خوب من الان چی گفتم پس !
منم همینو دارم میگم فقط میگم نمیشه خیلی هم بگی که تعداد شیدر ها هیچ تفاوتی ایجاد نمیکنه حتی اگر معماری زمین تا آسمون با هم متفاوت باشه !
خوب من الان چی گفتم پس !
منم همینو دارم میگم فقط میگم نمیشه خیلی هم بگی که تعداد شیدر ها هیچ تفاوتی ایجاد نمیکنه حتی اگر معماری زمین تا آسمون با هم متفاوت باشه !
نه دوست من، صحبت شما با مطالبی که من بهش اشاره کردم تفاوت داره ... پیشنهاد می کنم پست قبلی من رو دوباره با دقت بیشتری بخونید.
فکر نمی کنم کسی گفته باشه تعداد Shader ها هیچ تفاوتی ایجاد نمی کنه به دلیل تفاوت زمین تا آسمون معماری ..منم همینو دارم میگم فقط میگم نمیشه خیلی هم بگی که تعداد شیدر ها هیچ تفاوتی ایجاد نمیکنه حتی اگر معماری زمین تا آسمون با هم متفاوت باشه !
چیزی که من بهش اشاره کردم (و در پست قبلی هم هست، اگه خونده باشید!) اینه که Stream Processor های ATI با Stream Processor های NVIDIA تفاوت دارند، برای همین شما نمی تونید از روی عددی که به عنوان تعداد Stream Processor در Specification محصولات منتشر میشه نتیجه گیری خاصی برای مقایسه دو محصول از دو کمپانی انجام بدید.
کاملا مشخصه تعداد Shader ها تفاوت در کارایی داره ... همونطور که دو برابر بودن Shader ها در Radeon HD 5870 با Radeon HD 5770 باعث تفاوت محسوسی در کارایی شده. ولی نمیشه نتیجه گیری کرد تعداد Shader های بیشتر ذکر شده در مشخصات Radeon HD 5870 نسبت به Geforce GTX 380 (یا هر اسمی!) قراره کوچکترین نقشی رو در تفاوت کارایی دو محصول ایجاد کنه. امیدوارم متوجه منظور من شده باشید.
من کی ادعا کردم که تعداد بیشتر شیدر ها در کارتهای ati ممکنه باعث تفاوت در کاراییش با fermi بشه ؟ اصلا کسی حرفی اط فرمی زد ؟ من الان 3 تا پست زدم تا بگم کل معماری shader های دو شرکت با هم متفاوته بعد شما یک پست دادی حرفهای خودم رو تکرار کردی ولی بر خلاف خودم !
دوست من مثل اینکه شما اصلا پست های من رو نمی خونید!من بر خلاف شما چیزی نگفتم
... به همین دلیل بود که پیشنهاد دادم پست قبلی من رو دوباره بخونید! مثالی هم که در پایان زدم هیچ ارتباطی به صحبت های شما نداشت که فکر می کنم کاملا واضح بود.
دقیقا همونطور که خودتون هم گفتید من صحبت های عمومی شما رو که خیلی هم دقیق نبود به طور علمی تر و دقیق تر توضیح دادم تا احیانا در ذهن افرادی که تاپیک رو دنبال می کنند تصور اشتباهی رخ نده ... ولی مثل اینکه اولین تصور اشتباه در ذهن خود شما رخ داد!
به هر حال امیدوارم باز هم متوجه منظور من شده باشید.![]()
یه چیز بزارم تاپیک یه حال اساسی بکنه:
البته درستیه این اطلاعات رو نمیدونم دقیقاً ولی دقت کنید با فرض درست بودن، 5970 یه کارت dual-GPU هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Guts; 14-12-2009 at 00:43.
NVIDIA GeForce GTX 380
CUDA cores 512
core clock 730MHz
shader clock 1600MHz
Memory 1100MHz 2GB
TDP(watts) 225w
NVIDIA GeForce GTX 360
CUDA cores 480 (strange number, why not 484?)
core clock 650MHz
shader clock 1400MHz
Memory 1000MHz 1.8GB
TDP(watts) 195w
البته منم تایید نمی کنم!فعلا بازار شایعات و پرویو ها داغه...
