بعضی مدل ها تک و توک دست این شرکت ها هست ... اصلا وقتی جنسی یکی ازش توی بازار بیاد و بدون گارانتی معتبر ، خرید آن ریسک هست
بعضی مدل ها تک و توک دست این شرکت ها هست ... اصلا وقتی جنسی یکی ازش توی بازار بیاد و بدون گارانتی معتبر ، خرید آن ریسک هست
REGISTERED USER جان این مشخصات تو امضات مال لپتاپه یا دسکتاپ؟
لپ تاپ 1225 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از digikala خریدم. مدلش اینه در اصل.
acer 4736-651G32Mn
هم رو کارتن هم پشت دستگاه.
رم رو این مدل 1gb ddr3 است.
با اینکه کارتن اکبند بود اما رم 3gb ddr3 داره در اصل.
حال یا به سفارش اضافه شده یا بدست خودشان!
به هر حال مشخصات همان است که درج شده. من که راضیم.
مباركت باشه
اما دیجی كالا گرون فروشه
10 درصد بالای قیمت بازار میده![]()
لطفا بگید چند خریدید و با چه گارانتی اینترنتی خرید کردید
با تشکر از حمید اقا بابت زحماتشان.
قیمت 729 زده بی گارانتی که اگر گارانتی بخواهید 4% باید اضافه بدید یعنی 758 هزار که شامل یک ماه تعویض و یک سال تعمیره.
حمید اقای عزیز هم که فرموده اند ده درصد گرانتر میده ... ده درصد میشه 76 هزار تومان یعنی قیمت این دستگاه با گارانتی باید میشد 680 هزار تومان. گمان نمیکنم با 80 هزار تومان بشه cpu ,ram,gpu,hdd رو تا این حد نسبت به مدلی که الان سازگار میده ارتقا داد. ظاهرا قیمتها رو هم اخیرا برده بالا. در ضمنن بنده شهرستان هستم و مثل تهران امکان انتخاب و مقایسه هم وجود نداره.
در مورد خوش قولیشون هم که روز بعد از سفارش و واریز وجه دستگاه رو با یه بسته بندی خیلی خوب تحویل دادند.
کسی که گارانتی اش 4 درصد ، گارانتی اش بیخوده ... شک نکنقیمت 729 زده بی گارانتی که اگر گارانتی بخواهید 4% باید اضافه بدید یعنی 758 هزار که شامل یک ماه تعویض و یک سال تعمیره.
اصلا جنس با گارانتی اصلی ، باید با گارانتی فروش بره و لا غیر !
من خودم هارد پرتابل خریدم از این فروشگاه ، هارد باز شده بود ! زنگ زدم شستمشون ، یعنی فکر کردم مردم نمی فهمند ؟
کلا فروشگاه جالبی نیست . بخصوص اطلاعات غلط هم زیاد میده !
اون پست یک روزه هم سفارشی بوده معلومه یک روزه میاد !
به نظر من هنوز خريد نتي در ايران جالب نيست.
البته اين دوستمون خوب دسترسي نداشته و بهترين كار رو كرده قطعا"
مبارك باش الينو جان
انشا... فنش برات بچرخه![]()
دوستان با توجه به اينكه الان اغلب دانشجوها دارن خريد مي كنن توصيه مي كنم روي اين 4736 هم فكر كنن
متاسفانه مدل زد 4736 هم مثل 5738 دچار تغييراتي شده اما باز هم كيس خيلي خيلي خوبي هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)