تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 25 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 244

نام تاپيک: Captain Tsubasa

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آهنگ زیبایی داره ولی چرا نصفس؟! سوباسا با اینکه چهره بچه گونه ای داره ولی خیلی خشن شده همه رو پرت میکنه بجا دریبل
    قیافه ها هم واقعی و سه بعدی و هم جذابیت و فانتزی بودنشونو حفظ کردن آره واقعاً شاهکاره (فقط امیدوارم برای اجراش مشکلی پیش نیاد)
    والا این آهنگ Moete Here آهنگ Opening انیمه CT TV هست. که از یه سایت دیگه دانلود کردم و میکس کردم روی اون کلیپ ها چون موقع کپچر صداشون ضبط نمیشه متاسفانه. در ضمن مدل دریبل ها همینطوریه. ربطی به خشونت تسوباسا نداره.

krauser جان اگه همه Event ها رو ببینیم چی میشه ؟ واقعا کد همه ی شوتها آزاد میشه ؟

پ.ن : این بازی با توهو چقدر سخته دو تا از Event ها رو از دست دادم
    والا اینطور می گن...

ج پ.ن : مشکلی نیست بعد پایان بازی دوباره بازی کن و اون دو تا Event رو آنلاک کن. من توی یک بازی به راحتی می تونم همه Event ها رو بیارم آوردن Event های بازی های ملی در طول یک بازی ولی سخته بخصوص بازی با آرژانتین و فرانسه

2. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

6 نسخه جدید برنامه pcsx2

خصوصیات نسخه جدید. این برنامه حالت نصبی دارد و در Program files نصب میشود و در پایان Shortcut بر روی دسکتاپ نصب می کند. برای از نصب در آوردن کافیست مسیر برنامه را به سادگی Delete کنید. چرا که هیچ Entry وارد ریجستری شما نمی کند. قابلیت کپچر تصویر با زدن دکمه F12 به این نسخه اضافه شده. و شما با همان تنظیمات قبلی کیفیت خروجی فوق العاده بالایی خواهید داشت. این ورژن نیز همانند قبلی نیاز به دانلود هیچ گونه پلاگین و بایوس ندارد و همه چیزهای مورد نیاز قرار داده شده. این برنامه رو خودم همین امروز آماده کردم و مطمون هستم از دیدن و داشتنش لذت خواهید برد

دانلود با حجم 4.7 مگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

لطفا یکی به من کمک کنه من هرچی شوت میزنم چرا اوت میشه کلافه شدممممممممم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

باید در لحظه شوت دکمه ها رو بزنی دیگه مگه به اونها دقت نمی کنی موقع شوت میگه مثلا مثل ضربدر دایره بزن درست در لحظه ای که اون هاله نارنجی دور اون حلقه وسط میاد باید دکمه مربوطه رو بزنی مهم اینه که بتونی به موقع بزنی اگه نزنی هیچ پیغتمی نمیده اگه بی موقع بزنی قرمز مینویسه BAD اگه نسبتا خوب بزنی ابی می نویسه GOOD اگه خیلی خوب و به موقع بزنی با رنگ زرد می نویسه SMASH و اگه دقیقا در لحظه ای که هاله نارنجی درست دور حلقه می رسه دکمه ای رو فشار بدی با رنگ رنگین کمانی و چند رنگ می نویسه Critical که باعث می شه قدرت شوت شما بالا باشه طبیعی هست که اگه 3 بار پشت سر هم Critical بزنی احتمال گل شدن توپ بسیار بالا می ره. فقط بگم باید زیاد تمرین کنی در لحظه های مختلف بزن که قلقش دستت بیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من امروز مد Story رو تموم کردم و به نظر من تا اینجایی که دیدم بهترین EVENT بازی مال گلی هست که به آلمان میزنیم خیلی قشنگه

راستی krauser جان این لول ها که بالا میره به قدرتت اضافه میکنه منظورم همون عددی هست که وقتی با انرژی کامل وارد دوئل میشی بالا سمت راست نوشته یا اینکه میتونی توی بخش My Capitan قدرت بازیکنت رو زیاد کنی ؟

شماره بازیکن من 0 هست چطوری میشه تغییرش داد ؟

ممنون

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من همون اول کار برنامه PCSX2 رو نصب کردم اجرا که خواستم بکنم این ارور داد:

الان چیکار کنم؟ نکنه تو ویندوز7 اجرا نمیشه؟ چون تو نصبشم نوشته های صفحات نصب همش علامت ؟؟؟؟؟؟؟ بود!

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي.ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

میگم من باcpu3.4باید بی خیالش بشم دیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

الان چیکار کنم؟ نکنه تو ویندوز7 اجرا نمیشه؟ چون تو نصبشم نوشته های صفحات نصب همش علامت ؟؟؟؟؟؟؟ بود!
    من توی ویندوز 7 همین برنامه رو اجرا کردم شما باید همه کار های پست دوم رو انجام داده باشید مخصوصا Directx خیلی مهمه حتما باید همونو دانلود کنید که توی پست دوم گذاشته شده

من با همین cpu و گرافیک 8400GS حدود 30 فریم میگرفتم و بازی خیلی کند بود

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه تک هسته ای هست بله

بله احتمالا مشکل همونه اگه زحمتی نیست این رو دانلود کن این به صورت اکستراکتی هست و مثل قبلی نصبی نیست. مشکل اینه که برنامه روی 7 اکستراکت نشده درسته؟ اول یه کاری کن روی همون قبلی راست کلیک کن اکستراکت Here بزن باید البته وین رار داشته باشی. اگه نشد همین رو بگیر

کد:
    Last edited by Spaniuly; 26-08-2009 at 13:14.

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه تک هسته ای هست بله

بله احتمالا مشکل همونه اگه زحمتی نیست این رو دانلود کن این به صورت اکستراکتی هست و مثل قبلی نصبی نیست. مشکل اینه که برنامه روی 7 اکستراکت نشده درسته؟ اول یه کاری کن روی همون قبلی راست کلیک کن اکستراکت Here بزن باید البته وین رار داشته باشی. اگه نشد همین رو بگیر

کد:
    اتفاقاً فایل قبلی اکستراکت میشد ولی بعد از نصب روی آیکونه کلیک میکردم ارور میداد حالا این فایلم دانلود کردم خواستم اکستراکت کنم پاسورد میخواد !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •