیر اینصورت مثل سری قبل از توضیحات در ابتدا کد استفاده میکردم.
    فکر نکنم مشکل از جاگذاری کدهای شما تو فایل های مربوطه باشه. خودم یک کاریش میکنم.
    در هر صورت از کمکتوت ممنون
    عزیز من شما کدت رو در هزار بخش بذار.وقتی توی توضیحات برنامه ای که خواستی تصحیح بشه حتی اشاره ای هم نکردی که این قسمتها تو چند تا فایلن از کجا باید فهمید.
    بعد هم من تو همون پست اولی که گذاشتم برای شما نوشتم که فایل one.h رو من نمی دونم چیه که include کردی خودت بهتر می دونی چیه.
    از کجا باید فهمید که شما کدوم قسمت از کدی که گذاشتی مربوط به فایل one.h هست یا نه.تو پست بعدش تازه گفتی که ۳ تا فایل توی برنامه ات کار می کنن.
    بعد هم این کدی که برات گذاشتم فقط ۲ تا ارور املایی داشت.اگه زحمت می دادی به خودت و یه بار همینطوری که گذاشتم توی یه فایل کامپایلش می کردی می دیدی مشکل از کجاست.
    مشکلت همین جاست.یه کاریش بکن.

کد:
    Last edited by ali zi zeperto; 27-09-2009 at 16:25.

13. این کاربر از ali zi zeperto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام. من تو نوشتن برنامه زیر دچار مشکل شدم. ممنون میشم برنامه من رو اصلاح کنید.

1- ایجاد کلاس با نام Hesab
    2- کلاس باید دارای یک عضو داده از نوع int که نمایانگر موجودی حساب است باشد
    3-کلاس باید سازنده ای داشته باشد که با دریافت مقدار موجودی, عضو داده را مقدار دهی اولی کند و همچنی این مقدار را تعیین اعتبار کند تا مطمئن شود که این مقدار =< 0 است. درصورتی که مقدار دریافی > از 0 بود, آن را 0 و پیغام خطایی در خروجی چاپ کند.
    4- این کلاس باید 3 تابع عضو داشته باشد.
    تابع عضو gozashtan باید مقداری را به موجودی فعلی اضافه کنه.
    تابع عضو bardashtan باید مقداری را از موجودی برداشت کنه و اگه مقدار درخواستی بیشتر از موجودی بود موجودی دست نخورده باقی و پیغام خطایی نمایش داده شود
    تابع عضو getNamaysheMojodi باید مقدار موجودی فعلی رو برگردونه

برنامه ای بنویسید که 2 شی از این کلاس ایجاد و توابع عضو کلاس رو تست کنه.

بازم ممنون و شرمنده
    کد:
    کد:
    کد:

ايرداتتون رو مي گم . اگه نتونستين حل کنين بگين تا حل کنم .
    تو فايل دومتون :
    تو سازنده يه پارامتر همنام با يکي از داده هاي عضو تعريف کردين . اين اشتباهه . به حالت مقداردهيتون هم ايراد مي گيره . اينکه مقدار رو داخل پرانتر بهش بدين . البته اين کار امکان پذير هست ولي نمي دونم فعلا چرا ايراد مي گيره . از روش مساوي استفاده کنين .
    توابع گذاشتن و برداشتن قرار نيست چيزي برگردونن . اونا فقط موجودي رو افزايش يا کاهش مي دن . پس اونا رو به جاي int از نوع void تعريف کنين و هيچي رو توش cout نکنين. کار cout‌رو تابع چهارمتون انجام ميده . تو تابع main هم نمي تونين يه شيئي از کلاس رو به تابع گذاشتن و برداشتن پاس بدين . چون اونا int قبول مي کنن نه چيز ديگه .

15. این کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •