دوستان لطفن کسانی که مدتی با این گوشی کار کردن بدون تعصب نظرشونو در مورد این گوشی بگن.
چه طور گوشیه؟ هدفتون از خرید این گوشی چی بوده؟
دوستان لطفن کسانی که مدتی با این گوشی کار کردن بدون تعصب نظرشونو در مورد این گوشی بگن.
چه طور گوشیه؟ هدفتون از خرید این گوشی چی بوده؟
سلام. بچه ها واسه من صفحه کلید عربی داره ولی نمیشه تایپ کرد یعنی تو قسمت اس ام اس وقتی میخوام زبان نوشتاریرو تغییر بدم فقط انگلیسی و روسی داره ؟ اگه نمیشه پس صفحه کلید واسه چیه
سلام
فریمور جدید
31.023
خوش باشید!
سلام. بچه ها این گوشیه من زود شارژ میشه بعد اروز با نهایتا روز بعد یه دفعه شارژ خالی میشه ، ایراد از چیه ؟ باطری ؟ وقتی اخرین شارژ گوشی پر شد باید بمونه بیشتر ؟ توروخدا کمک که اگه ایرادی داره برم پیش فروشنده اخه دوروزه گرفتم، راستی کدی که بشه فریمور گوشیو فهمید چیه ؟
Last edited by yee_pesare; 21-04-2010 at 21:14.
سلام
من دو هفته میشه این گوشیو خریدم
و قبلا E71
داشتم
و نظرم :
1 - از نظر سرعت چندان تفاوتی احساس نکردم
2 - GPS خیلی سریعتر کانکت میشه
3 - از نظر بدنه E71 خیلی بهتره و مقاوم تره
4- OVI map کامل روی خود گوشی هست( با نقشه دقیق از تهران و کالیب شده - خیلی دقیق )
5- کیبور فارسی - کاملا کار میکنه ( گچپژ )
6 - ست کردن Email خیلی خوب و راحت شده
7- کیبورد E71 خیلی بهتره
یه میگفتی چیه فرق کرده چه مشکلیاتی حل شده
راستی من نمیتونم تگ ها م رو ادیت کنم شماها چطور
اساتید محترم..زیر نور مستقیم خورشید ال سی دیش چطور عمل می کنه؟؟ مثلا مثل n95 هست؟
بله عالیه
راستی برای من آپدیت نداره چرا ؟!
![]()
سلام بچه ها ، یه مشکل کوچک پیدا کردم
گوشیه من صفحه کلیدش سمت راست اسپیس به ترتیب علامت سوال تعجب و....... در حالیکه به جایه علامت سوالو و تعجبو اینا موقع تایپ نقطه و ویرگول میزنه .علامت سوالش ردیف بالا سمت راست عدد صفره ...... در کل 5 6 تا کلیدش جابه جا میزنه کسی نمیدونه علتش چیه ؟ بخاطر فریمورشه ؟
اخه موقع خرید یه گوشیه دیگه ام بود که اون علامت سوالاش بالا بودو نقطه ویرگول پائین ....... من اتفاقی اینو گرفتم
راستی وقتی ورژن گوشیمو میبینم نوشته : 002. 023 software version
custom version 023.002.c00.01
از بچه هائی که این گوشیو خریدین میشه بگین ترتیبه صفحه کلیدتون چه جوریه اگه مثل منه ورژن گوشیتون چه طوریه؟
مربوط به این کدائی که صفحه قبل بود میشه با توجه به کشورو منطقه ؟![]()
سلام
من نمیدونم چرا هر کاری میکنم نمی تونم گوشی خودم را با ورژن جدید update کنم؟ علت خاصی داره؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)