بله البته منم تأیید نشده میگم که، ATI (یا بهتر بگم AMD که یکمی هم رو اینتل مایه بزاریم) به خاک و خون کشیده شده.
راستی لینک اینو نزاشتی ببنیم چی گفته.
Last edited by Guts; 14-12-2009 at 03:10.
منظورتون از dual GPU بودن 5970 چیه؟ یعنی از بنچمارک غیر واقعی که گذاشتید، میشه فهمید 5970 Dual GPU ست؟ خوب این که قبلا گفته شده بود. اگه منظورتون GTX 380 باشه که فکر نکنم Dual باشه.البته درستیه این اطلاعات رو نمیدونم دقیقاً ولی دقت کنید با فرض درست بودن، 5970 یه کارت dual-GPU هست.
درسته حداقل الان کاملا مطمئن شدیم که بازار رقابتی هست این به نفع کاربر هست اما در مورد بنچمارکها مشخصا غیر واقعی هستند حداقل اونایی که خودم گذاشتم رو کاملا مطمئنم!بله البته منم تأیید نشده میگم که، ATI (یا بهتر بگم AMD که یکمی هم رو اینتل مایه بزاریم) به خاک و خون کشیده شده.
راستی لینک اینو نزاشتی ببنیم چی گفته.اما با توجه به سری های قبلی و پیشبینی های سایتهایی که معمولا نزدیک به واقعیت بودن میشه نتیجه گرفت به هیچ عنوان بازار تک قطبی نداریم دیگه افزایش قیمت کاذب برای عرضه کم نداریم که هیچ کاهش قیمت هم داریم و مدل GTX360 احتمالا با توجه به تمام شرایط انتخاب بهتری نسبت به 5870 خواهد بود یا رقابت نزدیک البته اینا حدس هست باید عرضه بشه تست دقیق مصرف دما و از همه مهمتر قیمت!
اینتل هم که لارابی رو فعلا کنسل کرده گویا!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم با فرض درست بودن بنچمارکها می خواست مقایسه کارایی GTX360 و Hd5970 رو بگه که البته تمام کسانی که کارشون پیشگویی! و حدس و گمان هست تو سایتهای مختلف نظرشون این بوده که 360 کاملا 5870 رو کنار میزنه.و البته اون مورد هم باز شایعات اینطور میگه که کد نیم Gemini نسخه Dual-GPU از Fermi هست!منظورتون از dual GPU بودن 5970 چیه؟ یعنی از بنچمارک غیر واقعی که گذاشتید، میشه فهمید 5970 Dual GPU ست؟ خوب این که قبلا گفته شده بود. اگه منظورتون GTX 380 باشه که فکر نکنم Dual باشه.
..........
حالا مواردی که خیلی جاها مطرح شده و بد نیست اینجا هم در موردش بحث کنیم اینه که با توجه به مدتی که تا عرضه این سری مونده انویدیا دو مدل (GTX360-GTX380) رو تو چه رنج قیمتی عرضه می کنه که بدون در نظر گرفتن کارایی قابل رقابت با 5870 و 5970 باشه و اختلاف با های اندهای سری 200 (GTX295-GTX285) هم حفظ بشه یعنی چه رنج قیمتی رو مناسب میدونید برای این دو مدل؟(قیمت جهانی رو مثلا 450-600 دلار پیشبینی کردن حدودا!البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارزونتر میده!) و کاهش قیمت سری 200 چطور؟
و اگه قیمت معقول باشه قطعا ای ام دی/ ای تی آی رو مجبور می کنه که قیمت سری 5800 رو کاهش بده(به نفع همه!) و البته بحث عرضه 6800 در Q4/2010!
بعدی دما و مصرف این سری هست که باز نظر اینه که حتی اگه 360 کمی از 5870 بهتر باشه چون دما و مصرفش خیلی بیشتر هست (؟)کافیه کمی گرونتر هم باشه که کاملا ارزش خرید بره سمت 5870!
همچنین پشتیبانی و درایور هم که همیشه برتری مشخص انویدیا بوده ...
بازم میگم همش حدس و گمان هست....خب نظر شما چیه؟![]()
Last edited by Kianoosh; 14-12-2009 at 06:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)