بله. حق با شماست.
یه سری واقعآ ارزش دارایی هاشون رو نمیدونند.
یه پیام بهبودی هم براتون مینویسم که فکر میکنم جالب باشه:
مهم نیست ادم از هر چیز بهترینش رو داشته باشه.مهم اینه که از اون چیزی که داره بهترین استفاده رو بکنه.
من این جمله بالا رو چند وقته تو زندگی لحاظ کردم و تقریبآ موفق بودم.
ببخشید باقالی رفتم
باراکودای سالمیه مدل 1970آمار این باراکودا رو میدین؟اگه چیز خوبی باشه شاید ورش داشتم.
راستی علی دیزل چه جوری اون کامارو با 3 تومن جم میشه؟یه حساب سرانگشتی واسه ما میکنی؟ آخه من عاشق کامارو هستم.خیلی وقته دنبالشم. دوست دارم کارای ماشین رو هم خودم بکنم.اما تا حالا مورد مناسبی پیدا نکردم. این ماشین رو هم رفتم از نزدیک دیدم. اگه با 3 جمع میشه برم تو کارش.اما فکر نکنم با 3 جم شه. الان یه کاماروی نسبتاً تمیز رو با 5 الی 6 می تونی بگیری
و اما درباره ی اون کامارو.
خدمتتون عرض کنم که الان مد شده یه سری ماشین رو میذارن برای صافکاری و نقاشی میگی اقا چقدر برات تموم شد یه دفعه در میاد میگه 8 میلیون!!! فکر میکنن این کار باعث شهرت میشه اما نمیدونند که مردم پشت سرش چه حرفایی میزنن:
ای چقدر پسره پخمه بود رفت تو پاچش
دمش گرم نقاشه بد جوری شونه شو گرفته و از این دست حرفا.
(البته من منظورم به هیچ کسی نیست)
ولی اون کامارو بدنه نسبتآ سالمی داشت.رنگشم بد نبود.
تودوزیش 200-300 هزار خرج داره.سیم کشی و فنی ماشین هم کلآ باید با 1 تومن جمع بشه چون ماشین 6 هستش.
ولی من یه سری پیشنهاد برات دارم که الان وقت ندارم مسعود جان احتماۀآ امشب براتون پست میکنم.
عکس ها از مصطفی :
گویا ماشین برای یه خانمه
شایدم 10 تومن.
به شرطی که قشنگ جمع بشه
کلا نوا و اسکای لارک از پلت فرم و تقریبآ 50 درصد اجزای مشترک استفاده میکنند.چه در مدل سدان و چه در کوپه.
اتفاقآ فقط جلو و عقب اتومبیل ها با هم تفاوت داره.در کل بیوک اسکای لارک نسبت به نوا عضلآنی تر جلوه میکنه البته در مدل های 1973-4 به بعد.