سلام ؛
دیاکوی عزیز حرفتون کاملاً درسته ولی حدّاقل واسه من که این روش کار نمی کنه ، چون وقتی XP Mode رو Shutdown می کنم خود برنامه ی Windows Virtual PC هم بسته میشه ، جداگونه هم باز نمیشه !
موفّق باشید
سلام ؛
دیاکوی عزیز حرفتون کاملاً درسته ولی حدّاقل واسه من که این روش کار نمی کنه ، چون وقتی XP Mode رو Shutdown می کنم خود برنامه ی Windows Virtual PC هم بسته میشه ، جداگونه هم باز نمیشه !
موفّق باشید
سلام
شما وقتی xp mod رو shutdown کردید برید رو استارت منو بعد ال پروگرم بعد رو فایل ویندوز ویژوال پی سی کلیک
کنید بعد دو انتخاب دارید ، رو برنامه ویندوز ویژوال پی سی کلیک کنید یه پنجره باز میشه . در اینجا (اگه xpmod رو shutdown کرده باشید )
شما برنامه widows XPMode رو میبینید و میتونید راست کلیک کنید و سیتینگ رو بزنید تنضیمات خودتون رو انجام دهید.
start menu> allprograms>Windows Virtual PC> Windows Virtual PC> settings
![]()
من یه کارت اسکازی دارم که برای رایترهست وفقط توی اکس پی بطورپیش فرض شناخته میشودو توی 7 قابل تشخیص نیست.
حالا بااین برنامه مشکلم حل میشه؟
یعنی در زمینه سخت افزاری هم مثل اکس پی عمل میکنه؟
خیر. این برنامه مشکل شما را حل نمی کند و فقط در زمینه نرم افزاری مفید خواهد بود.
بله. دقیقا همین طوره. درایورها یه نمونه از مسائل هستن.![]()
چکار باید کرد؟
درایوری براش پیدا نکردم.کارتش مدل بیگ انتز هست و چیپ ستش ادونسیس هست
همه راهها رو تست کردم جواب نداد.چون دیس کانتینیو شده ،درایور7 نداره
نظری ندارید؟ جز اینکه ویندوز اکس پی نصب کنم
آیا راهی وجود داره که رم بیشتری به این قابلیت XP Mode اضافه کنیم؟
رم کل سیستم من 2GB هست که فقط 256MB را برای XP MODE در نظر گرفته است.
عزیز من چرا XP Mode ؟
نرم افزارهای بسیار قوی توی زمینه ی مجازی سازی داریم.
مثل VMware Workstation و Virtual Box . استفاده از اینها به مراتب بهتر و حرفه ای تر هست.
موفق باشی.
دوستان سلام . میشه به من کمک کنید ؟؟ من همه این کارها رو کردم ولی فایل ایکس پی مد به یه فایل VHD تبدیل شده است و با حجم 1 گیگ . من الان فایل های ویتورال رو هم دارم ولی به صورت iso هستش . فایل های ایزو رو روی دی وی دی رایت کردم و همه کار ها به خوبی انجام شده است و حتی فایل های رو دی وی دی نصب هم میشن ولی پوشه ای به اسم ایکس پی مد نمیاد تو آل پرگرام . من الان چیکار باید بکنم تا فایل XP MODE.VHD رو بتونم ازش استفاده کنم ؟؟ خواهشا کمک کنید بدجوری کارم لنگه . شدیدا نیاز به یه پرینتر دارم که فقط روی ایکس پی نصب میشه و هر کاری هم کردم xp روی سون نصب نمیشه . ممنون .
سلام. در لیست All Programs نگاه کنید پوشه ی Windows Virtual PC را هم نمیبینید؟ (مثل تصویر پایینی):
اگه وجود نداره اوّل آپدیت Windows Virtual PC را نصب کنید بعد طبیعتاً باید مشکلتان برطرف شده باشه.
Last edited by polestar98g; 13-02-2012 at 19:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)